BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

benim 3.tüp bebek denememdi arkadaşlar ve Alman Hastanesinde yaptırdım çok şükür ki bu sefer Allahım yüzümüze güldü darısı isteyen tüm arkadaşların başına...

çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah..bu arada 3.denemen olduğu için daha önceki denemelerin tutmadığında ne gibi testler ya da tedaviler yaptırdın ? Benim de bu ilk denememdi çünkü tutmadığı için acaba ne gibi testle yapacaklar merak ediyorum..

adenzar canım çok tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin.
:teytey::teytey::teytey:

kızlar bugün benim tranferden sonraki 18. günüm. bu sabah günlük pedimde dün gece kullandığım crinon jelin bir kısmını gördüm, pembemsiydi! bu ne demek fikri olan var mı? kanama habercisi olabilir mi? cevap yazacaklara şimdiden çok teşekkür ederim...

benim ilk aşılamamdı olmadı.
dün sabah 13.günümdü evde test yaptım . tek çizgi çıktı. gecede kırmızılar geldi.
yarın dr dan randavu aldım ara vermeden 2.aşılamayı denemeyi düşünüyoz.
test gününü bekleyen arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. son günlerde sabretmek çok zor..
negatif arkadaşlar üzülmesinler
yılmak yok, yola devam

cnm test yaptırmıştın değil mi sen hamileydin sanırım değil mi? eğer öyle ise pembeliğin problem olacağını zannetmiyorum herkeste olabiliyo..kafana takma derim ben..eğer kanaman olursa doktorunu ara tabi mutlaka ve kendine dikkat et, bol bol dinlen..

cnm keşke kan testi yaptırsaydın idrarda çıkmayabiliyor biliyosun..bu arada kanama seni yanıltmasın keşke yapsaydın testi..çünkü burada kanaması olup ta hamile çıkan bir sürü arkadaşa rastladım..bence işi garantiye alıp bir kan testi yaptır derim ben..

bugün çok üzgünüm. yarın nasılsa dr a gidicem. orda yaparlarsa yaparlar ama benim hiç ümidim yok. adetim normal geliyo. az falan değil yani. yine hayırlısı allahtan.
yarın inşlh bi sorun çıkmazda 2. aşılamaya hemen başlarız. hazır eşim razıyken:)

ben sadece pst günü idrar testi yapabildim, sonuç + ama burda türkiyedeki gibi kolay değil kan testi yaptırmak, yaptıramadım...o yüzden de korkuyorum elsinorcum...kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi hiçbir fikrim yok, sevinemiyorum bile...Allah hepimizin yardımcısı olsun, sana da bir sonraki denememde bol şans canım, inş. emeklerinin karşılığını alırsın...

fisfisfis
benim ilk denemem kimyasal gebelik ikinci denemem negatifti fakat ebriyolarım 5.gün embriyosuydu ve çok kaliteliydi bu yüzden önce rahim filmim çekildi rahimde bir şekil bozukluğu falan olursa bebek tutunamıyormuş bir problem çıkmadı sonra da genetik tanı (kromozom analizi) yapıldı eşime ve bana...bir problem çıkarsa yine bebek tutunamıyormuş tutunsa da sakat olma riski varmış ve herkesin ömründe bir kere yaptırması gerekiyormuş sonuç yaşa ya da zamana göre değişmiyormuş...şükür ki onda da problem çıkmadı doktorum bu sefer rahim içine kamerayla bakıcam dedi mikrobik bir durum var mı araştırmak için çok pahalıydı ben kabul etmedim ve çok şükür ki 3.denememde yüzüm güldü hihoyyyt bu arada yine bir sürü test istedi toplam 12 tane yaklaşık...dün de onları yaptırdık normalde düşük yapanlardan istenen testlermiş ama doktorum gebeliğini riske atmayalım bir problem olursa önceden belirleyebilelim dedi...

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

arzum86...................8 Kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti) hihoyyyt
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt

margaritha................13 Kasım
elifimm83.................13 Kasım (idrar testi negatif tabiki uzgun)
badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel................15 Kasim
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
basak 35..................senağlama (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:

hmm anladım cnm çok sağol verdiğin bilgiler için bakalım artık bende önümüzdeki hafta doktorumla görüşürüm herhalde bundan sonrası için..çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum..

ANASTASYA kromozom analizi hakkında bilgi verebilir misin...kandan mı yapılıyor... kişideki tüm genetik hastalıkları çıkarıyor mu (saçmaladım galiba, tıp o kadar ilerlese biz bebek için bunca uğraş veriyor olmazdık), ya da oluşacak embryolardaki bazı muhtemel hastalıkları mı öngörüyor...bir de fiyatını da yazarsan çok sevinirim canım...teşekkürler

canım şimdi eşinden ve senden kan alıyorlar ve sonuç yaklaşık 15 gün sonra falan çıkıyor normalde 23 kromozom erkekten 23 kromozom kadından çocuğa geçer bazen bu sayılarda anormallik olabiliyormuş sakat bebeklere falan sebebiyet veriyor Allah korusun... Ben Gayrettepe'de GENETİKS isimli yerde yaptırdım Alman Hastanesinden Halit Fırat Erden gönderdi deyince çok büyük bir indirim yaptılar normalde bayağı pahalı...Tam hatırlamıyorum canım fiyatını...

hmm anladım cnm çok sağol verdiğin bilgiler için bakalım artık bende önümüzdeki hafta doktorumla görüşürüm herhalde bundan sonrası için..çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum..

canım bir şey değil bence tedavine devam et ara verme tabi doktoruna sor herhangi bir tahlil araştırma istiyor mu falan senin ilk denemen miydi? eğer öyleyse hiç takma kafana ilk denemede tutturan arkadaşlarınki gerçekten çok büyük bir şans unutma...darısı başına canımkaydirigubbakcemile5

çok sağol cnm..evt benim ilk denememdi..

kızlar yaa ben dayanamadım yine test yaptım az önce bugün transfer günü hariç 7. gün ikinci çizgi çok silik ayyy bi tuhaf oldum yaaa testlerin yanılma payıda var biliyorum ayrıca silik belirgin değil bir garip haldeyim oyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…