BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

ayyyy bu çok güzel bir haber :dance: bak ikinci çizgiyi gördüysen %99 hamilesin canım bak benim 12.gün değerim 2098 çıktı aynı gün idrar testi yaptım evde çizgi yine de çok silik yani bu değerde bile...o yüzden hiiiç merak etme ben de 8.günümde görmüştüm ikinci çizgiyi. Allah tamamına erdirsin canım hem daha idrarda gözükmesi için bile erken ama gözükmüş bunu da unutma:lepi:

ikiz olduğumuzu biz zaten anlamıştık değil mi..kaydirigubbakcemile5

tebrikler tatlım...:1hug:

canım yaa inş. bende sizin gibi gülerim test günüm salı az kaldı yani.

ikiz olduğumuzu biz zaten anlamıştık değil mi..kaydirigubbakcemile5

tebrikler tatlım...:1hug:

ay canım benim inş. test bozuk değildir. seninkilerde silikti demi çizgi var ama silik yani eski negatiflerle karşılaştırdık eşimle onaların yanında daha iyi anlaşılıyor.

merhaba arkadaslar internet dun calısma vardı bizim burda o yuzden yoktu dun hicbirsey yazamadım
bugun sabah kan verdim bana 4 bucukta haber geldi daha dogrusu haberi alacak gucum kalmadıgından esimi aradılar degerim 15 biyokimyasal gebelik veya erken gebelik kaybı bebisim belkide tutundu ama kaybettim
doktor hicbirsey diyemem ama 3 gun sonra bakalım tekrar test yapalım demis
uzuldum agladım simdi sizlere yazıyorum daha once bi yazım olmustu bu topicte hatırlayanlar olur allahım bir kez 5 den yuksek goreyim gebelikle sonuclanmasada demistim
sukurler olsun gordum ama oyle uzgunumki dayanamıyorum bir yandan sukrediyorum bir yandan aglıyorum ne diyecegimi bilmiyorum soyleyecek soz bulamıyorumsenağlama

canım benim hemen umutsuzluğa kapılma kiminin embriyolar tutunuyormuş ama geç yuvalanıyormuş bence hala umut var inş. iyi haberlerini alırız sen moralini iyi tutmaya calış dua et.

Canım ayaklarını biraz yukarda tutarak yat ve kendini yorma..inşallah bebişin sana tutunur...:1hug:

bugun tam 12.dundu
kendi doktorum yurtdısındaymıs zaten onunla konusamıyorum
cok uzgunum normale donemiyorum

buarada gun boyunca beni merak eden arkadaslara cok tesekkur ederim yalnız olmadıgımı bilemek cok guzel
bende test sonucunu bekleyen arkadasları cok merak ediyorum magaritadan haber var mı acaba

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

arzum86...................8 Kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti) hihoyyyt
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt

margaritha................13 Kasım
badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel................15 Kasim
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................tekrar test yapacak 12.gunu bekliyor
basak 35..................senağlama (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................senağlama
elsinore....................senağlama

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:

sonucu negatifmiş....:çok üzgünüm:

cok uzuldum demekki bugun sizlere iyi haber veremedik
insallah yarın 3 guzel haber alırız

12.gun 15 degeri biyokimyasal gebelikten baska bisey aklına gelen varmı duyduklarınız oldumu veya basına gelen merak ediyorum hic bilmiyorum bundan sonra basıma neler gelebilir

pardon canim gormemisim ama uzulme belki yukselir degerin....

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir arkadaşın 10 .gün değeri 0 mış...

12.gün 65 e fırlamış....:asigim:

canım benim bence sen 3 gün bekle 15 o kadar da kötü değil sanırım bi umudun var bence. inşallah yükselir değerin canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…