kızlar yaa ben dayanamadım yine test yaptım az önce bugün transfer günü hariç 7. gün ikinci çizgi çok silik ayyy bi tuhaf oldum yaaa testlerin yanılma payıda var biliyorum ayrıca silik belirgin değil bir garip haldeyim oyy oyy
kızlar yaa ben dayanamadım yine test yaptım az önce bugün transfer günü hariç 7. gün ikinci çizgi çok silik ayyy bi tuhaf oldum yaaa testlerin yanılma payıda var biliyorum ayrıca silik belirgin değil bir garip haldeyim oyy oyy
ayyyy bu çok güzel bir haber :dance: bak ikinci çizgiyi gördüysen %99 hamilesin canım bak benim 12.gün değerim 2098 çıktı aynı gün idrar testi yaptım evde çizgi yine de çok silik yani bu değerde bile...o yüzden hiiiç merak etme ben de 8.günümde görmüştüm ikinci çizgiyi. Allah tamamına erdirsin canım hem daha idrarda gözükmesi için bile erken ama gözükmüş bunu da unutma:lepi:
ikiz olduğumuzu biz zaten anlamıştık değil mi..kaydirigubbakcemile5
tebrikler tatlım...:1hug:
ay canım benim inş. test bozuk değildir. seninkilerde silikti demi çizgi var ama silik yani eski negatiflerle karşılaştırdık eşimle onaların yanında daha iyi anlaşılıyor.
merhaba arkadaslar internet dun calısma vardı bizim burda o yuzden yoktu dun hicbirsey yazamadım
bugun sabah kan verdim bana 4 bucukta haber geldi daha dogrusu haberi alacak gucum kalmadıgından esimi aradılar degerim 15 biyokimyasal gebelik veya erken gebelik kaybı bebisim belkide tutundu ama kaybettim
doktor hicbirsey diyemem ama 3 gun sonra bakalım tekrar test yapalım demis
uzuldum agladım simdi sizlere yazıyorum daha once bi yazım olmustu bu topicte hatırlayanlar olur allahım bir kez 5 den yuksek goreyim gebelikle sonuclanmasada demistim
sukurler olsun gordum ama oyle uzgunumki dayanamıyorum bir yandan sukrediyorum bir yandan aglıyorum ne diyecegimi bilmiyorum soyleyecek soz bulamıyorumsenağlama
merhaba arkadaslar internet dun calısma vardı bizim burda o yuzden yoktu dun hicbirsey yazamadım
bugun sabah kan verdim bana 4 bucukta haber geldi daha dogrusu haberi alacak gucum kalmadıgından esimi aradılar degerim 15 biyokimyasal gebelik veya erken gebelik kaybı bebisim belkide tutundu ama kaybettim
uzuldum agladım simdi sizlere yazıyorum daha once bi yazım olmustu bu topicte hatırlayanlar olur allahım bir kez 5 den yuksek goreyim gebelikle sonuclanmasada demistim
sukurler olsun gordum ama oyle uzgunumki dayanamıyorum bir yandan sukrediyorum bir yandan aglıyorum ne diyecegimi bilmiyorum soyleyecek soz bulamıyorumsenağlama
bugun tam 12.dundu
kendi doktorum yurtdısındaymıs zaten onunla konusamıyorum
cok uzgunum normale donemiyorum
buarada gun boyunca beni merak eden arkadaslara cok tesekkur ederim yalnız olmadıgımı bilemek cok guzel
bende test sonucunu bekleyen arkadasları cok merak ediyorum magaritadan haber var mı acaba
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir arkadaşın 10 .gün değeri 0 mış...
12.gün 65 e fırlamış....:asigim:
15 cıktı ama 12.gundeyim doktor gebelik denemez buna dedi 3 gun sonra tekrarla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?