BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

iki gün sonra tekrarla canım..hayırlısı olsun hakkında hayırda şerde ALLAHTAN canım üzülme bekle..değerin katlar inşşş..

insallah yuselir belki hep diyorumya bir mucizede belki benim basıma gelir hıc umudum olmasada

elifim bi dur bakalım belki yükselir değerin
kızlar merhaba tekrar 2 gündür kendimde değilim hala toparlanamadım ağlama nöbetlerim bitmiyor bugun tekrar kanverdim 1.27 çıktı bugunde 12. gün 1.96 idi kanamamda hala başlamadı doktor 2 gün içinde başlamassa cumartesi göreyim garip bi durum değer sıfırlanmalıydı diyor hamile değilmişim ama bu değerde olmamalıymış bu ne valla anlamadım karnımda korkunç kramplar var:1no2::çok üzgünüm:senağlama

elifim inşallah değerin yükselir umudunu kaybetme benim dünkü kan sonucum da maalesef negatif benide listeden silebilirsiniz dr değiştirip kendimi toparlayıp mart yada nisan gibi yeniden düşünüyorum inşallah o zaman olur

margarita ve esingul gercekten cok uzuldum sizdende kotu haber duymaya dayanamıyorum
benim pek umıdım yok insallah allah bize maddı olanak saglar ve guc verirki tekrar deneriz
hepimize allah sabır versin

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

arzum86...................8 Kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti) hihoyyyt
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt

badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel................15 Kasim
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

senağlama
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:
kızlar margaritha, esingül, başak35,ajuu,elsinore umutlarınızı kaybetmeyin bidahaki sefere inş. olucak çok zor hem maddi hem manevi olarak allahım ogücü versin ve inş. enkısa sürede güzel haberlerinizi alırız elifimm83 canım umudunu kaybetme bakarsın degerin katlanır bir mucize gerçekleşir sen test gününe kadar sakin olmaya çalış dualarım hep sizlerle

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir arkadaşın 10 .gün değeri 0 mış...

12.gün 65 e fırlamış....:asigim:

ben yazmıştım canım, arkadaşımın başına gelmişti. inşallah hepiniz bir an önce güzel haberler alırsınız arkadaşlar. umudunuzu kaybetmeyin lütfen, eninde sonunda allhaın dediği oluyor, ne zaman hayırlısı ise o zaman geliyor meleklerimiz

keske olsa herseyimi veririm dusunmeden
cok uzgunum icimde yangın var sanki

canım benim iyi haberlerini sabırsızlıkla herkesten çok ben bekliyordum bir translokasyon zede olarak .rabbim sabır versin .ama sen yinede şanslısın .biz 3 kez pgt denememize rağmen hiç bu aşmaya bile gelememiştik.sonuç hep negatifti.bilemiyorumki belki de senin durumun iyi bir haberdir.belki sonra olcak.çünki araştırmaya devam ediyoruz ama erkekten kaynaklanan translokasyonlarda henüz pozitif sonuç bulunamadı.araştırmaya devam ediyoruz .kadında ise tarnslokasyon daha şanslılar eyetkinerde olduğu gibi.erkek ten kaynaklanan pozitif sonuç duyarsak haberleşelim inş bu habere çok ihyiyacımız var çünki.ümidini de kaybetme canım benim.her iki denemnde genarttamıydı?kader arkadaşım benim...senağlama

arkadaşlar merhaba,
Seda Sayan'ı izlemek hiç adetim olmadığı halde biraz önce zap yaparken doktor İbrahim Saraçoğlu'nu görünce durma gereği duydum o kanalada..bir de ne göreyim hamile kalmaya yardımcı kürü açıklayacağım dedi..ben tabi hemen aldım kalemi kağıdı elime ve yazdım..birazdan size vereceğim kür yumurta çatlatmaya yardımcı olduğu gibi, çikolata kisti, pko, küçük boydaki miyomları da yok ediyormuş ve adeti düzenliyormuş, ayrıca erken menepoz tehlikesi olanların da adetlerini tekrar eski düzenine getiriyormuş..hemen sizinle paylaşmak istedim.. işte formulü:
orta boy bir kuru soğanı ( ama kesinlikle içi beyaz olan yani dışı açık kahve olan bildiğimiz yemeklik soğan, kırmızı soğan değil ) 1,5-2 bardak kaynayan suyun içine atıyoruz ve 5 dakika kaynatıyoruz. Ağzı kapalı bir şekilde. daha sonra altını kapatıyoruz ve ılınmasını bekliyoruz. bunu ılık olarak günde iki kere 1 bardak içiyoruz. Birini akşam yemeğinden önce dedi ama diğerini söylemedi herhalde o da sabah ya da öğle yemeğinden öncedir. Ama kesinlikle bunu taze olarak hazırlıyoruz ve ılık içiyoruz. Yani sabah kaynattığını akşam içemiyosun. Bunu 15 gün boyunca yapıyoruz. Bu formülü 2009 yılında açıklayacaktım ama erkene aldım dedi. Özellikle PKO ve çikolata kisti olanlar denesin derim ben arkadaşlar. Benim yok ama bende yumurta çatlatma için deneyeceğim. Sonuçta bişey kaybetmeyiz. Hem Saraçoğlu kesinlikle emin olmadıktan sonra formullerini açıklamayan biri. Demek ki doğru. O yüzden hepimiz bi kere deneyelim derim ben..sevgilerimle

Bademcım ne oldu senın durumun bızlerı haberdar et bugun test gunundu neoldu aldınmı sonucu aldıysan bızlerede bıldır rabbım yardımcın olsun canım

slm kızlar bugün 8. günüm yine test yaptım bu sefer çizgim daha koyu çıktı oyy içim bir tuhaf inş. kan değerimde iyi çıkar

slm kızlar bugün 8. günüm yine test yaptım bu sefer çizgim daha koyu çıktı oyy içim bir tuhaf inş. kan değerimde iyi çıkar

benimde bugün 8.günüm bende meraktan çatlıyorum ama daha test yapamadım.pazartesi kanda yaptırıcam.peki bugün idrar yapsam çıkarmı acaba

Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...

12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...

Allaha şükürler olsun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…