Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...
12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...
Allaha şükürler olsun.......
slm kızlar bugün 8. günüm yine test yaptım bu sefer çizgim daha koyu çıktı oyy içim bir tuhaf inş. kan değerimde iyi çıkar
benimde bugün 8.günüm bende meraktan çatlıyorum ama daha test yapamadım.pazartesi kanda yaptırıcam.peki bugün idrar yapsam çıkarmı acaba
Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...
12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...
Allaha şükürler olsun.......
canım benim hayırlı uğurlu olsun sonunda başardın tebrikler. inş. bende iyi sonuçlar alırım salı günü test günüm.
sinemcim senin sonuc pozitifti dimi??
kızlar moralim sıfırr elifim beni listeden alırmısın silermisin yani kan tahlili yaptırdım hamile değilim artık degerim ctesi 694.50olan degerim bebegim herşeyim düşmüş deger 15.50ymiş içim yanıyo şoktayım saat 6dan beri titriyorum sürekli tüp bebek hastanesinde dr.la konuştum yarın gel konuşalım sonuç olumsuz dedi ona göre hareket edelim dedi kan verdiğim hastanedeki dr.da olumsuz dedi yıkıldım kızlar umudum bitti
kızlar moralim sıfırr elifim beni listeden alırmısın silermisin yani kan tahlili yaptırdım hamile değilim artık degerim ctesi 694.50olan degerim bebegim herşeyim düşmüş deger 15.50ymiş içim yanıyo şoktayım saat 6dan beri titriyorum sürekli tüp bebek hastanesinde dr.la konuştum yarın gel konuşalım sonuç olumsuz dedi ona göre hareket edelim dedi kan verdiğim hastanedeki dr.da olumsuz dedi yıkıldım kızlar umudum bitti
canım benim iyi haberlerini sabırsızlıkla herkesten çok ben bekliyordum bir translokasyon zede olarak .rabbim sabır versin .ama sen yinede şanslısın .biz 3 kez pgt denememize rağmen hiç bu aşmaya bile gelememiştik.sonuç hep negatifti.bilemiyorumki belki de senin durumun iyi bir haberdir.belki sonra olcak.çünki araştırmaya devam ediyoruz ama erkekten kaynaklanan translokasyonlarda henüz pozitif sonuç bulunamadı.araştırmaya devam ediyoruz .kadında ise tarnslokasyon daha şanslılar eyetkinerde olduğu gibi.erkek ten kaynaklanan pozitif sonuç duyarsak haberleşelim inş bu habere çok ihyiyacımız var çünki.ümidini de kaybetme canım benim.her iki denemnde genarttamıydı?kader arkadaşım benim...senağlama
kızlar margaritha, esingül, başak35,ajuu,elsinore umutlarınızı kaybetmeyin bidahaki sefere inş. olucak çok zor hem maddi hem manevi olarak allahım ogücü versin ve inş. enkısa sürede güzel haberlerinizi alırız elifimm83 canım umudunu kaybetme bakarsın degerin katlanır bir mucize gerçekleşir sen test gününe kadar sakin olmaya çalış dualarım hep sizlerle
SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt
badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel................15 Kasim
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)
senağlama Allah hepimize sabır versin
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................
Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...
cnm genartta volkan hoca benim genetik islerimle ilgilendi ve esimle bana dediki yinede sanslısınız kadındaki genetik problem daha kotuydur cunku yumurta rezerveleri spermden daha cabuk tukenebiliyor demisti
bikac bısey daha anlattı ama hatırlamıyorum
ama bende duymadım daha hamile kalan
inan o kadar dua ettimki allahım noolur 5 den yuksek olsun bir kere ki bidaha yaptırmak icin umudum olsun diye gebelikle sonuclanmasa bile belli bir kademeye gelebiliyim enazından rahmim embriyoyu tutabiliyormu goreyim dedim o yuzden sonuc icin cokta uzulemiyorum ben istedim cunku bu bile bir umut benim icin dedim
simdi yasayınca bu kadar yakınından donmek cok farklı bır duygu
kader arkadasım bizim 9 embriyomuzun 8 i hastaydı allahım sukurler olsun ki onlara hamile kalıp 3 aylıkken kaybetmedim cunku kayınvalidem de aynı hastalık var o ne kadar dusuk yaptı sayısını hatırlayamıyor.bunları anlattım iiyki biliyoruz translokasyonu allaha sukur
hic duymamıstım ilk kez senden duydum iyi bir haber degilkader arkadaşım çok dua etmiştim sana sanki kendim tedavi oluyormuşum gibi çünki olsaydı bize de ümit olcaktın
.ama artık benim ümidim kalmadı .en son bu yaz denedik.translokasyonda bir erkek diğeri kadın iki kişi daha vardı benimle birlikte .kadın olanın pozitif ama erkekten kaynaklanan arkadaşın yani bizim gibi olanın yine negatifmiş yeni öğrendim .üstelik pgt ile 6. denemeleriydi.volkan hocanın söyledikleriyle çelişmiyor mu bu durum .eyetkiner örneği var.ben 3 defa denedim pgt olmadı.allahım nolur artık ya erkekten kaynaklanan translokasyona bir tane pozitif sonuç nolur biz de öğrenelim bize de ümit olsun yok.dr.lara mail gönderiyorum hep ellerinde pozitif sonuç var mı diye ama daha hiç pozitif sonuç aldık diyen yok .sadce gelin deneyelim diyorlar.dr. en son ya evlatlık ya donasyon düşünün dedi....çıldıracam artık sabır sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?