BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

ohh çok şükür cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah..hadi bakalım pazartesi artık senden şööle güzel bi yüzlü değer bekliyoruz :))

listede benım gıbı negatıfte yer alan arkadaslarım hepımıze allah sabır versın hepımız en kısa zaman içinde kendımızı toparlayıp şansımızı zorlayacak güce gelelım bıranönce herkese bolll şansss

benimde bugün 8.günüm bende meraktan çatlıyorum ama daha test yapamadım.pazartesi kanda yaptırıcam.peki bugün idrar yapsam çıkarmı acaba

canım kimi arkadaşın çıkıyor kiminin çıkmıyor çıkmayanın kanda pozitif olabiliyor çıkanın negatif olabiliyor ama ben dayanamadım yaptım , desene ikimiz aynı anda öğreneceğiz valla 4 gün kaldı geçmek bilmiyor günler. inş. ikimizde iyi haberler alırız

canım benim hayırlı uğurlu olsun sonunda başardın tebrikler. inş. bende iyi sonuçlar alırım salı günü test günüm.

sinemcim senin sonuc pozitifti dimi??

evet canım çok şükür pozitif çıkmıştı hatırlarsan ağlanıp duruyordum değerim yükselcekmi diye rabbime çok şükür güldürdü yüzümü darısı bütün isteyenlere inşallah ayrıca dün kesemizide gördük sıra geldi kalp atışlarına inşallah onlarıda duyabiliriz:CüvCüv:

kızlar moralim sıfırr elifim beni listeden alırmısın silermisin yani kan tahlili yaptırdım hamile değilim artık degerim ctesi 694.50olan degerim bebegim herşeyim düşmüş deger 15.50ymiş içim yanıyo şoktayım saat 6dan beri titriyorum sürekli tüp bebek hastanesinde dr.la konuştum yarın gel konuşalım sonuç olumsuz dedi ona göre hareket edelim dedi kan verdiğim hastanedeki dr.da olumsuz dedi yıkıldım kızlar umudum bitti

cnm simdi actım interneti hemen okudum cok uzuldum gercekten ne diyecegimi bilemiyo
rum allah bidaha yasatmasın sana ve hickimseye
zaten derdimiz buyuk digerleri kadar kolay gebe kalamazken birde bunlar oluyor
allah sabır versin tekrar guc versin denemek icin

Canım çok üzüldüm..Sebebi nedir acaba bu düşüşün?:çok üzgünüm:

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti) hihoyyyt

badem.....................14 Kasım (10.gun kan tahlili yaptırdı oda yukarı cıkmak uzere)
selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel................15 Kasim
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

senağlama Allah hepimize sabır versin
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

cnm genartta volkan hoca benim genetik islerimle ilgilendi ve esimle bana dediki yinede sanslısınız kadındaki genetik problem daha kotuydur cunku yumurta rezerveleri spermden daha cabuk tukenebiliyor demisti
bikac bısey daha anlattı ama hatırlamıyorum
ama bende duymadım daha hamile kalan
inan o kadar dua ettimki allahım noolur 5 den yuksek olsun bir kere ki bidaha yaptırmak icin umudum olsun diye gebelikle sonuclanmasa bile belli bir kademeye gelebiliyim enazından rahmim embriyoyu tutabiliyormu goreyim dedim o yuzden sonuc icin cokta uzulemiyorum ben istedim cunku bu bile bir umut benim icin dedim
simdi yasayınca bu kadar yakınından donmek cok farklı bır duygu

kader arkadasım bizim 9 embriyomuzun 8 i hastaydı allahım sukurler olsun ki onlara hamile kalıp 3 aylıkken kaybetmedim cunku kayınvalidem de aynı hastalık var o ne kadar dusuk yaptı sayısını hatırlayamıyor.bunları anlattım iiyki biliyoruz translokasyonu allaha sukur

arzucum tabiki dualarımız sizlerle devamlı takipteyim inşallah buay bizimde bebişlerimiz gelir listemize hamiş yazılırız allahım nerde varsa isteyen herkese nasip etsin ben birkerede olsa annelik duygusunu tattım ama ikinci bebegim için bunları yaşıyacagım aklıma gelmezdi 2 senedir tedavi ilaç aşılama derken daha neler yaşayacagız belli degil ama herşeyin hayırlısı diyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arzum geçmiş olsun canım inanki ne diyecegimi bilmiyorum allah sabır versin güçlü olmalısın inanıyorumki sen bunun üstesinden gelirsin

Canım benim hamileliğim kesinleşti bu gün...

kader arkadaşım çok dua etmiştim sana sanki kendim tedavi oluyormuşum gibi çünki olsaydı bize de ümit olcaktın
.ama artık benim ümidim kalmadı .en son bu yaz denedik.translokasyonda bir erkek diğeri kadın iki kişi daha vardı benimle birlikte .kadın olanın pozitif ama erkekten kaynaklanan arkadaşın yani bizim gibi olanın yine negatifmiş yeni öğrendim .üstelik pgt ile 6. denemeleriydi.volkan hocanın söyledikleriyle çelişmiyor mu bu durum .eyetkiner örneği var.ben 3 defa denedim pgt olmadı.allahım nolur artık ya erkekten kaynaklanan translokasyona bir tane pozitif sonuç nolur biz de öğrenelim bize de ümit olsun yok.dr.lara mail gönderiyorum hep ellerinde pozitif sonuç var mı diye ama daha hiç pozitif sonuç aldık diyen yok .sadce gelin deneyelim diyorlar.dr. en son ya evlatlık ya donasyon düşünün dedi....çıldıracam artık sabır sabır sabır

hic duymamıstım ilk kez senden duydum iyi bir haber degil (( zaten ben cok inanan biri degilim sansım olduguna ama dusundum 25 yasındayım belki daha erken olur diye
ama artık denilen 25 bile gec
devlet 3 senelik evli olmanı istiyor allahım biz kac yasında evlenelim ben anlamadım biz 1 yılllık evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…