BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
hihoyyyt

selected 79..............14 Kasım
lotus79....................14 Kasım
yagmursel................15 Kasim
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

senağlama Allah hepimize sabır versin
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Esingül margarita ve arzum hepinize ve hepimize Allah sabır versin gelecek bi gün meleklerimiz inanın ve umudunuzu kaybetmeyin

bu aksam dualar yagmursel ve haber alamadıgımız dıger arkadaslarımız icin

canım ben henüz kan testi yaptırmadım idrarda yaptıklarım silikte olsa pozitif çıkıoyr ama daha belli değil salı günü test günüm. sen ne yaptın değerin 15 çıkmıştı ya yenisini bugün mü yaptıracaksın inş. artmıştır bitanem iyi haberini bekliyoruz.

bana doktor pazar gunu yaptırman gerekiyor dedi ama pazar kapalılarmıs o yuzden pazartresi gel dedi bakalım birde ben bebek dusmesin diye igne oluyodum oda boyle bir deger cıkarabilirmis o yuzden cok umudum yok
ama senin icin cok sevindim idrar testinde varsa simdiden hayırlı olsun salı gunu guzel bir haber verki seni yukarı yazalım hayırlısıyla

elif aspirin içiyormusun.aysun hoca bana verdi ama korkuyorum .artık içmicem.

bana bu sefer hic aspirin verilmedi doktorları anlamak mumkun degil daha once timur hoca toplatılması baslanmıs bir igne vermisti transferden sonra her sabah karnımdan vurdum kanı inceltsin diye bobrek hastalarına verilen bir ıgne aspirinde vermisti karnım mos mor oluyordu vurdukca igneyi bende baska bir doktorun yalancısıyım o ilacın haberi geldi toplatılması baslandı neden verildiki sana demisti
aspirin bu sefer verilmedi bu seferde bebek dusmesin diye haftada bir ignem vardı
ama biliyorum kimi kadın bebegini kan pıhtılasmasından kaybedermis o yuzden asprıin veriliyorki kanın incelsin ve dusurme diye bence devam et
buarada aysun hoca cok tatlı tanısma fırsatı buldum
genart farklı kesinlikle gurgan klinikte hepsinin suratı mahkeme duvarıydı
insanda sevk bırakmıyorlardı

Arkadaşlar güneş benim için bugün bir başka doğdu evet bugün tahlil yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun

kızlar malesef ilk aşılamam olmadı. vede 2 kstim olmuş. şimdi doğum kontrol hapı kullanmam gerek bi süre. sonrada dinlenecekmişim
dr um bana 2.aşılamayı önermedi. direkt tüp bebeğe yönlendiricem dedi. istanbulda bi tüp bebek merkezi söyledi. biraz üzüldüm. sizde ilk duyduğunuzda üzülmüşsünüzdür.
bize istanbul da epeyce uzak.
bana 3.5milyar tutar dedi.
tüp nekadar tutuyo kızlar, ya da micro??? siz bilirsiniz

hayırlısı canım Allah büyüktür. vardır elbel bir çıkar yolu. moralini bozma. Dert veren Rabbim dermanını da verir.

selected arkadaşım üzülme diyeceğim ama bilirim mümkün değil...yine de tüp bebek ile şans aşılamaya göre daha çok, öyle düşün...

Arkadaşlar güneş benim için bugün bir başka doğdu evet bugün tahlil yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun

bi bebiş daha :ecrin_bebek: hihoyyytcanım tebrik ederimm inşallah değerin 2 gün sonra katlanır hihoyyyt

bugüne kadar test yaptırıp + sonuç alanları gönülden kutlarım, - sonuç alanlar dualarım sizlerle olacak...yeter ki allah tekrar deneyecek sağlık ve güç versin...insanın umudunun olabilmesi bile bir nimet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…