BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

Beni de ekleyinnnn benneyaptımki
Böyle ayrık otu gibi kaldım bi başımaa :roflol:
10 kasım test tarihim hamileyim beta hcG 560

birgün sizlerle beraber bu heyecanı paylaşmayı öyle çok isterdimki. 5 yıldır bunun şavaşını veriyoruz. sizleri tebrik ederim arkadaşlar.... allah kucağınıza almayı nasip etsin...... eminim birgün bende burada olacağım...........................

boşuna kader arkadaşım dememişim bende 24 te evlenip 1 yıl sonra tedavilere başlamıştık ama senin şansın problemi önce öğrendiniz.biz 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinin ardından sonra dr.lara çok ısrar edince öğrenmiştik .en azından boşu boşuna canın yanmamış zaman maddi kayıp yaşamamışsın.öğrendikj te noldu dersen kocaman bir hiç üstünden 8 yıl geçti bu zaman zarfında sürekli tedavi görüp hep bir pozitif sonuç öğrenmeye çalıştım o da yok.keşke sana ümit verecek birşeyler söyleyebilseydim .ama merkezlerede artık güvenemiyorum.para için herşeyi yapan esnaflar haline gelmişler.volkan hocayla bizde görüştük kendisine erkekten kaynaklanan translokasyonda pozitif sonuç var mı diye sordum bana cevaben biz bu konuda çok tecrübeliyiz gelin deneyelim dedi .ben sorumun cevabını aldımm mı tabiki hayır.elinde pozitif sonuç var mı yok mu bunu öğrenmek istyiyorum .ama bana gelin deneylim dediler .hatta bizim bu açıdan daha önemli hastalar olduğumuzu söyledi onlar için .bu açıdan başarılı olmak istediklerini söylediler.yani gelin kobay olun onlar başarılı olsun ama sen ne olursan ol dene dene .şimdiye kadar bana bunları yaşattılar.eşime yurt dışından gelen dr.lara sorduk yurt dışına mı gitsek orada mı denesk.cevaben bize daha önce de yazmıştım kendine hiç mi acımıyorsun onun yerine git evlatlık al ya da donasyon düşlünün dediler.zaman lazım belki biraz daha taknik tıbbi gelişme .ama bizim için zaman artık problem yaş 32.hayatımın en güzel yılları bu meseleyle geçti. hayırlsı senin yaşın henüz genç umarım o teknik gelişmelre sen ulaşırsın bzim için herşey bitti malum artık ne eş ne bebk var elimde...

aynen arkadaşım bende izmirde nerede tedavi görüyoırsun canım bende orada tedavi çok gördüma.s.

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
hihoyyyt

lotus79....................14 Kasım
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

senağlama Allah hepimize sabır versin

selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

super guzel bir haberde yagmurselden geldi allah tamamına erdirsin cnm
bu listenin sonunda en cok istedigim hamile kalanlar negatif sonuc alanlardan cok cok fazla olsun

selected 79 cok uzuldum insallah tekrar deneyeceksin en yakın zamanda cnm

evlatlık oda muthıs bırsey bence sevabının sana verdigi mutluluk omurboyu surer sanırım ama gıdebildıgım yere kadar gıdecem hep diyorum bedenımın yorulması umrumda degıl zengın olsam her yıl 6 defa denerdim ama maalesef simdi baya bır beklemeliyiz
volkan hoca bence ii bir hoca onunla denemelisin derim
sarp hocada mukemmel bakın tımur hoca 2 embriyoyu yalvardıgım halde beni sakınlestırmeden hızlıca koydu cunku cok acelesi vardı
sarp hoca beni yarım saat bekledi muzık actı ayaklarım gevsedıgı an cok cok yavas transfer etti kesinlikle bu 15 degeri bile bence gelisme onun sayesinde oldu
genart pgt de bir numara olma yolunda o yuzden bizler onemlı hastalarız onlar icin isim yapabilmeleri icin
insallah sende bende burda bekleyen herkes birgun hamile kalacak ben kendimden olmamıs bebegımden umıdımı kestim ama allahtan umıdımı kesemiyorum hayırlısıyla diyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım inşallah senden ve diğer arkadaşlardanda aynı güzel sonuçları alırız ve hepimiz tombiş tombiş dolaşırız:CüvCüv:

belinay arkadaşım ben de senin gibi eğitimciyim. yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm. bu kadar yıl çabalamışınız, daha hala gençsin, ben inanıyorum sizin de olacaktır çocuğunuz. istersen istanbul'da alman hastanesini dene. ben internetten çok araştırdım, türkiyede en iyi IVF kliniğinin orası olduğuna karar verdim. benim bu seferki denemem başarılı oldu ama olmasaydı alman hastanesini deneyecektik.

arkadaşlar ben yeni üye oldum pazartesi ikinci aşılama sonucumu öğrencem test yaptırcam ama beklicek sabrım kalmadı sırf sizlerden moral bulmak için üye oldum bu siteye ve yukarda gördüğüm tablo çok güzel allahım isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar inşallah umarım bende pazartesi sizin listenize dahil olmayı becerebilirim

belinay ve elifim bahsettiğiniz hastalık hakkında hiç bir fikrim yok ama lütfen umutsuz olmuayın çaresiz dert yokmuş bizi bizden başka kimsede anlayamaz hiçbir teselli sözü sizi teselli edemez ama umutvar olmak çok önemli anne olacağınıza inanın bu en önemlisi,,,

ah canım benim şimdiye kadar 9 deneme yapınca almanı denemedik mi sanıyorsun orada denedik ama olmadı işte .hala genç miyim bilmiyorum 32 yaşındayım ....bu işte yaş ne kadar önemli biliyoruz kaç yaşında 45 yaşında mı anne olacağım sanmıyorum ...sanırım bana düşen bu gerçekle yüzleşmek .beceremiyorum ama dr.lar bunu çok rahat söylüyorlar nezlesin gripsin der gibi boşuna uğraşma git evlatlık al donasyan yap git yaşa dedi en son..ama yined sağolasın umarım sizin kucağınız boş kalmaz

belinay canım seni anlıyorum. peki haddim olmadan sorayım sperm donasyonu için ne düşünüyorsunuz? sonuçta eşinin saygı duyması gereken bir karar donasyon. bir tane böyle çocuk sahibi olur, onunla evlat sevincini yaşayıp, üstünüzden bu stresi attıktan sonra bakarsın hamile kalırsın, iki evladınız olmuş olur canım.

umarım bu ümidini hiç kaybetmessin ve bu ümitle istediğine kavuşursun.zaten denemdiğimiz sadece genart kaldı.biz de o yüzden görüştük ama onlarda da pozitif soınuç yok maalsef.ama bu tam olrak elde edilemse de 15 lik bir derece senin adına iyi bir gelişme olabilir.tam paraya ihtiyacın olduğu anda yani pgt çok pahalı bir olay devlet desteklemiyor maalsef.genartta fiyatlar çok uygun diğer yerlerde bize embriyo başına 250 dolara pgt yaptılar ve 20nin üzerinde embriyo oluştu hep; maliyeti sen düşün artık .umarım iyi bir sonuç alır bu konuda bir ilki yaşatırsın .evlatlık artık hiç düşünemem bizim çok kötü tecrübelerimiz var bu konuda kuruma gittiğimizde babası tarından tecavüze uğramış bir kızcağızın çocuğunu önerdiler kız 17 yaşında bebek 15 günlüktü ikiside aynı kurumda kalıyor istemedik.bir diğeri ise mahallenin gençleri tarafından tecavüze uğramış zihinsel engelli bir kadıncağızın çocuğu midem kaldırmadı açıkcası.bu bilgileri normalde vermiyorlar ama kurumda çalışan yakın bir arkadaşım dan durumu öğrendik.hepsi bu örnekler gibi değil muhtemelen ama casaret edemem artık.
ama inandığım bir şey var senin olursa inancın sayesinde olcak,bu yaza kadar 7 yıl bende hiç ümidimi kaybetmemiştim ama artık kendi gerçeğimi mantığmla kabul edip duygusal olrak kabullenemiyorum .vardır bir yerlerde diye ümit etmek istiyor belki var daha biz ulaşamdık inşş sen ümidini kaybetme canım benim bizede ol..

eşim çaresizlikten dr.un etkisi senelerin birikimi o istedi ben kabul edemeyince bıraktı gitti zaten beni .benim annelik hakkımı elimden almamak için...zor canım yaaa... mantığım evet dinen hayır duygusal olarak git geller öyle zorki eşim kararımı bekliyor

elifim çok özür başlığını ne hale getirmişim hakkını helal et .bulunca kendime benzer birini atlamışım resmen.kader arkadaşım dedim anlarsın sen beni özelin de açık değilki kimseyi sıkmadan ordan yazışalım .yaşanmışlıklara ver affet ne diyim...

elifim kusura bakma başlığını ne hale getirmişim bulunca kendime bezer birini atlamışım hemen.ama sen anlarsın herhalde yaşanmışlıklar birikim affet ne diyeyim.özelin de açık değilki oradan kimseye meşgul etmeden görüşebilelim .

ben naçizane fikrimi söylemek isterim, benim için islam kurandır. kuranda donasyondan mı bahsediyor ki yasak olsun. din adamlarının yorumları bunlar, kimse kesin birşey söyleyemez, Allah ahirette sana neden başkasının evladına sahip oldun diye hesap mı soracak, bu dünyaya gelmeyi biz seçmedik, eğer bize uygun görülen kusurlarımızın çözümleri varsa bunları kullanmak en doğal hakkımız. Allah kullarının acı çekmesini istemez unutma arkadaşım. Ya 10 yıl sonra din adamları çıkıp donasyon günah değil derse! pişman olmayacak mısın? lütfen mantığınn sesini dinle, Allah'ına sığın ve böyle yüce bir karar verebilen eşini kaybetme, hem ona, hem kendine eziyet etme arkadaşım. ben sandım ki eşin istemiyor, senin istememeni anlayamıyorum. bir kararla hem eşini geri kazanacak, hem de senin kanından, canından olan evlada sahip olacaksın. bir de din adamları donasyonun zinaya gireceğini o yüzden günah olduğunu savunuyor, bir eğitimci olarak senin aklın alıyor mu bunu Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…