ben naçizane fikrimi söylemek isterim, benim için islam kurandır. kuranda donasyondan mı bahsediyor ki yasak olsun. din adamlarının yorumları bunlar, kimse kesin birşey söyleyemez, Allah ahirette sana neden başkasının evladına sahip oldun diye hesap mı soracak, bu dünyaya gelmeyi biz seçmedik, eğer bize uygun görülen kusurlarımızın çözümleri varsa bunları kullanmak en doğal hakkımız. Allah kullarının acı çekmesini istemez unutma arkadaşım. Ya 10 yıl sonra din adamları çıkıp donasyon günah değil derse! pişman olmayacak mısın? lütfen mantığınn sesini dinle, Allah'ına sığın ve böyle yüce bir karar verebilen eşini kaybetme, hem ona, hem kendine eziyet etme arkadaşım. ben sandım ki eşin istemiyor, senin istememeni anlayamıyorum. bir kararla hem eşini geri kazanacak, hem de senin kanından, canından olan evlada sahip olacaksın. bir de din adamları donasyonun zinaya gireceğini o yüzden günah olduğunu savunuyor, bir eğitimci olarak senin aklın alıyor mu bunu Allah aşkına...
belinaycım haklısın, ben de elifim'den çok çok özür dilerim. yalnız deminden beri arıyorum özel mesaj nerden açılıyor bulamadım canım.
bende sımdı gırdım bu benim degil hepimizin baslıgı arkadaslar
bakın normal yoldan gebe kalan hatta fazla gelip aldıranlar veya daha evlenmemis insanlar beni asla anlıyamıyorlar asla
hayırlısı cnm yine denersin derken hic icten degiller benim icin 1 sn uzulup unutuyorlar kimseden acıma beklemiyorum ama anlamaya calısma cabası bile sezemiyorum ama sizden bırı hayırlısı allah sabır versin diyince diyorumki allahım beni anlayan biri var
ben her konuyu konusmak istiyorum cunku kafası karısık caresizce bekleyen bir avuc insanız burda kim derdini paylasmak isterse ben cok sevinirim
bakın sukrederek ben kendimi motive ediyorum bir cıkmazın icindeyim ama sukrediyorum bu kadar yol katettigime
gercekten beterin beteri var bu hepimiz icin gecerli enazından bizim yumurtamız esimizin spermi varken vazgecmek olmaz diye dusunuyorum.pgt ihtiyacı olmayan arkadaslarda bizi gorup nolur sukretsinler
bu arada ozeli acmak ne demek nasıl acılıyor
tekrar bisey sormam gerekiyor hep kabul ettim arkadaslıkları ama ozel msj geldigini nasıl anlıyacagım
cevap gelmis pardon
canım hayırlı olsun inş ilk denemenmiydi,
canlar kan testımın sonucu 107.....ALLAH ın ıznıyle hamileyimmmmmmmmmmmmm...pazartesı tekrar kan verıcem.....sevgılerımle........a.s.
SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI
sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
LOTUS79..................14 Kasım (değeri 107 :CüvCüv:)
negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)
senağlama Allah hepimize sabır versin
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................
Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...
ya bende yarın yaptırcam testi ve kalbim durma noktasında sanırım aslı sen bi daha yaptınmı dün geceden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?