BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

canım meslektaşım istersen senin için bir mahzuru yoksa elifin başlığını daha fazla işgal etmeyelim özel mesajdan görüşelim dedimya mantığımla söylediklerine sonuna kdar katılıyorum duygusal olrak hazır değilim insan hadi diyemiyor yani ...hemen aç istersen

pisagor arkadaşım çok güzel açıklamışsın sana katılıyorum.günah olacak hiçbiryanı yok bencede belinaycım tabiki eşinden olmasını sende çok isterdin duygusal anlamda ama tek çareniz bu anladığım kadarıyla ve en azından birinize ait bişeyler olsun bebeğinizde bi parçan olcak doğacak bebeğinde ve demekki eşinde ne kadar anlayışlı ki senin mutluluğun için bunu kabul etmiş

belinaycım haklısın, ben de elifim'den çok çok özür dilerim. yalnız deminden beri arıyorum özel mesaj nerden açılıyor bulamadım canım.

belinaycım haklısın, ben de elifim'den çok çok özür dilerim. yalnız deminden beri arıyorum özel mesaj nerden açılıyor bulamadım canım.

bunu iki şekilde halledebilirsin anasayfada en üst sol tarafta forumla ilgili sorular sorunlar gibi bir bölüm var orada sorular içinde var ordan yönlediriyor.2.yine anasayfa en üst kısımda kullanıcı paneli kısmı var orada özel mesaj yazan bir bölüm var oradan açacaksın ben sana arkadaşlık teklifinde bulundum oradan beni kabul edeceksin tamam mı canım umarım doğru anlatabilmişimdir

bende sımdı gırdım bu benim degil hepimizin baslıgı arkadaslar
bakın normal yoldan gebe kalan hatta fazla gelip aldıranlar veya daha evlenmemis insanlar beni asla anlıyamıyorlar asla
hayırlısı cnm yine denersin derken hic icten degiller benim icin 1 sn uzulup unutuyorlar kimseden acıma beklemiyorum ama anlamaya calısma cabası bile sezemiyorum ama sizden bırı hayırlısı allah sabır versin diyince diyorumki allahım beni anlayan biri var
ben her konuyu konusmak istiyorum cunku kafası karısık caresizce bekleyen bir avuc insanız burda kim derdini paylasmak isterse ben cok sevinirim
bakın sukrederek ben kendimi motive ediyorum bir cıkmazın icindeyim ama sukrediyorum bu kadar yol katettigime
gercekten beterin beteri var bu hepimiz icin gecerli enazından bizim yumurtamız esimizin spermi varken vazgecmek olmaz diye dusunuyorum.pgt ihtiyacı olmayan arkadaslarda bizi gorup nolur sukretsinler

bu arada ozeli acmak ne demek nasıl acılıyor

elifim forumun kuralları gereği herşeyi burada açık olrak konuyşaıyoruz ama herkesin özel msj kısmı var buradan birbirimize direk ulaşabiliyoruz daha kolay yani ..mesale bazen aders tlf no falan gerekiyor dr.lara ait ya da başka açık olrak burada yazamıyoruz.nasıl olcağını bir üstte pisagora anlattım bir bak istersen canım

arkadaşlar msjlarınızı anasayfadaki adınızı şifrenizi yazdığınız yerden ya da kurulum paneli özel msj kısmından takip edebilirsiniz .pisagorcum aldım msjnı

bana göre etik değil arkadaşlar, yani sonuçta genleri başka birine ait belki ilerde dünya küçük kardeşleriyle falan karşılaşacak ben böyle bir durumda olsam belinay gibi düşünürdüm evlatlık konusuna gelincede bence biraz daha araştırdığında içine sinen bi bebek bulabilirsin. benim çevremde o kadar çok ki evlat edinilmiş bebekler şimdi büyüdüler tabi ve benim gözlemlediğim anneleri normal yollarla çocuk sahibi olmuş annelerden. daha candan daha yürekten anneler. evlatlarının gözünün içine bakıyorlar. biz eşimle her yolu deneyip sonuç alamazsak düşünüyoruz evlatlık edinmeyi inş. hiçbirimize gerek kalmaz.

tekrar bisey sormam gerekiyor hep kabul ettim arkadaslıkları ama ozel msj geldigini nasıl anlıyacagım
cevap gelmis pardon

Son düzenleme:
canlar kan testımın sonucu 107.....ALLAH ın ıznıyle hamileyimmmmmmmmmmmmm...pazartesı tekrar kan verıcem.....sevgılerımle........a.s.

bende dayanamıyorum ve yarın test yaptıracağım inş. listenin üstüne çıkarım :CüvCüv:

canım tebrik edeirm inşallah değerin katlanır.. :CüvCüv:

elif canım sen ne zaman tekrarlayacaksın testini canım inşallah herşey yolundadır...

ya bende yarın yaptırcam testi ve kalbim durma noktasında sanırım aslı sen bi daha yaptınmı dün geceden sonra

kızlar bende çok heyecanlandım şimdi benimde yarın aşılamadan sonra 11. günüm acaba çıkarmı kanda baktırsam?

ya bende yarın yaptırcam testi ve kalbim durma noktasında sanırım aslı sen bi daha yaptınmı dün geceden sonra

yapmazmıyım :) az önce yaptım. bu sefer koyuluğu diğer çizgiyle hemen hemen aynı çıktı ama yinede kan testini görmeden içim rahat etmeyecek yarını iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…