BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

yapmazmıyım :) az önce yaptım. bu sefer koyuluğu diğer çizgiyle hemen hemen aynı çıktı ama yinede kan testini görmeden içim rahat etmeyecek yarını iple çekiyorum.

aslıcım yarını niye bekliyorsun bal gibi hamilesin işte hihoyyyt gidip bugün yaptırsana kan testini sana kaç tane transfer edilmişti?

kızlar bende çok heyecanlandım şimdi benimde yarın aşılamadan sonra 11. günüm acaba çıkarmı kanda baktırsam?
cikar canim asilamadan sonraki 10. gun bile cikar varsa benim cikmisti....
yapmazmıyım :) az önce yaptım. bu sefer koyuluğu diğer çizgiyle hemen hemen aynı çıktı ama yinede kan testini görmeden içim rahat etmeyecek yarını iple çekiyorum.

aslicim hamilesin iste bosuna stres yapiyorsun hemde degerin baya yuksek cikicak bence cunku idrarda cok erken cikti senin...kac tane transfer edilmisti kalitelimiydi embryolar???birde rahim kalinligin neydi transferde???

bence de hamilesin ben de yapmıştım idrar da benim de silik çıkmıştı :)

ayy kızlar inş. yaa bana 3 tane embriyo yerleştirildi 3 de birinci kaliteliydi ikisi 8 birisi 10 hücreliydi dr. rahim kalınlığımın iyi olduğunu söylemişti ama değiri bilmiyorum. ben pkos hastasıyım eşimde de sprem sayısı azdı bende sizin gibi baya yollardan geçtim çok üzüldüm çok ağladım inş. yarın mutlu haberle gelirim.

benim test tarihim 21 kasım.transferin 10.günü çıkıyorsa ben de mi erken tahlil yaptırsam ya.sabrım kalmadı.idrar testin de de çıkar mı acaba.yarın iğne olmaya gidicem .idrar testi alayım mı ne dersiniz.yarın da 9. gün olacak.çok heyecanlıyımm çooooook..........

10 günde 2 .çizgi silik çıkar ama bence bekle kan tahlilini boşa yaptırma tekrar tekrar tahlil yaptırmak zorunda kalırsın sabret bence değerin yükselsin

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
_ASLI_.....................18 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
dorukk......................21 Kasım (asılama)

senağlama Allah hepimize sabır versin

selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

aslıdanda guzel haberi bekliyruz onun icin dua ediyoruz

benim hemsire dıs gebelilk olabileceni soyledi bende

dış gebelik mi? ne alaka canım? nerden varmış bu kanıya yaa? senin tüp bebek değil mi canım? tüp bebekte embriyolar rahim içine yerleştirildiğine göre nasıl dış gebelik olabilir ki? CADIARZU

kızlar 11. gün test sonucum 129.2 çıktı :) çok şükür bugünleri de gördük aslında hala şaşkınım ve inanamıyorum. inş. herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız hep birlikte. hepinizi öpüyorum.

canım süper yaa emindim öyle çıkacağına bugünlerde herkes hamile ne mübarek bir aymış inşallah hepimiz için herşey yolunda gider çok çok tebrik ederim tadını çıkar boll boll bu haberin:CüvCüv::teytey:

kızlar beni listeden silebilirsiniz malesef kanda negatif çıktım çok kötüyüm çokkkkk..... allahım hepinizin yardımcısı olsun emekleriniz boşa çıkarmasın....

doruk üzülme canım nasip degilmiş gerçi üzlüyoruz ama elimizden birşey gelmiyor bende kendimi hazırlamıştım negatife sonucu alınca şaşırmadım sanki alışıyor insan zamanla ama aşılama olunca bir ümitle bekliyor insan işte ikinci aşılamayı düşünücekmisin yoksa benim gibi bekleme kararımı aldın canım

aslıcım çok sevindim senin adına sen şimdi hamilesin nolur banada dua et arkadaşlar hepinizin duasına ihtiyacım var benimde negatif doruk gibi doktor tüp bebeğe başlıoruz dedi yılbaşından sonra inşallah ama yeni bi umut oluştu en azından daha fazla yüzdesi olan bi yöntem denicem napalım hayırlısı

kızlar bugün transferimin 9.günü.dayanamadım idrar testi yaptım .tek çizgi çıktı.çok korkuyorum.bu test hemen çıkmaz zaten dimi.çok huzursuz oldum.

tebrikler aslı

hihoyyyt :CüvCüv: maşallah ne kadar güzel bi haber tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallahh

Son düzenleme:
keşke yapmasaydım ne bilimm. sabırsızlık işte.bencede hemen çıkmaz.ama kafam takılıyorrişte.saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…