yapmazmıyım :) az önce yaptım. bu sefer koyuluğu diğer çizgiyle hemen hemen aynı çıktı ama yinede kan testini görmeden içim rahat etmeyecek yarını iple çekiyorum.
cikar canim asilamadan sonraki 10. gun bile cikar varsa benim cikmisti....kızlar bende çok heyecanlandım şimdi benimde yarın aşılamadan sonra 11. günüm acaba çıkarmı kanda baktırsam?
yapmazmıyım :) az önce yaptım. bu sefer koyuluğu diğer çizgiyle hemen hemen aynı çıktı ama yinede kan testini görmeden içim rahat etmeyecek yarını iple çekiyorum.
benim test tarihim 21 kasım.transferin 10.günü çıkıyorsa ben de mi erken tahlil yaptırsam ya.sabrım kalmadı.idrar testin de de çıkar mı acaba.yarın iğne olmaya gidicem .idrar testi alayım mı ne dersiniz.yarın da 9. gün olacak.çok heyecanlıyımm çooooook..........
aslıdanda guzel haberi bekliyruz onun icin dua ediyoruz
benim hemsire dıs gebelilk olabileceni soyledi bende
aslıdanda guzel haberi bekliyruz onun icin dua ediyoruz
benim hemsire dıs gebelilk olabileceni soyledi bende
kızlar 11. gün test sonucum 129.2 çıktı :) çok şükür bugünleri de gördük aslında hala şaşkınım ve inanamıyorum. inş. herşey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız hep birlikte. hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?