kızlar beni listeden silebilirsiniz malesef kanda negatif çıktım çok kötüyüm çokkkkk..... allahım hepinizin yardımcısı olsun emekleriniz boşa çıkarmasın....
kızlar çok sinir oldum ya.içim içimi yiyo.şu idrar testi kafamı karıştırdı.nolur tecrübelerinizi yazın..
doruk üzülme canım nasip degilmiş gerçi üzlüyoruz ama elimizden birşey gelmiyor bende kendimi hazırlamıştım negatife sonucu alınca şaşırmadım sanki alışıyor insan zamanla ama aşılama olunca bir ümitle bekliyor insan işte ikinci aşılamayı düşünücekmisin yoksa benim gibi bekleme kararımı aldın canım
17-19 kasım tarihleri arasında yaptır cnm ondan önce çıkmayabilir..hayırlısı olsun inşallah..
Eyetkiner ben yarın bi kan tahlili daha vericem 13 gün 192.5 çıkmıştı biliyosun yarın 22 gün bidaha tahlil yapacaklar sonucuna göre ne zaman görebileceğimi sölicekler tabi ordalarsa hala gerçi allaha şükür bi sıkıntım yok ama bilmiyorum korkuyorum
sana ne zaman dediler ultrason için tarih verdilermi
aslı bence şanslısın hamilelik belirtilerin varmış senin. bende ne göğüs ağrısı ne kasıklarda dolgunluk ne bulantı hiçbirşey yok. acaba hamile değil miyim, bebeğim düştü de haberim mi yok benim diye hep korku içindeyim. yarenay ve eyetkiner arkadaşlar bir sıkıntınız olmadığını yazmışsınız, kanama yok anlamında mı yoksa siz de benim gibi hiçbir belirti yaşamıyor musunuz. böyle hamilelik olur mu anlamadım, bugün transferin 23. günü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?