BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

kızlar beni listeden silebilirsiniz malesef kanda negatif çıktım çok kötüyüm çokkkkk..... allahım hepinizin yardımcısı olsun emekleriniz boşa çıkarmasın....

canım negatif sonucuna üzüldüm. allah yardımcın olsun hayatım herşeyin bir zamanı var allah beterinden kötüsünden saklasın umarım bir gün çok güzel bi anne olursun canımma.s.

hepinize teşekkür ediyorum çok saolun arkadaşlar ross canım üzülme inş. tüp bebekte sonuç alırsın.

kızlar çok sinir oldum ya.içim içimi yiyo.şu idrar testi kafamı karıştırdı.nolur tecrübelerinizi yazın..

aslıcım bak ben demiştim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım benim dorukcum sen de üzülme canım daha yolun çok başındasın bak ben 4.tüp bebek denememde çok şükür mutlu bir sonuç aldım ama ben bile çok başındayım üzülme canım vakti zamanı gelince olur merak etme...

kızlar merhaba birkaç gündür yoktum sürekli dışardayım kendimi toplamaya çalışıyorum o yüzden yazamadım
aslı, comebat, yağmursel, silam, lotus 79 çok sevindim Alllah kucağınıza almayı nasip etsin :lepi:

kızlar çok sinir oldum ya.içim içimi yiyo.şu idrar testi kafamı karıştırdı.nolur tecrübelerinizi yazın..

canım bak idrarda negatif çıkması öyle olduğu anlamına gelmez kişiye göre senin değerine göre idrar sonucu değişir normalde idrarda çıkması için doktorlar 15 günden önce yaptırmayın diyor tabi bazen erken çıkabiliyor bazı kimselerde ama bak yine burda bir yerde okumuştum birinin kanda pozitif çıktığı halde hala idrarda gözükmüyormuş hep bunları düşün daha erken içini ferah tut umarım güzel haberler alırsın canım...

canım ben bi süre beklemeye sonrasındada tüp bebeğe geçmeye karar verdim şimdilik. ama zaman neler gösterir bilmiyorum...

canım bugün test sonucumu beklerken dr. a dedim benim idrarda çıktı diye çok şaşırdı Allah Allah dedi normalda çıkması çok zor ama hayırlısı bakalım dedi. sonucu aldım tüp bebek dr.umu aradım onunla muhabbet ederken bana sonucu beklerken çok heyecanlandın mı dedi bende önceceden idrar testi yapmıştım dedim oda şaşırdı idrarda çıkmasına yani dr.lar için çok ender bir durum demekki o yüzden moralini bozma tebrik eden arkadaşlarımada teşekkür ediyorum inş. hepimiz icinde herşey yolunda gider.

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
(asılama)

senağlama Allah hepimize sabır versin

dorukk......................21 Kasım
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

elif canım sen ne zaman tekrarlayacaksın testini inşallah güzel haberler alırsın canımm

aslıcım cok sevindim cok guzel bir haber gerci bekliyorduk degil mi

tup bebek tedavisinde dıs gebelik olası biseymis arkadaslar transfer yaparken cok sıvı ile embriyolar tazzikli bir sekilde basılırsa tuplere kacabiliyormus bende internetten okudum hatta bir kız yazmıs sag tupune kacmıs embriyo ve aldırmak durumunda kalmıs
birde rahim agzında tutunabiliyormus oda dıs gebelikmis
benim carsamba belli olacak doktor randevumda

dorukcum cok uzuldum insallah tekrar deniyeceksin en yakın zamanda

Eyetkiner ben yarın bi kan tahlili daha vericem 13 gün 192.5 çıkmıştı biliyosun yarın 22 gün bidaha tahlil yapacaklar sonucuna göre ne zaman görebileceğimi sölicekler tabi ordalarsa hala gerçi allaha şükür bi sıkıntım yok ama bilmiyorum korkuyorum
sana ne zaman dediler ultrason için tarih verdilermi

Son düzenleme:

canım bana 18 ine yani bugüne randevu verdiler ultrason için ama ben gidemiyorum :çok üzgünüm: iş dolayısı ile. cuma gününe aldırdım randevumu bu cuma gidicem inşallah herşey yolunda gider o kadar çok korkuyorum ki acaba kalp atışları duyulacak kadar büyümüş olurlar mı ? benim de hiç sıkıntım yok çok şükür :Saruboceq: senin değerin gayet iyi inşallah herşey yolunda gidecek bebişin sana sıkıca tutunacak merak erme canım ...:1hug:

Teşekkürler canım senin hislerini paylaşan biriyle konuşmak insanı çok rahatlarıyor allah işallah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

inşallah canım inşallah allah hepimizin yanında sakın üzme kendini ne düşünürsen o olur olumlu olmaya çalış sevgiyle kal ....(bebişle beraber)

kızlar sizinde kasıklarınız yada beliniz ağrıyormu ara ara birde göğüslerim felaket durumda sanki kesmişler gibi acıyor siz ne durumdasınız sonucu bizden 1 kaç hafta önce öğrenen arkadaşlar göğüsler 9 ay boyunca böylemi ağrıyacak yoksa zamanla azalacakmı ?

aslı bence şanslısın hamilelik belirtilerin varmış senin. bende ne göğüs ağrısı ne kasıklarda dolgunluk ne bulantı hiçbirşey yok. acaba hamile değil miyim, bebeğim düştü de haberim mi yok benim diye hep korku içindeyim. yarenay ve eyetkiner arkadaşlar bir sıkıntınız olmadığını yazmışsınız, kanama yok anlamında mı yoksa siz de benim gibi hiçbir belirti yaşamıyor musunuz. böyle hamilelik olur mu anlamadım, bugün transferin 23. günü!

kanamam yok hiç olmadı .karnım şiş sadece başkada bir belirtim yok birazda göğüslerim hassas ama dayanamıyacak kadar değil.bende neden bu kadar normalim diye şüpheleniyorum neyse yarın öğrenicem size yazarım

canım stres yapma herkeste hamilelik belirtisi olacak diye bir şey yok ayrıca olması güzel bir şey diye de bir şey yok...içini ferah tut benim doktorum üstüne basa basa keç defa söyledi hiçbir belirti bile hissetmeyebilirsin korkma dedi benim daha 4 hafta 4 günlük ve baya bi mide bulantılarım başladı bazen kasıklarımda öyle sancılar oluyor ki diyorum düşürecek miyim neyim Allah korusun...bak 25-30 haftalık olup da hala hiçbir belirti yaşamayan arkadaşlar var kafanı yorma ve şanslı olduğunu düşün sürekli miden bulansa oran buran sancılansa onu da istemezsin canım bebişlerin sağlıklı olsun yeter bende her türlü belirti var ama düşük tehlikem varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…