BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

benim de kanamam olmadı hiç önceden arada kasıklarıma falan ağrı giriyordu şimdi yok aşerme falan da yok bende nidem de bulanmıyo sadece tek derdim midem yanıyo sanırım reflü oldumm :1shok:

merhaba pisagor. ben hamileliğimde 8. ayımı bitirdim ve hiçbirzaman hiçbir belirti yaşamadım. her bünye bir olmaz.mide bulantısı ya da göğüslerde ağrı,kasık ağrısı bunlar çok da güzel şeyler değil. arkadaşım 5 ayını hastanede serumla geçirdi mide bulantısından.dua et de mide bulantın falan olmasın.sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle......

kızlar tahlili 2. yaptırdım sonuç 644.5 dr iyi güzel dedi 15 gün sonucum 12 sonucumda 144.8 progynex diye bir iğne vuruldunuzmu siz

anastasyacım sağol canım. senin ikizlerin olacaktı yanılmıyorsam, inş. birşey olmaz bebeklerine.

sağol canım benim ikizlerim mi olacak tekiz mi yoksa üçüz mü henüz belli değil 28 kasımda ultrasyonda inş...
aslıcım sen de merak etme kimi belirtilerden şikayetçi kimi belirti olmamasından her ikiside kişiye ve bünyeye bağlı ve problem teşkil etmiyor içini ferah tut benim 8.günde bir sürü belirtim vardı...

saol canım benim kesesini görüp birde kalbini bi duysam çok sevinecem tamamen hamileyim diyebileceğim. benim bünyemmi hassas ne bugünde mide bulantısı başladı nerdeyse akşam yemeğini çıkartıyordum. yada bebeklerim yada bebeğim inatçı :)

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
(asılama)

senağlama Allah hepimize sabır versin

dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

kızlar maşşallah diyeyim liste çok güzel gidiyor inşallah dahada çogalır hamişler devamlı takip ediyorum mutluluklarını bizimle paylaşan bütün hamişlere teşekkürler

Kızlar banada dua edın neolur ya guzel sonuclar alıyım dualarınızı benden eksık etmeyın lutfen zaten benım ıcın zaman gecmek bılmıyor bıde kotu sonuc alırsam naparım hıc bılmıyorum (

Kızlar banada dua edın neolur ya guzel sonuclar alıyım dualarınızı benden eksık etmeyın lutfen zaten benım ıcın zaman gecmek bılmıyor bıde kotu sonuc alırsam naparım hıc bılmıyorum (

canım yarın büyük gün senin ve rüya meleğim için umarım ikinizde çok güzel sonuçlar alırsınız :ecrin_bebek:

kızlar sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum.. güzel şeyler duymak istiyorum

benim Bhcg test günüm : 24 kasım ptesi .....
Umarım hepimiz hem kendimiz hem de miniklerimiz için en hayırlı sonucu alırız

benim Bhcg test günüm : 24 kasım ptesi .....
Umarım hepimiz hem kendimiz hem de miniklerimiz için en hayırlı sonucu alırız

canım umarım hayırlısı olur hakkında inşallah olumlu ve güzel haberlerini bekliyoruz az kalmış zaten belirtin falan var mı?nasıl gidiyo?

kızlar 23. gün t sonucumu aldım bu gün 2948 çıktı vajınal ultrasonla keseyide gördüm darısı diğer arkadaşların başına.1 aralıkta kalpatışını duyarmışız:)

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
kaymaklim................20 Kasım
sevim li.....................20 Kasım
ruyamelegim.............20 Kasım (bekleyebilir mi emin degil)
(asılama)
star dust...................24 kasım

senağlama Allah hepimize sabır versin

dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

merhaba arkadaslar dun gidip kan verdim 185 cıktı degerim hatırlarsanız 15 di
ama sevinilicek bir haber degil sanırım cunku doktorum degerimin yukselsede nerde ters bir durum oldugunu dusunuyor cuma tekrar kan vericem yıne yukselirse ultrasonda gebeligin nerde olduguna bakacakmıs dıs gebelikten supheleniliyor
ayrıca 3 gun once kahverengi akıntım dunde kırmızı akıntım oldu
cok stresliyim normal yerde olsada gebelik yavas ve gec ılerliyor normal gelisımı olmayabilir kalbide atmayabilir arastırmalarıma gore

Canım bende de akıntı ve adet kanaması gibi bir iki gün süren kanama oldu...Hatta doktorum adet kanaması başladı herhalde dedi..ama ben 2-3 kez test yaptırdım betahcg hep yükseldi.prednol ce coraspirini kesince kanama da kesildi...İnşallah senin de öyledir..
Bu arada çok tebrik ederim bitanem...İnşallah bu yerleşme kanamasıdır...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…