aslı bence şanslısın hamilelik belirtilerin varmış senin. bende ne göğüs ağrısı ne kasıklarda dolgunluk ne bulantı hiçbirşey yok. acaba hamile değil miyim, bebeğim düştü de haberim mi yok benim diye hep korku içindeyim. yarenay ve eyetkiner arkadaşlar bir sıkıntınız olmadığını yazmışsınız, kanama yok anlamında mı yoksa siz de benim gibi hiçbir belirti yaşamıyor musunuz. böyle hamilelik olur mu anlamadım, bugün transferin 23. günü!
aslı bence şanslısın hamilelik belirtilerin varmış senin. bende ne göğüs ağrısı ne kasıklarda dolgunluk ne bulantı hiçbirşey yok. acaba hamile değil miyim, bebeğim düştü de haberim mi yok benim diye hep korku içindeyim. yarenay ve eyetkiner arkadaşlar bir sıkıntınız olmadığını yazmışsınız, kanama yok anlamında mı yoksa siz de benim gibi hiçbir belirti yaşamıyor musunuz. böyle hamilelik olur mu anlamadım, bugün transferin 23. günü!
anastasyacım sağol canım. senin ikizlerin olacaktı yanılmıyorsam, inş. birşey olmaz bebeklerine.
sağol canım benim ikizlerim mi olacak tekiz mi yoksa üçüz mü henüz belli değil 28 kasımda ultrasyonda inş...
aslıcım sen de merak etme kimi belirtilerden şikayetçi kimi belirti olmamasından her ikiside kişiye ve bünyeye bağlı ve problem teşkil etmiyor içini ferah tut benim 8.günde bir sürü belirtim vardı...
kızlar tahlili 2. yaptırdım sonuç 644.5 dr iyi güzel dedi 15 gün sonucum 12 sonucumda 144.8 progynex diye bir iğne vuruldunuzmu siz
Kızlar banada dua edın neolur ya guzel sonuclar alıyım dualarınızı benden eksık etmeyın lutfen zaten benım ıcın zaman gecmek bılmıyor bıde kotu sonuc alırsam naparım hıc bılmıyorum(
benim Bhcg test günüm : 24 kasım ptesi .....
Umarım hepimiz hem kendimiz hem de miniklerimiz için en hayırlı sonucu alırız
merhaba arkadaslar dun gidip kan verdim 185 cıktı degerim hatırlarsanız 15 di
ama sevinilicek bir haber degil sanırım cunku doktorum degerimin yukselsede nerde ters bir durum oldugunu dusunuyor cuma tekrar kan vericem yıne yukselirse ultrasonda gebeligin nerde olduguna bakacakmıs dıs gebelikten supheleniliyor
ayrıca 3 gun once kahverengi akıntım dunde kırmızı akıntım oldu
cok stresliyim normal yerde olsada gebelik yavas ve gec ılerliyor normal gelisımı olmayabilir kalbide atmayabilir arastırmalarıma gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?