BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

canım umarım güzel sonuç alırsın sana pgt yapılmadı mı? neden gelişmesin sağlıklı embryoların yerleştikten sonra korkma bence umarım bu da yerleşme kanamasıdır. sıkma canını iyi düşün iyi olsun canım inşallah hamişsindir. bi de son regl tarihine göre baktın mı şimdi kaç haftalıksın?

cnm bugun transferimin 20.gunu 1 kasımda transfer oldum aslında cok yuksek olması gerekliydi bu donemde eger gercekten saglıklı hamilelik olsaydı
adetiminde 5. haftası bugun doldu
ne dusunucem bilmiyorum cok acayip bir durumdayım aslında yerlesme kanaması daha evvel oluyor sanırım
insallah dıs gebelik degildir

anladım canım sen yine de çok stres yapma. inşallah dış gebelik değildir canım dualarım seninle :)

tesekkurler cnm insallah

dualarımız herkesin hayırlısıyla gebe kalması ve saglıklı bir gebelik gecirmesi icin

elif olumsuz düşünme geç tutunmada olmuş olabilir ne güzel tutunmuş bak sana genetik problemlerden bahsediyordunuz bir arkadaşla en azından o durumu yendiniz şuan inş. devamı gelir canım benim hala adet te olmadığına göre iyi haberlerini bekliyoruz.

canım transferden önceki zaman standartmış dr. söyledi 14 gün yani iki hafta sen şuan 4 hafta 5 günlüksün internettende araştırırsan böyle hesaplanıyor. dediğim gibi geç tutunma olmuş olabilir inş. cuma günü değerin artar.

elifcim inş güzel haberler alırsın canım o kadar çok istiyoruz ki seni de aramızda görmeyi tabi bütün arkadaşlarımız için de aynı şey geçerli...kızlar bu arada sürpriz bir haber vereyim sizlere dün ilaçlarımı yazdırmak için doktora gittim karından ultrasyonla muayene etti ve 3 tane kese gördük :)) o kadar şaşırdım ki...daha muayene tarihim kasımın 28indeydi ama erken öğrenmek kısmetmiş.Allahım inş. kalp atışlarını da duymak nasip eder...Kızlar mide bulantısından 4 gündür mahvoldum yataktan kalkamıyorum bugün çıkarttım baya( çok rahatsız ediyor...sonu güzel olsun yeter ki...

3 uzmu bu super bir haber iste cok sevindim
ayrıca destegınız icin cok tesekkur ederim insallah guzel olur sonuc
yarın tekrar kan vericem bakalım neler olacak

bunu hic bilmiyordum cok iyi oldu ogrendigim:1rolleyes:
insallah cnm
yarın bakalım sonuc gelene kadar zaman nasıl gececek

inşallah güzel sonuç alırsın canım senin güzel haberlerini bekliyoruzz

anastasya kız kaçıncı günde gördün keseleri ayy ne güzel üçüzmüş benimde üç embriyom vardı ama değerim seninki kadar yüksek çıkmadı malesef sanırım benimkisi tek gebelik neyse hayırlısı olsun

aslıcım keseleri transferden sonraki 20.günde gördüm aslında sürpriz oldu çünkü ultrasyon tarihim 9gün sonraydı ilaç yazdırmaya gittim doktor karından ultrasyonla baktı...üçüz evet çok güzel ama korkutuyor beni...sağlıkla hep böyle güzel devam eder inş...

tebrikler anastasyacım allah kucağına almayı nasip etsin muhteşem bi duygu bende çarşanba günü gördüm keseyi 1 tane ama doktor belli olmaz daha dedi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorumm

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
sevim li.....................20 Kasım
star dust...................24 kasım

senağlama Allah hepimize sabır versin
ruyamelegim.............
kaymaklim................
dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım umarım rabbim herkese kalbindekini verir benide listeye eklermisiniz test tarihim 29 kasım tabi bugün biraz moralim bozuk transferin 5. günü ama pembemsi bir kan geldi umudum kırıldı yanisenağlamasenağlamasenağlama

umarım büyük allahım hakkımızda hayırlısını verir en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz eevcimen

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI[/B]

sinem8484................6 Kasım (testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden) hihoyyyt
eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
sevim li.....................20 Kasım
star dust...................24 kasım
muray......................29 kasım
eevcimen.................29 kasım

senağlama Allah hepimize sabır versin
ruyamelegim.............
kaymaklim................
dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…