merhaba arkadaslar dun gidip kan verdim 185 cıktı degerim hatırlarsanız 15 di
ama sevinilicek bir haber degil sanırım cunku doktorum degerimin yukselsede nerde ters bir durum oldugunu dusunuyor cuma tekrar kan vericem yıne yukselirse ultrasonda gebeligin nerde olduguna bakacakmıs dıs gebelikten supheleniliyor
ayrıca 3 gun once kahverengi akıntım dunde kırmızı akıntım oldu
cok stresliyim normal yerde olsada gebelik yavas ve gec ılerliyor normal gelisımı olmayabilir kalbide atmayabilir arastırmalarıma gore
cnm bugun transferimin 20.gunu 1 kasımda transfer oldum aslında cok yuksek olması gerekliydi bu donemde eger gercekten saglıklı hamilelik olsaydı
adetiminde 5. haftası bugun doldu
ne dusunucem bilmiyorum cok acayip bir durumdayım aslında yerlesme kanaması daha evvel oluyor sanırım
insallah dıs gebelik degildir
canım transferden önceki zaman standartmış dr. söyledi 14 gün yani iki hafta sen şuan 4 hafta 5 günlüksün internettende araştırırsan böyle hesaplanıyor. dediğim gibi geç tutunma olmuş olabilir inş. cuma günü değerin artar.
anastasya kız kaçıncı günde gördün keseleri ayy ne güzel üçüzmüş benimde üç embriyom vardı ama değerim seninki kadar yüksek çıkmadı malesef sanırım benimkisi tek gebelik neyse hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?