merhaba kızlar aranıza yeni katıldım umarım rabbim herkese kalbindekini verir benide listeye eklermisiniz test tarihim 29 kasım tabi bugün biraz moralim bozuk transferin 5. günü ama pembemsi bir kan geldi umudum kırıldı yanisenağlamasenağlamasenağlama
Merhaba, Arkadaslar,
Banada persembe gunu transfer yapilicak dondurulmus embriolarla, benimde Test gunum Bayramin ilk gunu olucak.
Merak ettigim bisey var, bana yardimci olursaniz sevinirim, benim ilk denememde sadece 3 gun yatmistim, ama bu sefer 2 Hafta izin aldim iste ve 10 gun yatmayi dusunuyorum, herkez bana yatmam gerektigini soyluyor her ne kadarda Dr cok fazla uzerinde durmuyorusa, Yatmamiz gerekiyor mu? yoksa normal hayatimiza mi devam etmeliyiz, ben cok fazla hareketli biriyim, ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz, sonuclari pozotif olan arkadaslar neler yatiniz, ilk 10 gunun nasil gecirdiniz ise gittiniz mi? yoksa devamli yatiniz mi?
Cok tesekkur ederim simdiden.
kızlar test sonucumu aldım.çok moralim bozuk.sonuç negatif.bidaha denemeyeceğim.inşallah sizlerin olur.ağlasam da sonuç değişmeyecek biliyorum.
slm kızlar benide bugun kan tahlılımı aldım sızın soyledınız degerler kadar yuksek degıl ama dr um cokta kotu bı deger degıl ama pazartesı tekrar yaptırmalısın dedı. çok korkuyorum ya yükselmezse diye.bilenler ne olur cevaplasın en kucuk deger kac cıkmalı???
kızlar benim 11.gün geğerim 129 du yarın 16. gün ve testi tekrarlıyacağım çok heyecanlanıyorum yani bu ikinci test yaptırışım olacak dr.um ilçeden geldiğim için bu günü verdi bana dua edin inş. değerim artmıştır ve bende sizin gibi gülerim.
insallah yukselır cnm
arkadaslar benden kotu haber 185 den ıkı gun sonra 239 oldu.dıs gebelık suphesi daha da arttı.allahım dua edyorum insallah tuplerde degıldır tuplerime veya yumurtalıklarıma zarar gelmez bir bebek sahıbı olamadan
aglıyorum cok dayanamıyorum kac gundur aklımı kaybedicektim beklemekten
nasıl ıyı olunur bu durumdayken bilemiyorum
doktorum pazartesi gel dedi ultrasonla bakalım noolucak dedi
allahım hep dıyorum kımsenın basına vermesın allah bu konudan acı cekenlere sabır versin
kızlar benimde BHCG tarihim 20 kasımdı 8 kasımda 3 tane 4 hücreli embriyo transfer edilmişti 20 kasımda sonucum çok düşük çıkmıştı ama bugün 2 katına çıkmış yani artık bend bi hamişimmmm
canım değerin kaç çıktı senin? normalde 5in üstü hamile sayılır ama risklidir, 20nin üstü hamile sayılır...ama genelde 12.gün çıkan değer 60-150 civarındadır...önemli olan değerinin düşük olması değil iki gün sonra yaklaşık 2 katı artarak devam etmesidir...doktoruna güven hamile olmasaydın değerin 4 ten küçük çıkardı...
benım degerim 30.98 cıktı pazartesi tekrar yaptırcam ama genede korkuyorum çok düşük dimi.
canım benimde 12 gün değerim 25.2 çıkmıştı erken gebelik dedi doktorum bugün 14 günüm tekrar kan verdim 66.70 çıkmş doktorum çok iyi dedi bunun sana transfer edilen embriyoyla alakası varmış benim 4 hücreliydi gelişimi yavaş olabilirmiş yeterki yarın yapacağın test 2 at fazla çıksın sorun yok demektir
üzme kendini boşa stres yapmaa
canım doktorlar gerçekten bu konuda hiç birşey önermiyorlar, çünkü istatistikler dinlenme veya normal hayata devam etme arasında embriyoların tutunması açısından fark omadığını gösteriyormuş. benim ilk denememde doktor ilk gün fazla yorulma sonra günlük hayata devam edebilirsin dediği için ben de salak gibi doktorumu dinledim. oysa ben de senin gibi çok hareket eden biriyimdir, bu ayrıntıyı hesaba katmamıştım. transferden sonraki günler hiç kendime dikkat etmedim, 5. gün yolculuk yaptım uçakla, laptop çantası taşıdım, hattta misafir geldi yemeğe, onları ağırladım. bu arada vaktinden bir hafta öncesi idrar testi yapmaya başadım, tabiki çıkmayınca hep ağladım, kendimi perişan ettim. diyeceğim, ilk IVF denememin başarısız olmasında benim hem fiziksel hem de psikolojik olarak çoook büyük katkım oldu. ama ikincisinde, dondurulmuşlar transfer edildiğinde artık tecrübelenmiştim, nerdeyse test günüme kadar evden çıkmadım diyebilirim, mümkün oduğunca uzandım canım ve çok şükür bugün transferimin 27. günü ve hamileyim.
benim sana tavsiyem, işi şansa bırakma, dinlenmekten zarar gelmez, bir de gününden önce test yapıp kendini boşuna üzme canım. inş. sen de başarırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?