BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

transferin 5.gunu normalde adet baslangıc tarıhın degıldır cnm uzulme
yerlesme kanamasıdır bu bebısının tutundugu anlamına gelıyordur buyuk ıhtımalle sevınmen gereklı
kacıncı gun transfer yapılmıstı
ınsallah guzel haberini burdan ılan edeceksın

kac embryo transfer edıldı

evet kızlar sonkes tekrarladık beta hcg 1735 olmuş şükür herşey yolunda artık daha tahlile gerek yokmuş çarşamba keseyi görmeye gidicem inşallah rabbim ordada yüzümü güldürür

kızlar benim 11.gün geğerim 129 du yarın 16. gün ve testi tekrarlıyacağım çok heyecanlanıyorum yani bu ikinci test yaptırışım olacak dr.um ilçeden geldiğim için bu günü verdi bana dua edin inş. değerim artmıştır ve bende sizin gibi gülerim.

insallah yukselır cnm

arkadaslar benden kotu haber 185 den ıkı gun sonra 239 oldu.dıs gebelık suphesi daha da arttı.allahım dua edyorum insallah tuplerde degıldır tuplerime veya yumurtalıklarıma zarar gelmez bir bebek sahıbı olamadan
aglıyorum cok dayanamıyorum kac gundur aklımı kaybedicektim beklemekten
nasıl ıyı olunur bu durumdayken bilemiyorum
doktorum pazartesi gel dedi ultrasonla bakalım noolucak dedi
allahım hep dıyorum kımsenın basına vermesın allah bu konudan acı cekenlere sabır versin

kızlar test sonucumu aldım.çok moralim bozuk.sonuç negatif.bidaha denemeyeceğim.inşallah sizlerin olur.ağlasam da sonuç değişmeyecek biliyorum.

slm kızlar benide bugun kan tahlılımı aldım sızın soyledınız degerler kadar yuksek degıl ama dr um cokta kotu bı deger degıl ama pazartesı tekrar yaptırmalısın dedı. çok korkuyorum ya yükselmezse diye.bilenler ne olur cevaplasın en kucuk deger kac cıkmalı???

Merhaba, Arkadaslar,
Banada persembe gunu transfer yapilicak dondurulmus embriolarla, benimde Test gunum Bayramin ilk gunu olucak.
Merak ettigim bisey var, bana yardimci olursaniz sevinirim, benim ilk denememde sadece 3 gun yatmistim, ama bu sefer 2 Hafta izin aldim iste ve 10 gun yatmayi dusunuyorum, herkez bana yatmam gerektigini soyluyor her ne kadarda Dr cok fazla uzerinde durmuyorusa, Yatmamiz gerekiyor mu? yoksa normal hayatimiza mi devam etmeliyiz, ben cok fazla hareketli biriyim, ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz, sonuclari pozotif olan arkadaslar neler yatiniz, ilk 10 gunun nasil gecirdiniz ise gittiniz mi? yoksa devamli yatiniz mi?
Cok tesekkur ederim simdiden.

canım doktorlar gerçekten bu konuda hiç birşey önermiyorlar, çünkü istatistikler dinlenme veya normal hayata devam etme arasında embriyoların tutunması açısından fark omadığını gösteriyormuş. benim ilk denememde doktor ilk gün fazla yorulma sonra günlük hayata devam edebilirsin dediği için ben de salak gibi doktorumu dinledim. oysa ben de senin gibi çok hareket eden biriyimdir, bu ayrıntıyı hesaba katmamıştım. transferden sonraki günler hiç kendime dikkat etmedim, 5. gün yolculuk yaptım uçakla, laptop çantası taşıdım, hattta misafir geldi yemeğe, onları ağırladım. bu arada vaktinden bir hafta öncesi idrar testi yapmaya başadım, tabiki çıkmayınca hep ağladım, kendimi perişan ettim. diyeceğim, ilk IVF denememin başarısız olmasında benim hem fiziksel hem de psikolojik olarak çoook büyük katkım oldu. ama ikincisinde, dondurulmuşlar transfer edildiğinde artık tecrübelenmiştim, nerdeyse test günüme kadar evden çıkmadım diyebilirim, mümkün oduğunca uzandım canım ve çok şükür bugün transferimin 27. günü ve hamileyim.
benim sana tavsiyem, işi şansa bırakma, dinlenmekten zarar gelmez, bir de gününden önce test yapıp kendini boşuna üzme canım. inş. sen de başarırsın...

kızlar benimde BHCG tarihim 20 kasımdı 8 kasımda 3 tane 4 hücreli embriyo transfer edilmişti 20 kasımda sonucum çok düşük çıkmıştı ama bugün 2 katına çıkmış yani artık bend bi hamişimmmm

kızlar test sonucumu aldım.çok moralim bozuk.sonuç negatif.bidaha denemeyeceğim.inşallah sizlerin olur.ağlasam da sonuç değişmeyecek biliyorum.

canım benim üzüleceksin ağlayacaksın kendini perişan edeceksin ama geçecek...ne demek bi daha denemiycam hiç olur mu öyle şey? bu kaçıncı denemendi? ufacık bir şansın bile varsa sakın onun peşini bırakma...bak ben ilk denememde iç kanama geçirdim ve ameliyata aldıklarında aileme dua edin çıkamayabilir dediler,ölümlerden döndüm...aylarca kendime gelemedim.kocaman bir sezaryen dikişim var artık...hareketlerim eskisi gibi rahat değil...ikinci denememde de kimyasal gebelik yaşadım önce tuttu diye sevindim sonra negatif olduğunu öğrenince yıkıldım...üçüncü denemem yine negatif...dünya başıma yıkıldı,dedim benim hiç çocuğum olmayacak herhalde...bu denememde son kalan embriyolarım kullanıldı.diğerleri tutmadıysa bunlar hiç tutmaz dedim...kafama takmamaya düşünmemeye çalıştım...ve sonucu aldığımda mucizem gerçekleşmişti,hamileydim, hem de rekor bir değerle...o kadar olumsuzluklara alışmışım ki hala hamile olduğuma inanamıyorum ve üçüzlerime hamile olduğumu da öğrenince Allahım dedim ne yücesin...yine de risk var hamile olunca işler bitmiyor,hep korku,hep kaybetme endişesi...psikolojim allak bullak...ama pes etmek yok, vazgeçmek yok...ya eşimin hiç spermi olmasaydı? ya ben iç kanama geçirdiğimde tüm yumurtalığım alınsaydı? hiç şansımız kalmasaydı? ama bizlerin şansı var, maddi manevi çok zor olsa da sakın vazgeçme canım...birgün senin de yüzün gülecek ben buna inanıyorum, toparla kendini ve aramıza geri dön...unutma ki yalnız değilsin...:teselli:

canım değerin kaç çıktı senin? normalde 5in üstü hamile sayılır ama risklidir, 20nin üstü hamile sayılır...ama genelde 12.gün çıkan değer 60-150 civarındadır...önemli olan değerinin düşük olması değil iki gün sonra yaklaşık 2 katı artarak devam etmesidir...doktoruna güven hamile olmasaydın değerin 4 ten küçük çıkardı...

aslıcım tekrarladın mı canım testini? haber vermeyi unutma...

elifimm canımm içini ferah tutmaya çalış değerin artmış işte... bence olumsuz bir şey çıkmayacak yerimseniben ama moralini bozarak bebişlerine zarar verme düşünmemeye çalış evet çok zor ama ahh be güzelim bu acıları bu sıkıntıları çekeceğiz başka yolu var mı? yalnız değilsin dualarımız seninle...

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah HEPİMİZİ. VE ALLAH İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ YAPSIN İNŞALLAH

kızlar dr. geldim 11.gün 129 du bahsetmiştim 16. gün yani bugün 756 olmuş çok şükür. dr.um çarşamba bebeği görmek için çağırdı ama ben cumartesi gideceğim garanti olsun diye sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum. bu arada çoğul gebelik değilmiş benimkisi sanırım tek çünkü onlarda kan değeri bizimkisilerin iki katı daha yüksek oluyormuş anastasyada olduğu gibi :) hayırlısı olsun sağlıklı olsunda önemli değil.

akdaş çok teşekkür ederimmmm allahım hepimizinkisini tamamına erdirsinnn insallah isteyenleride boş çevirmesinnn

benım degerim 30.98 cıktı pazartesi tekrar yaptırcam ama genede korkuyorum çok düşük dimi.

benım degerim 30.98 cıktı pazartesi tekrar yaptırcam ama genede korkuyorum çok düşük dimi.

canım benimde 12 gün değerim 25.2 çıkmıştı erken gebelik dedi doktorum bugün 14 günüm tekrar kan verdim 66.70 çıkmş doktorum çok iyi dedi bunun sana transfer edilen embriyoyla alakası varmış benim 4 hücreliydi gelişimi yavaş olabilirmiş yeterki yarın yapacağın test 2 at fazla çıksın sorun yok demektir
üzme kendini boşa stres yapmaa

beni ne kadar sevindirdin bilemezsin. saol ya. umarın benim pazartesi yapıcam test de yüksek cıkar. bende çok düşük diye üzülüyordum..

Cok tesekkur ederim bana bilgi verdiğin için, ılk denememde daha ilaclara basladıgım ilk gunden beri benim için bitmişti hamile idim, olucaktım cok ınanıyordum, ama tabii sonuc negatif oldğunu duyunca yıkıldım, benim için cok zor oldu gercı hepimiz için aynı... ama gercekten dedıgın gibi bu sefer sansa bırakmıcam, ıs yerınede aynı seyı soyledım sansa bırakamam, hem maddıı hemde manevı acısından bırakamam... ınsallah benımde olumlu olur ve sıze bende bayramda guzel haberımı verırım... cok tesekkur ederım tekrar, allah ınsallah en kısa zamanda bebegını almayı nasıb etsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…