BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

Haklısınız arkadaşlar...

10.gün yani çarşambaya bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum..O zamana dek,hatta kan testi sonucunu alıncaya dek idrar testi yapmayacağım...:dilcikar:

Haklısınız arkadaşlar...

10.gün yani çarşambaya bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum..O zamana dek,hatta kan testi sonucunu alıncaya dek idrar testi yapmayacağım...:dilcikar:

aferin sana soyle sabirli ol bakem :))ahh canim sabirsizligini o kadar iyi anliyorumki disardan sabret demek kolay oluyor yasayan biliyor onu...aslinda iki ay once senle ayni durumdaydim cunku kac test cope atmistim..ve zamanindan once kan testi yaptirmistim 8. gun...berbat gunlerdi benim icin cunku sonuc negatifti..insallah senin bu sefer olur ikinci denemendi dimi???

mehaycım belki fransada farklıdır ama ingilterede kan testi yapan yer yok...zaten devlete bağlı polikliniklerden hastanelerden birşey beklemiyorum, bizim devlet hastanelerimizden bir farkları yok, özel hastanede bile yapmıyorlar...idrar testleri artık çok güvenilirmiş, kan testine gerek yokmuş...ingilterenin sağlık sistemi berbat...bu konuda çok dertliyim canım...pcos olmama, tek tüpümün kapalı olmasına rağmen herşey normal, git eve denemeye devam et dediler, eşimin sperm sonuçlarının gayet normal olduğunu söylediler (ki verdikleri test sonucuna göre gerçekten öyle gözüküyordu) oysa türkiyede IVF yapılırken ortaya çıktı ki eşimin sperm morfolojisi ileri derecede bozukmuş!
yani bin pişmanım ingiltereye geldiğimize...türkiyemizin kıymetini bilelim, kan testi yaptırabilmek bile büyük bir nimet inan canım...sevgiler...

hakikatende berbatmis canim buranin saglik sistemi super dunyada bir numara....esin icin keciboynuzu kuru uygula deneyen herkes memnun...degerler 3 katina cikiyormus genelde...

Son düzenleme:
biz ailelerimizden habersiz yaptırdık IVF i...kendim yalnız kalmak istemedim böylesi zor bir dönemde...eşimin de izninin çoğunu yazın türkiye'de IVF yaptırdığımızda harcamıştık ve 1 haftası kalmıştı onu da dondurulmuş embriyo transferi için harcadık geçen ay...dolayısıyla onunla dönmek istedim...iyi de yaptım aslında, insan yalnız kaldıramaz bu kadar stresi değil mi ama mehaycım...

İlk denemem canım...

Aşılama deneyimimiz de yok...

Direk mikroenjeksiyon bizimki....

yeşil çok açık kalmıştı değiştirdim hehe

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

yarenay8481............10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
badem......................12 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
selected 79..............14 kasım
ANASTASYA...........14 kasımyukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

elifcim benimde 20 kasım ama bekleyebilirmiyim emin değilim dondurulmuşlarla tarnsfer oldu hayırlıs bakalım
buarada bekleyen herkes umarım pozitif sonuçlanır ve meleklerine kavuşurlar

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

yarenay8481............10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
badem......................12 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
selected 79..............14 kasım
ANASTASYA...........14 kasım yukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
ruyamelegim............20(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

Son düzenleme:

yeşil okunmuyor değiştirmeye çalışıyorum ama ?

:CüvCüv: duzelttim yukarıda herkes okusun herkes gorsun hamislerimizi

allah nazarlardan saklasın bebislerini

mutlu mesut buyutsunler insallah:ecrin_bebek:

kızlar ya bırınde regl olmam lazımdı ama hala olmadım gecen ayda ılk defa gecıkmıstı ve ben cok heyecanlanmıstım bu ayda heyecanımın yarısında kesılmesınden kokuğum ıcın test yapamıyorum ıkıncıyı ıstıyoruz da

Elif tatlım, benim test tarihim 14 kasım normalde..ama ben 10.gün de bir erken kan testi yaptırmak istiyorum..Meraktan...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya çok kötüyüm akşam üstü kanamam oldu dr.igne yaptır dedi of igneyi 2.5saatten fazla aradık anca bulup yaptırdık düşmesin bebişler diye ama kanamam azalcagına arttı parça parça kopuyo resmen halinde yarın dr.sabah 9da bekliyo bizi of aglayıp duruyorum böle bi durum başına gelen varmı ya deger sabah 694 akşama kanama offf yarım edin

yaa canım ne diyosuuun çok üzüldüm o fff yaaa:çok üzgünüm: inşallah bir şey olmaz yarabbim...strese girmemeye çalış bebişlerine yardım et...acil haberlerini bekliyoruz progesteron mu vurdurdun? ya her zaman bulunmuyor o iğne ancak tüp bebek hastanelerinin yanında bulabilirsin alman hastanesinin orda var mesela,böyle bir durum için evde bulundurmak gerekiyor aslında...Allah yardımcın olsun canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…