anastasya erken mi yaptın sen idrar testini ne çabuk çıkmış bende mi yapsam ne :)
adaşım idrar testini erken yaptırdım transferden sonraki 8.günümde...ama pek de güvenemiyorum daha çok erken belki gerçekten pozitif ama sonra lekelenmem oldu daha test tarihime kadar Allah Kerim yani...
Canım nasılsın? belirtiler var mı? kaç gün kaldı teste?
Canım sağol yaa iyiyim aslında ama dün çok korktum bugün arasıra kasıklarımda yani rahmimde sancı oluyor dün çok belim ve sırtım ağrımıştı bugün yok...bu beni korkutuyorAllahım yaa bu sefer de kaybetmek istemiyorum...Salı günü 12.günüm aslında 15.gün test istedi doktorum ama erken yaptırıcam...
arkadaslar bugun dualar yarenay arkadasımız icin yarın guzel haberlerini almak icin
yeni bir haftaya baslıyoruz yarın ve hergune bırcok test yaptıracak arkadaslarımız var
olar icin dua edelim onların yanında oldugumuzu hissettirelim
cunku hicbirimiz yalnız degiliz hepimiz aynı kaderi paylasıyoruz
**yaa canım ne diyosuuun çok üzüldüm o fff yaaa:çok üzgünüm: inşallah bir şey olmaz yarabbim...strese girmemeye çalış bebişlerine yardım et...acil haberlerini bekliyoruz progesteron mu vurdurdun? ya her zaman bulunmuyor o iğne ancak tüp bebek hastanelerinin yanında bulabilirsin alman hastanesinin orda var mesela,böyle bir durum için evde bulundurmak gerekiyor aslında...Allah yardımcın olsun canımm...
**
ins. ins. bisey olmaz bakalim igneyi ecza deposundan bulabildik eczaci sagolsun kaseli belge verdide anca fazla fazla almis esim sagolsun evde bulunsun diye sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kanama kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin :Saruboceq:
**
ins. ins. bisey olmaz bakalim igneyi ecza deposundan bulabildik eczaci sagolsun kaseli belge verdide anca fazla fazla almis esim sagolsun evde bulunsun diye sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kanama kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin :Saruboceq:
**
benimde moralim kötü bugün çok ağrım oldu adet ağrısı gibi ben biliyorum bu ağrıyı tanıdık yani.belime vuran bi ağrı şuan biraz hafifledi ama çok korkuyorum tutmadıysa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?