BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

anastasya erken mi yaptın sen idrar testini ne çabuk çıkmış bende mi yapsam ne :)

adaşım idrar testini erken yaptırdım transferden sonraki 8.günümde...ama pek de güvenemiyorum daha çok erken belki gerçekten pozitif ama sonra lekelenmem oldu daha test tarihime kadar Allah Kerim yani...

adaşım idrar testini erken yaptırdım transferden sonraki 8.günümde...ama pek de güvenemiyorum daha çok erken belki gerçekten pozitif ama sonra lekelenmem oldu daha test tarihime kadar Allah Kerim yani...

Canım nasılsın? belirtiler var mı? kaç gün kaldı teste?

Canım nasılsın? belirtiler var mı? kaç gün kaldı teste?

Canım sağol yaa iyiyim aslında ama dün çok korktum bugün arasıra kasıklarımda yani rahmimde sancı oluyor dün çok belim ve sırtım ağrımıştı bugün yok...bu beni korkutuyor Allahım yaa bu sefer de kaybetmek istemiyorum...Salı günü 12.günüm aslında 15.gün test istedi doktorum ama erken yaptırıcam...

İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın..bu gün yemekten yarım saat sonra tansiyonum düştü..uzanıp dinlendim..karnım da davul gibi şiş..ama kabızlık,
(ilk günler çok gaz vardı..) gaz falan yok öyle..

Benim cuma günü test günüm..ama ben çarşambaya da bir test yaptırmayı düşünüyorum...

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

yarenay8481............10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
badem......................12 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
selected 79..............14 kasım
ANASTASYA...........14 kasım yukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
ruyamelegim............20(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

arkadaslar bugun dualar yarenay arkadasımız icin yarın guzel haberlerini almak icin

yeni bir haftaya baslıyoruz yarın ve hergune bırcok test yaptıracak arkadaslarımız var
olar icin dua edelim onların yanında oldugumuzu hissettirelim
cunku hicbirimiz yalnız degiliz hepimiz aynı kaderi paylasıyoruz

test yaptıracak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizler için dua edicem ben de yarın test yatırıcam. inşallah değerim yükselmiştirr..

test günüm 12 kasım değillllllllllll 14 kasım....

sağolun arkadaşlar benimde tüm dualarımda sizlerde varsınız işallah herkez güzel haberler alır.yarın ancak akşama yazabilirim .yarın iş başı yapıyorum.

yarenay ve diğer tüm arkadaşlar dualarım sizinle Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın

**
ins. ins. bisey olmaz bakalim igneyi ecza deposundan bulabildik eczaci sagolsun kaseli belge verdide anca fazla fazla almis esim sagolsun evde bulunsun diye sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kanama kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin :Saruboceq:

CANIM İNŞALLAH BEBİŞLERİN SENİ BIRAKMAZLR KENDİNE DİKKAT ET DUALARIM SENİNLE

canım benim çok üzüldüm bol bol yat dinlen umarım herşey yolunda gider. ayaklarının altına yastık koy yüksekte tutmaya çalış canım benim geçmiş olsun güzel ve iyi haberlerini bekliyoruz canımma.s.

Dualarımız seninle canım ama bak iki tane bir şey görmesi güzel bir şey inş. kötü bir şey çıkmaz moralini yüksek tut doktorun dediği gibi olduğunu düşünüyorum...

benimde moralim kötü bugün çok ağrım oldu adet ağrısı gibi ben biliyorum bu ağrıyı tanıdık yani.belime vuran bi ağrı şuan biraz hafifledi ama çok korkuyorum tutmadıysa diye

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

yarenay8481............10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
margaritha.................13 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
badem.....................14 kasım
selected 79..............14 kasım
ANASTASYA...........14 kasım yukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
_ASLI_....................17 kasım
sevim li....................20 kasım
ruyamelegim............20 kasım(bekleyebilir mi emin degil)
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

dualarımız listede yukarıdaki hamiş listesine çıkmak için bekleyen bütüm arkadaşlarımıza :Saruboceq:

benimde moralim kötü bugün çok ağrım oldu adet ağrısı gibi ben biliyorum bu ağrıyı tanıdık yani.belime vuran bi ağrı şuan biraz hafifledi ama çok korkuyorum tutmadıysa diye

canım bak benim de bütün adet belirtilerim vardı sakın takma kafana biliyorum zor bende ağlayıp duruyordum adet olcam diye ama hamilelikle adet belirtisi çok benziyor birbirine yani olumlu düşün ne olur ben yapamadım ama bunu boşuna stres yaptım hep kendime şimdi kızıyorum adet belirtilerini takma kafana inşallah bebişin tutunacak bak hamilerin duası kabul olurmuş bütün hamişler dua edicez sizin için inşallah bu yolda olan herkez olumlu sonuç alır çok zor çünkü rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın yaşamayan anlayamaz ben inanaıyorum hepiniz sırayla hamileyim diye başlık aççaksınız bebişleriiz sımsıkı tutunması dileğiylee:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…