Bi akıl beynim durdu!!

Adamın kalbide aklida halen eski sevgilisinde ...Bugün adamın karşısına gec deki seninle severek evlendim yada öyle sanıyordum içimde sana karşı bir şey hissetmiyorum artık çünkü eski sevgilimi unutamamisim bunu farkettim aklım gönlüm ondayken senle olmuyo sana haksızlık oluyo bu evliliği bitirmek istiyorum de ...ters köşe yap ne tepki verecek acaba

konuşmayı denesen yazacaktım ki mesaj attığını yazdığını gördüm . kır telefonu kafasında

Anlıyorum seni hakkında hayırlısı olsun iğrenç birşey gerçekten inanin içi almıyor bir de bebek olduktan sonra böyle bişey yaşamak daha da zordur . Bu arada sağlıkla büyüt bebeğini Allah acısını göstermesin

Bunu yazdığını düşünmek istemiyoruö.gerçekten kırgınım,canım yanıyo.annem yanımda sölemedim daha ona bişi önce kendisiyle konuşmak istiyorum sanırım uzun bi gün olucak
Allah kolaylık versin, daha lohusalığınız Yen'i bitmiş hala hassassınız, insan Doğumdan sonra en az 6 ay psikolojik olarak kendine gelemiyor. Kendisiyle konuşun , içinizde kalmasın

Hadi unutamadığın insanın yanına naşşş de ! İlk boşanan çocuğunu yalnız büyüten ilk anne siz olmayacaksınız ! Onursuz yaşamayın bu cümleyi hayatınız boyunca unutmanız mümkün değil ! Kendinizi paronayak bir hayata mecbur bırakmayın ! dışarı çıkacak onu mu arıyor içecek onu mu düşünüo aynı yatağı paylaşacaksınız onu mu hayal edio ? Diye diye içinizi kemirmektense dikilin karşısına madem eski sevgilini unutamadın kapıyı dışardan kapat deyin . Yani güle güle !

O mesaj atmis lafini goruce o kadar uzuldum ki.. vicdansız, nankörmüş eşiniz.
Ben unutamadigini vs sanmiyorum erkeklere bir haller oluyor macera arıyorlar. Aklı sıra macera peşinde işte. O mesajı mutlaka saklayın yedekleyin. İyice ekran goruntusu numarasini vs alsaydiniz. Eger bosanirsaniz bu size tazminat ve nafakada yardimci olur..
eşinizle ilk once normal konusun mesaji soylemeden. Sizi ilgisizlikle suclar ama bu bi bahane olmamali siz onun cocuguna bakiyosunuz buyutuyosunuz kolay degil.. bunu anlasaydi zaten boyle hainlik yapmazdi... bi kere guven kirildi geriye toparlanmasi güç olur allah yrdimciniz olsun

Aklınca heyecan aramış ama size nankörlük yapmış.. Bosanın diyemem ama affedilcek bişey mi onu da bilemem . Sakin olmayı deneyin.. Rabbim size elbet bi yol gösterecektir. Ama annenizle durumu paylasıp bi süre baba evinde kalın isterseniz. Durumun ciddiyetini anlayıp biraz sürünsün. O kızı sevse sizinle evlenmez çocuk sabihi olmazdı. Eminim ki sadece bi boşlukla cahillik yapmış

Konuşmaya değmez telefonu kafasında parçalasan en uygunu bunlara aslında.
Salak herifler..

Eğer şimdi affedersen kaybedersin. Eşini de tamamen kaybedersin. Böyle durumlarda eşini affettiğinde eşinin gözünde sen küçülüyorsun o aklında kalan kişi büyüyor. Başta affettirmeye çalışacak kendini sen affedersen bu kez senden soğumaya başlayacak. Affetme. Affedeceksen bile affedecek bi şekilde görünme. O zaman seni sevdiğini anlar anlar. İki üç ay sürünsün. Mahkeme celbi gelsin. O zaman pişman dönerse belki denersin. Bi daha da asla cesaret edemez. Ama şimdi ağlarsan karşısında affedersen senden eksilecek. Hele ki bu durumda asla ağlamayın onun karşısında. Dimdik durun. Yoksa kendilerin iyice bir şey sanıyorlar. Soğuk bir şekilde bitti de. Git de. Kim duyarsa duysun. Şimdi süründüreyim yanında ağlayıp vicdan azabı çekmesini sağladığınızda kendinizi acınan kişi yerine koydurtursunuz. Sakın bunu yapmayın.

Çok çook üzüldüm resmen sizin hayatınızı kararttı yazık değil mi minicik bebeğine nankör herif bence hemen boşanın nafaka ve tazminat davası açın perişan edin onu artık ondan sana kpca olmaz mesleğinde var bebeğinle bir dünya kur kendine

Erkekler bosta kaldiklarinda ilk basvurduklari kadin eski sevgili ,
Unutmak ya da ozlemek vs degil durum,
Bunu biliyorum huyunu suyunu ,bir is atiyim bahtima misali ,
İlk onlara doner yazarlar yani unutamadi cok ozluyor gibi bir durum yok ,esiniz araniyor ,
Allahindan bulsun

O kız ona daha bakmaz ben sana diyim cevap bile vermemiş. Hem senden olmuş,hem kızı elde edememiş. Al anneni git ayrıl evden sen kahrından ölüceğine o kahrından ölsün. Merak etme dönmez ona. Kız zaten bakmaz. Büyük ihtimal takıntı yapmıştır eskiden unutamamıştır.o kız ttarafından terk edilmiştir. Ben sana diyim ayrıl evden aklı başına gelsin. Kahrolsun bırak o sürünsün. Eşime bazen anlatıyorum böyle yapanları. Seninkinide bahsettim biraz. Dedim çocuğun gün sayısı kadar pıçaklarım seni :) yemin ediyorum sinir küpü oluyorum böyle erkekler okuyunca.. Allah yardımcın olsun

Gercekten cok uzuldum o mesaj kizmina gelince ilk olarak normaldir diye dusundum ama iste esin maalesefki uckurunun pesinde. Hayirlisi olsun hakkinizda

Habersiz bırakma bizi dicek bişi bulamıyorum benim kocam yapmaz demiyorum hiç bir zaman

Valla aslında öle demek lazım empati yapsın biraz.ama nerde yapsa böle bişi yapmazdı

Amün inşallah çokk küçük savunmasız bana bi bakıyo sanki hissediyo da üzülme diyo.ben ne hallere soktu paranoyak yaptı değersiz yaptı,peşimden koşan el üstünd tutan adam bana ters köşe yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…