Bi akıl fikir verin

Sizin zaten cevap vermeniz bile hata. Ayrıca eşine bunu yapma diyorsunuz ama sizinde eşiniz var. Cevap vermemelisiniz.

Yüz bulmayan adam bunları yazamaz. Belli ki sizin de hoşunuza gidiyor ve izin veriyorsunuz. Benim başıma böyle bir şey gelse ilk anda engeller sonra eşime söylerim böyle bir durum var ben gereğini yaptım ama haberin olsun diye. Siz çanak tutuyorsunuz resmen.

Eşine yaptıgı yanlışmış falan filan asıl size yapılan yanlış ne kadar rahat yazmışsınız esin olmasa olur der gibi sizin de eşiniz var kesin bir dille kestirip atıp namussuz damgasını bi yapistirsaydiniz bak bakalim yaza biliyormu sizde biraz fazla sakinsiniz Tm eşiniz duymasin olay çıkmasında adamin ağzının payını vermemişsiniz

Karşılıklı iki evli insan sevişme boyutuna varacak mesajları telefonlarında nasil barindirabiliyorlar.Bu nasil.bir zihniyet.Siz ne den buna müsaade ediyorsunuz.En basında neden engellemediniz de ona yaptığı şeyin yanlış oldgunu anlatmaya filan çalıştınız.Aranizdaki ilişki boyutu sanki farklı gibi geldi konuyu tam anlattiginza eminmisiniz.?

Bende kendimde bir sorun var sanmıştım. Hadi teklif etti, sana istek duyuyorum diyecek haddi ona verecek kadar mesaj geçmişi olması lazım.
Konu sahibi tek yöntem engelleyip eşinize soylemekti.

benim eşim konuyu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…