- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Sizin zaten cevap vermeniz bile hata. Ayrıca eşine bunu yapma diyorsunuz ama sizinde eşiniz var. Cevap vermemelisiniz.Birisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Birisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Ben eşime söyledim biliyor sadece yaptığının yanlış olduğunu söyledim zaten yazmıyorumSizin zaten cevap vermeniz bile hata. Ayrıca eşine bunu yapma diyorsunuz ama sizinde eşiniz var. Cevap vermemelisiniz.
Çünkü eşine söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorumYaptığının yanlış olduğunu vs yazana kadar niye engeli basmıyosun ?
Bende kendimde bir sorun var sanmıştım. Hadi teklif etti, sana istek duyuyorum diyecek haddi ona verecek kadar mesaj geçmişi olması lazım.Yüz bulmayan adam bunları yazamaz. Belli ki sizin de hoşunuza gidiyor ve izin veriyorsunuz. Benim başıma böyle bir şey gelse ilk anda engeller sonra eşime söylerim böyle bir durum var ben gereğini yaptım ama haberin olsun diye. Siz çanak tutuyorsunuz resmen.
benim eşim konuyu biliyorKarşılıklı iki evli insan sevişme boyutuna varacak mesajları telefonlarında nasil barindirabiliyorlar.Bu nasil.bir zihniyet.Siz ne den buna müsaade ediyorsunuz.En basında neden engellemediniz de ona yaptığı şeyin yanlış oldgunu anlatmaya filan çalıştınız.Aranizdaki ilişki boyutu sanki farklı gibi geldi konuyu tam anlattiginza eminmisiniz.?
Bizde diyoruz ki hala nasıl yazabiliyor?Ben eşime söyledim biliyor sadece yaptığının yanlış olduğunu söyledim zaten yazmıyorum
Senin gibi kimbilir kaç kişiye böyle mesajlar atıyodur . Mayası bozuk .erefsiz . Ben olsam engellerdim , bana ne elalemin sapığından .Çünkü eşine söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum
yooook artıııık.ve hala olay devam ediyor öyle mi.benim eşim konuyu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?