- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Bende kendimde bir sorun var sanmıştım. Hadi teklif etti, sana istek duyuyorum diyecek haddi ona verecek kadar mesaj geçmişi olması lazım.
Konu sahibi tek yöntem engelleyip eşinize soylemekti.
Tamamda adam eşini aldatacak öyle ya da böyle geçen yıl bi kızla görüşmüş oturup konuşuyoruz çay içiyoruz yemek yiyoruz kız beni istiyor diyor eşi bilmesin mi bu gerizekalı nın ne mal olduğunuSorunun cevabı bu kadar basitken acaba ben mi bir şeyi kaçırıyorum
Engelleme = 0 sorun
Ben eşime söyledim biliyor sadece yaptığının yanlış olduğunu söyledim zaten yazmıyorum
Bunları neden dinliyorsunuz, sohbeti neden uzatıyorsunuz ? Siz bunları eşine söylediğiniz vakit kadın demez mi demek bayağı sohbet ediyordunuz nereden biliyorsunuz bu kadar ayrıntıyı. Engelleyin rahat edin.Tamamda adam eşini aldatacak öyle ya da böyle geçen yıl bi kızla görüşmüş oturup konuşuyoruz çay içiyoruz yemek yiyoruz kız beni istiyor diyor eşi bilmesin mi bu gerizekalı nın ne mal olduğunu
Yaaa canm millet ne diyo sen ne diyorsun yanls bsyler var belliki sen ayrintiyida soylemiyosun 1. Bu adam senin numarani nasil buluyo hadi buldu engelle 2.ne ara bu kadar konusupta sevismeye kadar geldiniz 3.kocan biliyoda nie dovmuyo adami vs vs vs ve sen halen acmis adamin karisina faceden bakiyosun daha ne diyelim
Al işte. Konu sahibi, bu kadar ayrıntıyı bilmenız normal mi?Tamamda adam eşini aldatacak öyle ya da böyle geçen yıl bi kızla görüşmüş oturup konuşuyoruz çay içiyoruz yemek yiyoruz kız beni istiyor diyor eşi bilmesin mi bu gerizekalı nın ne mal olduğunu
Bizim boşanmış bir akraba vardı kadın.Evli bir adamla konuşuyormuş sanırım.Adamın eşi akrabamızın tüm akrabalarına bende dahil kocamla konusuyor vs diye şeyler yazmıştıBirisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
ne muhattap oluyorsunuz kı ne esıne bunu yapma yaptıgın yanlıs dıyorsunuz muhabbet kuruyorsunuz kıBirisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Sizinle sevişmek isteyen adamın hayatıyla ilgili ne çok ayrıntı biliyorsunuz.Tamamda adam eşini aldatacak öyle ya da böyle geçen yıl bi kızla görüşmüş oturup konuşuyoruz çay içiyoruz yemek yiyoruz kız beni istiyor diyor eşi bilmesin mi bu gerizekalı nın ne mal olduğunu
Numaranızı değiştirin engel attın baktınız uslanmıyor eşine atın mesajları uğraşsın dursunBirisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?