Bi akıl fikir verin

Bende kendimde bir sorun var sanmıştım. Hadi teklif etti, sana istek duyuyorum diyecek haddi ona verecek kadar mesaj geçmişi olması lazım.
Konu sahibi tek yöntem engelleyip eşinize soylemekti.

Teklif aşamasına bile gelmesi saçma değil mi? Ben ki son derece açık görüşlü, kadın erkek arkadaşlığına normal gözüyle bakan biriyim ama arada eski bir arkadaşlık ilişkisi, iş ilişkisi vs sosyal normlara uyacak bir ilişki olmadan, nereden tanıştıkları belli olmayan bir kadın ve erkeğin bu kadar yakınlaşmasını normal bulmuyorum. Bu taciz değil, bu karşılıklı oluşmuş bir durum.

Yaaa canm millet ne diyo sen ne diyorsun yanls bsyler var belliki sen ayrintiyida soylemiyosun 1. Bu adam senin numarani nasil buluyo hadi buldu engelle 2.ne ara bu kadar konusupta sevismeye kadar geldiniz 3.kocan biliyoda nie dovmuyo adami vs vs vs ve sen halen acmis adamin karisina faceden bakiyosun daha ne diyelim

Sorunun cevabı bu kadar basitken acaba ben mi bir şeyi kaçırıyorum
Engelleme = 0 sorun
Tamamda adam eşini aldatacak öyle ya da böyle geçen yıl bi kızla görüşmüş oturup konuşuyoruz çay içiyoruz yemek yiyoruz kız beni istiyor diyor eşi bilmesin mi bu gerizekalı nın ne mal olduğunu

Sizi itham etmek istemem ama adam bunu ‘istemem yan cebime koy’ olarak algılayabilir . Siz niye ‘eşine yaptığın yanlış ‘ bilmem ne yazıyorsunuz ki ?
‘Kardeşim ben evliyim , sana bi çakarım bi de yer çakar , kocama söylerim’ deyip niye engeli basmıyorsunuz ?

Ben eşime söyledim biliyor sadece yaptığının yanlış olduğunu söyledim zaten yazmıyorum

Eşiniz konuyu biliyor ve bir tepki vermiyor, başının çaresine bak mı diyor? Benim eşim ki dünyanın en sakin erkeklerinden biridir, böyle bir konuda ben sizin gibi davransam benim de canıma okur karşıdaki adamın da.

Tamamda adam eşini aldatacak öyle ya da böyle geçen yıl bi kızla görüşmüş oturup konuşuyoruz çay içiyoruz yemek yiyoruz kız beni istiyor diyor eşi bilmesin mi bu gerizekalı nın ne mal olduğunu
Bunları neden dinliyorsunuz, sohbeti neden uzatıyorsunuz ? Siz bunları eşine söylediğiniz vakit kadın demez mi demek bayağı sohbet ediyordunuz nereden biliyorsunuz bu kadar ayrıntıyı. Engelleyin rahat edin.

Al işte. Konu sahibi, bu kadar ayrıntıyı bilmenız normal mi?

Bizim boşanmış bir akraba vardı kadın.Evli bir adamla konuşuyormuş sanırım.Adamın eşi akrabamızın tüm akrabalarına bende dahil kocamla konusuyor vs diye şeyler yazmıştı

ne muhattap oluyorsunuz kı ne esıne bunu yapma yaptıgın yanlıs dıyorsunuz muhabbet kuruyorsunuz kı
adam ahlaksız terbıyesız , sıze yazdıgı an dırek engellemenız gerekırdı
bu saatden sonra yapmanız gereken konusmaların ekran goruntusunu esıne yollamanız olur .

Daha önce de sordum cevap alamadım bu adam sizi nereden tanıyor ve numaranızı nereden bulmuş?bence siz bir macera yaşamaya kalkmışsınız şimdi de adam başınıza bela olmuş kurtulmaya çalışıyorunuz.

Eşiniz biliyor ve hala size msj devam ediyor kabul edilebilir bir durum degil o zaman sakladinız baska seyler bence ...Engellemek kadar kolay birsey yok

Sizinle sevişmek isteyen adamın hayatıyla ilgili ne çok ayrıntı biliyorsunuz.

Bir adam evli bir kadına açık açik seninle sevismek istiyorum diyebiliyorsa pat diye olmaz bu kusura bakmayın. Öncesinde bunların yazılabileceği ortam oluşmuştur.

Eşinizde adamın mesajlarını bilip öylece duruyor mu gerçekten? Pes yani. Üçünüze birden.

Tam konuyu kibleyecektim yeni uye gelmis bizimle dalga geciyor diye baktim eski uyesiniz dumur oldum

Yani su kk'nin en rahat kadiniyim , kocam da buyuk ihtimalle turkiyenin en rahat adamidir ama bir herif bana seninle sevismek istiyorum yazsa , onu dunyaya geldigine pisman ederim , kocam da o yazan parmaklarini munasip bi yerine sokar o yavsagin

Ne tuhaf insanlarsiniz siz yahu??

Ya ne saçma sapan şeyler yazıyorsunuz yok eşime yok bana size alt tarafı bi soru sorduk eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin erkekleri tanımıyor musunuz ya abi dediklerimden neker duydum ben eşlerinize de güvenmeyin bayanlar telefonlarına bakın çogunun ikinci bir telefonu ya da hatları var. Bu çocuk beni tanıyor uzun zamandır iş yerine gel git yapan birisi instagram dan engelledim tabi sonra tel numarımı bulmuş tabi pat diye sevişmek istemedi her gün gören birisi atıp tutuyorsunuz

size de adamin esinin olayi bilip bilmemesinden,
hani arkadasiniz falan olsa bilsin diye soylersiniz,
su durumda o konu sizi pek ilgilendirmez, belki adamin esi sizin esiniz gibi biliyordur bile, olamaz mi?

akil verin demissiniz,
adami engelleyeceksiniz, yok baska sekilde size hala ulasmaya devam ederse de resmi bir sekilde sikayetci olacaksiniz.

Senaryoyu yazıyorum, yanlış olan yerleri söyle değiştiririz.

Sen bu adamla internet üzerinden, muhtemelen bir oyundan falan tanıştın. Eşin ilgisiz bir adam, genelde arkadaşlarıyla takılıyor ve bu adamın ilgisi senin hoşuna gitti konuşmaya başladınız. İlk başlarda masumane giden bu ilişki ilerlemeye başlayınca paçaların tutuştu. Adam da yapıştı kaldı kurtulamıyorsun. Eşinin bu durumdan tabi ki haberi yok çünkü sen adama bu yüzü verdin, senin de mesajların var eşin görürse kıyameti koparacak. Ve sen adamın eşinin haberi olursa kurtulacağını sanıyorsun.

Numaranızı değiştirin engel attın baktınız uslanmıyor eşine atın mesajları uğraşsın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…