Bi akıl fikir verin

Ekran görüntüleri varmış elinde, gerçekten bir taciz vakasıysa yardım eder yol gösteririz. Söylediği gibiyse ekran görüntülerini atar zaten ya konuya ya özel mesaja. Ben de özrümü dilerim o zaman.

Bi soru sordum sormaz olaydım sizden cevap falan beklemiyorum artık adamı da engelliyorum karısına da söylemiyorum herkes ne hali varsa görsün aman aman bi daha buraya yazmam

Benim amacım kimseyle uğraşmak değil engeller geçerim sadece gizli bi hesap açıp eşini uyarmak tı düşüncem dallandırıp budaklandırmaya gerek yokki kendi ayıbıyla utansın
Zahmet edersiniz engelleyerek, hâlbuki ne yapmış adamcağız değil mi? Bırakın arada atsın mesaj, eşinizde gösterip, herşey normalmiş gibi yaşamaya devam edersiniz, ne olacak yani ?

Niye cevap veriyosunki kardeş? Bi de sosyal medyasına falan bakmalar hayırdır? Sanane onun eşinden çocuğundan sen kendi ailene bak muahttap olma!

Konuyu ve tum yorumlari okudum.
Anlamadigim bir sey var
Taciz edilen siz
Esi umursamayan yine siz
Peki yataginda sakin sessiz uyuyan, kac yillik evlilik hayatinda bir kere bile bana saygisizlik yapmyan esimin sucu ne))) Ona neden guvenmemeliyim)))
Konuya gelirsek konu sahibi en buyuk suc sizde, bu adam size ilk yazdiginda anlatmak yerine cok fena cevabin verecektiniz.
Benim eşim olsa adamin emdiyi sutu burnundan getirirdi.
Ha diyelim ki esiniz umursamiyor, o zaman adami sikayet etmeliydiniz. O pislik kim ki evli birine sevismek teklif ediyor? Belli ki sizi basit kadinlardan biri zann ediyor.
Sizin susmaniz yanlis hata.
Savciliga da gitseniz, karisina da soyleseniz yine de bu ailenin temeli bozuksa dagilacak.
Yorumlara kizma sebebinizi anlamadim, kendi yazdiklarinizi kenardan okusaniz kadinlarin size neden yuklendiyini anlardiniz.

Ona yaptığının yanlış olduğunu mu söylüyorsunuz? Yalnızca bu kadar mı? Görmüyor musunuz adam sapık. Bunu bile bile neden hala kibar cevaplar veriyorsunuz?? Ben olsam bir daha beni rahatsız ederse polise gideceğimi söylerdim. Bu kadar sakin tepkiler vermeniz beni düşündürdü!

Bu da sıvama bölümü herhalde

Siz çok yanlış anlamışsınız. "Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek ısırmaz." diyen cahillerden değiliz biz, merak etmeyin. Ki bu konuda kadın erkek farketmiyor. Bir insana ısrarla taciz içerikli mesajlar gönderiliyor ve o insan da buna çözüm bulmaya çalışmayıp bunu oldukça olağan bir şey gibi anlatıyorsa ortada bir anormallik var demektir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…