- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Sen öyle san bu devirde insanlar ne biçim olmuşlar
Evet eşinin haberi var ama anlaşılan buna rağmen adamım diye geziyor. Daha karısına bile söyleyip söylememe konusunda ikilem yaşıyorsa, savciliga gidecek cesareti ve bizim gibi ortalığı ayağa kaldıracak yapısı yok demek ki. Tamamen pasifliginden kaynaklaniyor. Istiyor yapmayı ama beceremiyor gibi geldi bana. Bu arkadaşın bu yapıdan kurtularak daha yırtıcı kararlı olması gerekiyor . Bu kafayla giderse daha coook bela alır başına
Evet boncukgumus duydun KudrAlobar da haklı yaniEkran görüntüleri varmış elinde, gerçekten bir taciz vakasıysa yardım eder yol gösteririz. Söylediği gibiyse ekran görüntülerini atar zaten ya konuya ya özel mesaja. Ben de özrümü dilerim o zaman.
Bunu baştan beridir söylüyoruz zaten.Bi soru sordum sormaz olaydım sizden cevap falan beklemiyorum artık adamı da engelliyorum karısına da söylemiyorum herkes ne hali varsa görsün aman aman bi daha buraya yazmam
Benim amacım kimseyle uğraşmak değil engeller geçerim sadece gizli bi hesap açıp eşini uyarmak tı düşüncem dallandırıp budaklandırmaya gerek yokki kendi ayıbıyla utansınEvet boncukgumus duydun KudrAlobar da haklı yani
Bu daha ilk gün yapmanız gereken bir harekettiBi soru sordum sormaz olaydım sizden cevap falan beklemiyorum artık adamı da engelliyorum karısına da söylemiyorum herkes ne hali varsa görsün aman aman bi daha buraya yazmam
Adamın biri evli olduğum halde bana seninle sevişmek istiyorum diyecek, bende onun olmayan yuvasını düşüneceğim, sevsinler iyi niyetinizi.Sen avukat falansın heralde yuvası yıkılmasın dedik iyi niyetimizden
Zahmet edersiniz engelleyerek, hâlbuki ne yapmış adamcağız değil mi? Bırakın arada atsın mesaj, eşinizde gösterip, herşey normalmiş gibi yaşamaya devam edersiniz, ne olacak yani ?Benim amacım kimseyle uğraşmak değil engeller geçerim sadece gizli bi hesap açıp eşini uyarmak tı düşüncem dallandırıp budaklandırmaya gerek yokki kendi ayıbıyla utansın
Evet malesef hâlâ engellememis bile bunu da şimdi öğrenmiş oldum. Hakliymissin cnm asıl kendi ne hali varsa görsün bundan sonra.
adam
Bakın bu uyenin verdigi yanitta gayet mantikli bunuda uygulayabilirsiniz.
Niye cevap veriyosunki kardeş? Bi de sosyal medyasına falan bakmalar hayırdır? Sanane onun eşinden çocuğundan sen kendi ailene bak muahttap olma!Birisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
BuYa ne saçma sapan şeyler yazıyorsunuz yok eşime yok bana size alt tarafı bi soru sorduk eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin erkekleri tanımıyor musunuz ya abi dediklerimden neker duydum ben eşlerinize de güvenmeyin bayanlar telefonlarına bakın çogunun ikinci bir telefonu ya da hatları var. Bu çocuk beni tanıyor uzun zamandır iş yerine gel git yapan birisi instagram dan engelledim tabi sonra tel numarımı bulmuş tabi pat diye sevişmek istemedi her gün gören birisi atıp tutuyorsunuz
Siz çok yanlış anlamışsınız. "Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek ısırmaz." diyen cahillerden değiliz biz, merak etmeyin. Ki bu konuda kadın erkek farketmiyor. Bir insana ısrarla taciz içerikli mesajlar gönderiliyor ve o insan da buna çözüm bulmaya çalışmayıp bunu oldukça olağan bir şey gibi anlatıyorsa ortada bir anormallik var demektir!Sizi alkışlıyorum ya fikirlere bakın adam yüz vermeyince yazmazmışta bence erkeklerin ne mal olduğunu daha anlamamışsınız siz kadın arkadaşım mı olması gerekiyor illaki kadını tutmak istedim bu gerizakılıyla niye evli kalsınn diye aynı şey benim başıma da gelebilir böyle bi adamla evli kalmak istemezdim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?