- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Tam konuyu kibleyecektim yeni uye gelmis bizimle dalga geciyor diye baktim eski uyesiniz dumur oldum
Yani su kk'nin en rahat kadiniyim , kocam da buyuk ihtimalle turkiyenin en rahat adamidir ama bir herif bana seninle sevismek istiyorum yazsa , onu dunyaya geldigine pisman ederim , kocam da o yazan parmaklarini munasip bi yerine sokar o yavsagin
Ne tuhaf insanlarsiniz siz yahu??
Ya ne saçma sapan şeyler yazıyorsunuz yok eşime yok bana size alt tarafı bi soru sorduk eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin erkekleri tanımıyor musunuz ya abi dediklerimden neker duydum ben eşlerinize de güvenmeyin bayanlar telefonlarına bakın çogunun ikinci bir telefonu ya da hatları var. Bu çocuk beni tanıyor uzun zamandır iş yerine gel git yapan birisi instagram dan engelledim tabi sonra tel numarımı bulmuş tabi pat diye sevişmek istemedi her gün gören birisi atıp tutuyorsunuz
Benim eşim o kadar rahat ki ben bu durumdan muzdaribim zatenBırak türkiyeyi, dünyada eşine seninle sevişmek istiyorum diyen adama tepki vermeyecek normal bir erkek yoktur.
Engellemiycem demedim kiEşiniz biliyor ve hala size msj devam ediyor kabul edilebilir bir durum degil o zaman sakladinız baska seyler bence ...Engellemek kadar kolay birsey yok
hemcinslerime sordum kime sorabilirim böyle bu durumu?Esiniz size yardimci olmuyor bizden yardim istoyorsunuz şaka gibisiniz
Yani , sastim kaldimBırak türkiyeyi, dünyada eşine seninle sevişmek istiyorum diyen adama tepki vermeyecek normal bir erkek yoktur.
Sizi alkışlıyorum ya fikirlere bakın adam yüz vermeyince yazmazmışta bence erkeklerin ne mal olduğunu daha anlamamışsınız siz kadın arkadaşım mı olması gerekiyor illaki kadını tutmak istedim bu gerizakılıyla niye evli kalsınn diye aynı şey benim başıma da gelebilir böyle bi adamla evli kalmak istemezdim açıkcası
Hala engellemediniz yani?Engellemiycem demedim ki
Yani , sastim kaldim
Bana da asilan cok olur , hatta bi sapigim vardi surekli sms atardi , cok guzelsiniz vs yazip dururdu esimle guler gecerdik manyagin teki deyip ama sevismek istiyorum yazacak hem de tanidik bir adam , esime gerek kalmaz ben dunyaya rezil ederim onu , konu sahibinin rahatligina sastim kaldim
Biz de sizi alkisliyoruz emin olabilirsiniz , adam ahlaksiz ama bu ahlaksizliga canak tutan sizsinizSizi alkışlıyorum ya fikirlere bakın adam yüz vermeyince yazmazmışta bence erkeklerin ne mal olduğunu daha anlamamışsınız siz kadın arkadaşım mı olması gerekiyor illaki kadını tutmak istedim bu gerizakılıyla niye evli kalsınn diye aynı şey benim başıma da gelebilir böyle bi adamla evli kalmak istemezdim açıkcası
O zaman eşiniz normal değil. Karısının başka erkeklerle takılmasından zevk alan insanlardan.Benim eşim o kadar rahat ki ben bu durumdan muzdaribim zaten
Aynen oyle , ben isim geregi tonlarca adamla muhatap oluyordum , asilmaya calisani da olurdu , evlisi de bekari da , sicardim agizlarina kalirlardi oyle , acik acik seninle sevismek istiyorum diyen adam ya aklini peynir ekmekle yemistir ya da timarhanelik delidir , zeka sorunu vardir , ucuncu secenek de karsisinda bundan hoslanan kadin vardir adam yazdikca yaziyordurYa hepimizin başına geliyor bu tip şeyler. Ama ben yüz vermediğim sürece kimse bu kadar ileri gidemez. Konu sahibi kusura bakmasın ama gerçekleri anlatmıyor.
Ben eşime söyledim biliyor sadece yaptığının yanlış olduğunu söyledim zaten yazmıyorum
bunu açıklar mısınız ?Çünkü eşine söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum
Onun eşinerahatsızsanız ve görüşmek istemiyorsanız engelleyin. bir süre sosyal medya kullanmayın hattınızı değiştirin . tavsiyelerim bunlar onun haricinde bir yorumda eşimin haberi var deişsinzi diğer yorumda ise eşime söylemeli miyim demişsiniz bu çelişki ne acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?