- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
-
İstemem yan cebime koy evli olacağım biri bana bu tarz mesaj atacak işsiz gibi gidip karısını facebooktan bulacağım da kadına söyleyeceğim adama da güzelce yapmaması gerektiğini anlatacağım bence hiç şov peşinde koşmayın adamı engelleyin eşinize söyleyin gidin şikayetçi olun belli hoşunuza gitmiş egonuz hoşlanmış ama bence önce bunları yapınBirisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
Erkekleri tanımıyorsunuz galiba sadece gülüyorum size neler dönüyor bu devirde illa şarkıcı mı olmak gerekiyor hiç kimseye pas vermem yüz vermem konuşmam abi dediğim kişiler gelir yanıma oturur konuşmaya çalışır burda erkekleri kimse savunmasın
Görmüşündürde sana asılanı taciz edeni görmemişindir erkekleri savunduğuna göre
evet kavanozda yaşıyorum hiç erkek görmedim.
evet kavanozda yaşıyorum hiç erkek görmedim.
[p/QUOTE]
Kadın şortgiymese erkek bakmaz diyen örümcek kafalılardansın anladığım kadarıyla
Yok canım o kadar da değil. Tamam hataları var bazı şeyleri geciktirmis kısa kesmemis keskin kararlar alıp hareket edememiş bu yüzden taviz vermiş oluyor. Ama direk net şekilde flört ettiniz denilemez. Pasif davranmış hatası bu. Ve umarım artık keskin kararlar alıp çözüm üretebilirSöyleyemezsiniz çünkü adamla flört ettiniz. Noktayı koydum gidiyorum.
aynen ya ben olsam çoktan engellemiştimYaptığının yanlış olduğunu vs yazana kadar niye engeli basmıyosun ?
Yok canım o kadar da değil. Tamam hataları var bazı şeyleri geciktirmis kısa kesmemis keskin kararlar alıp hareket edememiş bu yüzden taviz vermiş oluyor. Ama direk net şekilde flört ettiniz denilemez. Pasif davranmış hatası bu. Ve umarım artık keskin kararlar alıp çözüm üretebilir
Sen önce mesajları oku bi tek tekİstemem yan cebime koy evli olacağım biri bana bu tarz mesaj atacak işsiz gibi gidip karısını facebooktan bulacağım da kadına söyleyeceğim adama da güzelce yapmaması gerektiğini anlatacağım bence hiç şov peşinde koşmayın adamı engelleyin eşinize söyleyin gidin şikayetçi olun belli hoşunuza gitmiş egonuz hoşlanmış ama bence önce bunları yapın
Sen avukat falansın heralde yuvası yıkılmasın dedik iyi niyetimizdenKendi mesajları olmasa soluğu savcılıkta alırdı. Ciddi bir taciz vakası çünkü. Eşinin haberi var, saklanacak bir şey yok hala şikayet etmiyorsa altında başka bir şey ararım ben.
Görmüşündürde sana asılanı taciz edeni görmemişindir erkekleri savunduğuna göre
Benim korkacak bi mesajım yok tel nonu verde atayım sana da insanlara iftira atmak çok mu hoşunuza gidiyorKendi mesajları olmasa soluğu savcılıkta alırdı. Ciddi bir taciz vakası çünkü. Eşinin haberi var, saklanacak bir şey yok hala şikayet etmiyorsa altında başka bir şey ararım ben.
Sen avukat falansın heralde yuvası yıkılmasın dedik iyi niyetimizden
Kıvır bakalımilkokul öğrencisimisiniz?
gerçi oğlum 3 e gidiyor o bile okuduğunu anlayabiliyor..
bilemedim başka bir sıkıntınız mı var?
psikolojide bu çarpıtmanın bir ismi vardır illa ki. destek almayı düşünmez misiniz?
Benim korkacak bi mesajım yok tel nonu verde atayım sana da insanlara iftira atmak çok mu hoşunuza gidiyor
Kıvır bakalım
Sen öyle san bu devirde insanlar ne biçim olmuşlarYa hepimizin başına geliyor bu tip şeyler. Ama ben yüz vermediğim sürece kimse bu kadar ileri gidemez. Konu sahibi kusura bakmasın ama gerçekleri anlatmıyor.
Evet eşinin haberi var ama anlaşılan buna rağmen adamım diye geziyor. Daha karısına bile söyleyip söylememe konusunda ikilem yaşıyorsa, savciliga gidecek cesareti ve bizim gibi ortalığı ayağa kaldıracak yapısı yok demek ki. Tamamen pasifliginden kaynaklaniyor. Istiyor yapmayı ama beceremiyor gibi geldi bana. Bu arkadaşın bu yapıdan kurtularak daha yırtıcı kararlı olması gerekiyor . Bu kafayla giderse daha coook bela alır başınaKendi mesajları olmasa soluğu savcılıkta alırdı. Ciddi bir taciz vakası çünkü. Eşinin haberi var, saklanacak bir şey yok hala şikayet etmiyorsa altında başka bir şey ararım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?