- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Canım bekar erkeklerle evli erkeklerin görüşmesini pek doğru bulmuyorum ve farkli bir ülkeye gidiyorlar. Asla rahat durmazlar bekar adamlar sonuçta. Benim içim rahat etmezdi. Eşinizi vazgecirmeye çalışın bu arkadaşlarındanİyi akşamlar kızlar. Uzatmadan konuya giriyorum. Eşim bir kaç ay önce arkadaşlarıyla yurtdışına bi yere geziye gitmişti hafta sonuna gidip gelmişti. Gitmesini istemiyodum ama eşim o kadar çok istiyordu ki kıramadım onu kırmak istemedim tmm dedim(gitme deseydim de kesinlikle gitmezdi ama dedim ya kırmak istedim onu çoooook seviyorum) neyse işte bu hafta tekrar o gittükleri şehre tekrar gitmek istediğini arkadaşının ailesi o şehirle ticaret yapıyo aynı zamanda bu yüzden arkadaşı giderken ben ce bir arkadaşım daha gitmek istiyoruz dedi. Hayır dedim (daha önce gittiğinde o şehrin hayal ettiği kadar güzel olmadığını boşuna gittiğini Vs söylemişti) böyle. Böyle ara sıra sormaya devam etti hayır dedim her seferinde. neyse bugün gideceklerdi güya hayır dedim niye uzatıyorsun ki fln dedim eşimde sen gülerek hayır dediğin için ben şaka yapıyosun sandım o yüzden söz verdim arkadaşlara dedi bende hayır dedim kesinlikle istemiyorum dedim. Sonra arkadaşları arabayla evin önüne kadar geldiler bende aşağı indim eşim ileride konuştu onlarla sonra yanıma geldi. Arkadaşım gidelim ama gece kalmayalım o ticaret işini yapıp dönelim dedi, dedi bana(en az bir tam günü bulur ) bende kızgınmış gibi el kol hareketi yaparak konuştum uzaktan bakınca tartışıyoruz sansınlar da gitsinler diye ama sakin ses tonuyla istemediğimi söyledim tmm dedi eşim. Sonra çarşıya çıktı geldi geldiğinden beri tek kelime etmiyo beni cezalandırıyo sorsan küs değiliz ama ben yapmam gerektiğimi bilmiyorum saat 9 dan beri yatağa girmiş oyun oynuyo. bir yanım evet haklı söz vermişti gidemedi trip atsın yarına düzelir üstüne gitme diyor. Diğer yanımsa tribe triple karşılık ver seni yok sayarak arkadaşlarına evet dedi ve hayır dedin diye seni cezalandırıyo, evet de desen hayır da desen saygı duyup normal davranmalı diyor. Sizce hangi yanımı dinlemeliyim ne yapmalıyım? (Bu arada arkadaşları bekar)
Tripli olayım yoksa hiç bişi olmamış gibi mi acabaBence iyi yapmışsın.
Konuşmasın sakin ne oldu deme.
Tripli olayım yoksa hiç bişi olmamış gibi mi acaba
Canım bekar erkeklerle evli erkeklerin görüşmesini pek doğru bulmuyorum ve farkli bir ülkeye gidiyorlar. Asla rahat durmazlar bekar adamlar sonuçta. Benim içim rahat etmezdi. Eşinizi vazgecirmeye çalışın bu arkadaşlarından
Kısıtlama değil sadece yollar kötü Allah korusun bişi olur diye hayır dedim içim huzursuzdu ondan yoksa beni aldatma konusunu hiç girmiyorum bile çünkü eşime çok güveniyorum.Ben bu kısıtlamaları hiç anlamıyorum ne demek hayır, eşiniz zaten gidip gitmemesi gereken yer ayrımını yapamıyor m? Aldatır falan diye düşünüyorsanıZ yapacak olan adam ezanla sela arasında bile yapar derler. Biraz güvenmelisiniz. Atkadaşlarının yanında yaptığınız da hiç hoş değil bence yani arkadaşları tarafından bakılınca bu adam karısıyla tartıştı iZin alamadı ve gelemedi gibi görünüyor. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına da yapmayın bence.
Kafamdaki bekar erkek profili değil canim bizzat gördüklerim.. evliler bekarlari geçti orasi da ayri da. Kastettiğim eskort vs de değil. Kiz keseyim kiz ayarlayim bekarlarin kiz muhabbeti çok olur.kafanızdaki bekar profili ne kadar kötü ya. sanki bekar erkekler sabah akşam başka işler peşindeymiş gibi. yazık yazık..
bir eskort. kadının söyleşisi vardı geçenlerde en fazla müşterim evli erkekler diyordu. yani evli erkek efendidir, düzgündür diye bir kural yok.
Kafamdaki bekar erkek profili değil canim bizzat gördüklerim.. evliler bekarlari geçti orasi da ayri da. Kastettiğim eskort vs de değil. Kiz keseyim kiz ayarlayim bekarlarin kiz muhabbeti çok olur.
Rusyaysa gönderme diyebilirim
BatumHangi ülke burası? Bu detay önemli..
Hollanda mı, Rusya mı mesela? Ona göre yorum yapmak istiyorum :)
Kumar oynamaya gidiyorlar o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?