Bi akıl verin kızlar

Batumdan yeni gelen biri olarak şakın gönderme zaten biliyorsun küçük
Batum un nasıl bir yer olduğunu bende biliyorum gitmiştim daha. Önceden ama ben anlatamıyorum sanırım benim eşime güven konusunda bir şüphem yok sadece hayır dediğim için Tripli ya işte bu tribe karşı nasıl davransam acaba onu bilemeedim

Evliler bekarları geçmiş. Iş yerinde ben de denk geliyorum böyle seviyesiz konuşmalara. Evliler böyleyse bekarlara ne kalmış diyorum

Eğer arkadaşlarını geri çevirmiş diye trip atıyorsa boşver atsın.Bu yaptığın bundan sonraki yaşamın içinde en parlak karardır.Küçük tavizler büyük sapışlar meydana getirir

Evliler bekarları geçmiş. Iş yerinde ben de denk geliyorum böyle seviyesiz konuşmalara. Evliler böyleyse bekarlara ne kalmış diyorum

bekarlar daha edepli açıkcası evlilerde gereksiz bir özgüven oluyor mesela açıkca sana ahlaksız teklifte bulunuyor ağzının payını verince benim karım var zaten sana mı kaldım diyor e be adam evinde karın varken başka maceralarda işin ne?

Bir defa gitmiş işte. yüz bulmuş astar istiyor. Bekar arkadaşlarıyla ne işi var yurt dışında. kocanız hayır kelimesinin hayır olduğunu ve ısrar sonucunda yine hayır olarak kaldığını bu vesileyle öğrenmiş oldu.

Annemin dediği gibi, bekarlar sevgili bulamiyor artik evlilerin sevgilisi var diyor

İlerde bir derdim varda konu açarsam lütfen fikrinizi isterim.psikologlar yapmaz bunu.İyi akşamlar

Bekar evli fark etmiyor artık , hatta evliler birbirinin sırrını daha iyi saklıyor bi' halt yiceklerse evliler bir araya geldi mi bence daha tehlikeli.Asıl ona dikkat edilmeli çünkü evli arkadaşların da korktukları eşleri oluyor.3 evli bir yere gitse 3ü de eşlerinden çekinip birbirlerinin açıklarını kapatıyor yani.Bu sebeple bekar evli ayrımı yapmayınız bu konularda.

Bence özür dilemeyin artık , ancak arkadaşlarının yanında da rezil etmeyin.Dışarıdan bakıldığında eşinizin düştüğü durumu düşünün bi' , arkadaşları bekliyor siz tartışma görüntüsü veriyorsunuz onlara karşı.Eşiniz arkadaşlarının karşısında zor durumda kalmış.Aynısını eşiniz size yapsa da hoş olmazdı.

Hayır dediğiniz halde söz vermesi de onun hatası.

Ben bu tarz kisitlamalari dogru bulmuyorum. Ama sizin iliski dinamiginiz buysa bir sey diyemeyiz tabii

Çok abartmıyormusunuz sizcede? Eşide bir zamanlar o asla güvenilmez bekarlar arasındaydı ve kendide

Ben bu tarz kisitlamalari dogru bulmuyorum. Ama sizin iliski dinamiginiz buysa bir sey diyemeyiz tabii
Tabi ki ilişkin dinamiğimiz bu değil yorumları okumadınız sanırım ama gitmesini istememe sebebim yolların kötü ve karlı olması sebebiyle korkmam ve içimin huzursuz olması

Ben olsam esimle birlikte giderdim. Esimin de cogu yakin arkadaslari bekar ama boyle etkinliklere esimi tek olarak degil bizi cift olarak davet ederler, planin icinde hep bende olurum zaten. Bu yuzden boyle seyler sıkıntı olmuyor bizde.

Ben olsam esimle birlikte giderdim. Esimin de cogu yakin arkadaslari bekar ama boyle etkinliklere esimi tek olarak degil bizi cift olarak davet ederler, planin icinde hep bende olurum zaten. Bu yuzden boyle seyler sıkıntı olmuyor bizde.
Minicik bebişimiz var bu sebeple gidemedim yoksa asla kaçırmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…