- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Batumdan yeni gelen biri olarak şakın gönderme zaten biliyorsun küçük
Batum un nasıl bir yer olduğunu bende biliyorum gitmiştim daha. Önceden ama ben anlatamıyorum sanırım benim eşime güven konusunda bir şüphem yok sadece hayır dediğim için Tripli ya işte bu tribe karşı nasıl davransam acaba onu bilemeedimBatumdan yeni gelen biri olarak şakın gönderme zaten biliyorsun küçük
özür dilersen hep beklenti içinde olacaktır bundan sonra.Bence kararlı ol gitmesin.yurt dışına gitmeyi sen de iste Eğer yek başına arkadaşlarınla gitmeye problem çıkarmıyorsa izin verOfff ne yapsam kızlar ya özür dilesem mi hiç konuşmasam mı
Evliler bekarları geçmiş. Iş yerinde ben de denk geliyorum böyle seviyesiz konuşmalara. Evliler böyleyse bekarlara ne kalmış diyorumartık nasıl ortamlarda bulunuyorsanız bütün edepsiz tipler toplanmış adeta..
benim de etrafımda çok bekar erkek mevcut bazıları yakınım olur hatta öyle fazla bir karı-kız ayarlama muhabbeti olmadı. ama daha geçen gün şirkette evli bir erkek çalışanın stajyere yok mu sizin okulda güzel bir kız ayarla bana dediğine şahit oldum.
Eğer arkadaşlarını geri çevirmiş diye trip atıyorsa boşver atsın.Bu yaptığın bundan sonraki yaşamın içinde en parlak karardır.Küçük tavizler büyük sapışlar meydana getirirBatum un nasıl bir yer olduğunu bende biliyorum gitmiştim daha. Önceden ama ben anlatamıyorum sanırım benim eşime güven konusunda bir şüphem yok sadece hayır dediğim için Tripli ya işte bu tribe karşı nasıl davransam acaba onu bilemeedim
Evliler bekarları geçmiş. Iş yerinde ben de denk geliyorum böyle seviyesiz konuşmalara. Evliler böyleyse bekarlara ne kalmış diyorum
İyi akşamlar kızlar. Uzatmadan konuya giriyorum. Eşim bir kaç ay önce arkadaşlarıyla yurtdışına bi yere geziye gitmişti hafta sonuna gidip gelmişti. Gitmesini istemiyodum ama eşim o kadar çok istiyordu ki kıramadım onu kırmak istemedim tmm dedim(gitme deseydim de kesinlikle gitmezdi ama dedim ya kırmak istedim onu çoooook seviyorum) neyse işte bu hafta tekrar o gittükleri şehre tekrar gitmek istediğini arkadaşının ailesi o şehirle ticaret yapıyo aynı zamanda bu yüzden arkadaşı giderken ben ce bir arkadaşım daha gitmek istiyoruz dedi. Hayır dedim (daha önce gittiğinde o şehrin hayal ettiği kadar güzel olmadığını boşuna gittiğini Vs söylemişti) böyle. Böyle ara sıra sormaya devam etti hayır dedim her seferinde. neyse bugün gideceklerdi güya hayır dedim niye uzatıyorsun ki fln dedim eşimde sen gülerek hayır dediğin için ben şaka yapıyosun sandım o yüzden söz verdim arkadaşlara dedi bende hayır dedim kesinlikle istemiyorum dedim. Sonra arkadaşları arabayla evin önüne kadar geldiler bende aşağı indim eşim ileride konuştu onlarla sonra yanıma geldi. Arkadaşım gidelim ama gece kalmayalım o ticaret işini yapıp dönelim dedi, dedi bana(en az bir tam günü bulur ) bende kızgınmış gibi el kol hareketi yaparak konuştum uzaktan bakınca tartışıyoruz sansınlar da gitsinler diye ama sakin ses tonuyla istemediğimi söyledim tmm dedi eşim. Sonra çarşıya çıktı geldi geldiğinden beri tek kelime etmiyo beni cezalandırıyo sorsan küs değiliz ama ben yapmam gerektiğimi bilmiyorum saat 9 dan beri yatağa girmiş oyun oynuyo. bir yanım evet haklı söz vermişti gidemedi trip atsın yarına düzelir üstüne gitme diyor. Diğer yanımsa tribe triple karşılık ver seni yok sayarak arkadaşlarına evet dedi ve hayır dedin diye seni cezalandırıyo, evet de desen hayır da desen saygı duyup normal davranmalı diyor. Sizce hangi yanımı dinlemeliyim ne yapmalıyım? (Bu arada arkadaşları bekar)
Annemin dediği gibi, bekarlar sevgili bulamiyor artik evlilerin sevgilisi var diyorbekarlar daha edepli açıkcası evlilerde gereksiz bir özgüven oluyor mesela açıkca sana ahlaksız teklifte bulunuyor ağzının payını verince benim karım var zaten sana mı kaldım diyor e be adam evinde karın varken başka maceralarda işin ne?
İlerde bir derdim varda konu açarsam lütfen fikrinizi isterim.psikologlar yapmaz bunu.İyi akşamlarBir defa gitmiş işte. yüz bulmuş astar istiyor. Bekar arkadaşlarıyla ne işi var yurt dışında. kocanız hayır kelimesinin hayır olduğunu ve ısrar sonucunda yine hayır olarak kaldığını bu vesileyle öğrenmiş oldu.
Git özür dile gidebilrsin paşam dememizi bekliyorsun sanırımHadi kızlar bi akıl verin
Tabiki hayır ama konuşsam mı yoksa hiç bişi yokmuş gibi davransam yoksa tripsel aktiviteler içine mi girsem bilemedimGit özür dile gidebilrsin paşam dememizi bekliyorsun sanırım
Çok abartmıyormusunuz sizcede? Eşide bir zamanlar o asla güvenilmez bekarlar arasındaydı ve kendideCanım bekar erkeklerle evli erkeklerin görüşmesini pek doğru bulmuyorum ve farkli bir ülkeye gidiyorlar. Asla rahat durmazlar bekar adamlar sonuçta. Benim içim rahat etmezdi. Eşinizi vazgecirmeye çalışın bu arkadaşlarından
Tabi ki ilişkin dinamiğimiz bu değil yorumları okumadınız sanırım ama gitmesini istememe sebebim yolların kötü ve karlı olması sebebiyle korkmam ve içimin huzursuz olmasıBen bu tarz kisitlamalari dogru bulmuyorum. Ama sizin iliski dinamiginiz buysa bir sey diyemeyiz tabii
Minicik bebişimiz var bu sebeple gidemedim yoksa asla kaçırmazdımBen olsam esimle birlikte giderdim. Esimin de cogu yakin arkadaslari bekar ama boyle etkinliklere esimi tek olarak degil bizi cift olarak davet ederler, planin icinde hep bende olurum zaten. Bu yuzden boyle seyler sıkıntı olmuyor bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?