- 20 Ocak 2015
- 9.465
- 13.644
- 448
- 40
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
5 saat az değil bence eğer otobusle gelecekse, hdr hafta sonu cok ütopik 5 saatlik yolu her hafta cekmek ben gidemezdimyakın mesafe aslında, 5 saat.. sevgilim çalışıyor ben çalışmıyorum
ben çok seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim işte...Benimde eşim taaa 8 saat uzaktaydi..okul bitince herkes memleketine..ayda 1 gelebiliyordu bazen 2 ay gelemiyordu baktik uzaktan uzaktan olmuyor evlendik ..güven ve sevmek önemli sevgi varsa mesafeler yakinlasiyor
Siz böyle böyle karşınızdakinin sevgisini anlayacaksınız ,çok kaptırmayın tartınyaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim :) ozaman sorun yapmayayım ben:) ama sabahları günaydın mesajı atmıyo 2 gündür, buna üzülüyorum
ayrılıcaz diye ödüm kopuyor resmen, niye böyle oldum bilmiyorum ki.. o da tam aksi hiç umursamıyo.. nasıl davranıcam bilmiyorumSiz böyle böyle karşınızdakinin sevgisini anlayacaksınız ,çok kaptırmayın tartın
Sevgi gerçekse sorun olmaz ,depilse kopar gider ,üzmeyin kendinizi
çok teşekkür ederim, zamana bırakmak en iyisi galiba :)2 yılı geçkin sevgililik ve nişanlılık süremi 1200 km uzaklık ile geçirdim. Şu an gayet mutlu bir evliliğim var.
Daha önce 4 seneyi sevgilisiyle aynı şehirde geçirmiş sonrasında üniversite için farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan yakın bir arkadaşım sevgilisiyle ayrıldı.
Demem o ki her ilişkinin dinamikleri, insanların karakterleri farklı. Ben olumlu bir örneğim söylediklerimde bunu göz önüne alın. Evet zor ama sabrın sonu gerçekten selamet. Ama gidip arkadaşıma sorsanız herhalde aman uzak dur falan der. Yaşadıkça hangi tarafta olduğunuzu siz göreceksiniz.
İnşallah güzellikler sizin olur.
Alışkanlık varsa özlem olur.merhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
Duruma göre degisir kalpten gecen her haftasonudur eminim ama eger denk gelmiyorsa iki haftada bir de olur.Ama cok gorusmek iliskiye nasil zarar veriyorsa az gorusmek de iliskiyi olumsuz etkiliyor bence.. sizinki normal geldi bana farkli sehirlerde oldugunuz için.merhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
çok teşekkür ederim :)Duruma göre degisir kalpten gecen her haftasonudur eminim ama eger denk gelmiyorsa iki haftada bir de olur.Ama cok gorusmek iliskiye nasil zarar veriyorsa az gorusmek de iliskiyi olumsuz etkiliyor bence.. sizinki normal geldi bana farkli sehirlerde oldugunuz için.
inşallah özlem olur...Alışkanlık varsa özlem olur.
İki hafta hatta bi ay en iyisi Özlem olur tabi bu arada ki bağ ve aşka bağlımerhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
Biz 3 sene 8 ayda bir ancak görüşüyorduk.Anlaşabildikten sonra bir önemi yokmerhaba arkadaşlar, sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, yeni başlamış sayılır, sizce başka şehirlerde yaşayan çiftler her haftasonu görüşmeli mi? yoksa iki haftada bir uygun mudur? ve uzun zaman görüşülmezse soğukluk mu olur özlem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?