Aynen bende beyaz tenliyimay ne bileyim tabiki her şey fizik değil fakat ambalaja aldandik aldık diye aklının ucundan geçirse aşırı üzülürüm
Teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için finallerim biter bitmez kendimi buna adayacagim zatenBenim etlerin sıkıdır. Hani görsen naber pehlivan der şap şap vurursun. Ama karnında, dizlerimde bile çatlaklarım var. Kolunun altını saymadım bak, tabi ki var.
Eşimin fark ettiğini bile sanmıyorumo derece bir şey söylemedi.
Erkekler için inan ki fazla kasıyoruz. Türk erkeği komple kıllı mıllı bir şey zaten. Kendilerine baksınlar.
Dersen ki kendim üzülüyorum, sıkılaştırmanın yollarını düşün.
İnşallah dediğiniz gibi olurYumuşacıksın işte, eşin niye şikayet etsin.
Hamur gibi ohh
Eşim bana hiç fiziksel yönden olumsuz bişey demedi, doğum sonrası oluşan çatlaklarıma rağmen.
Eşinle aranda sevgi, saygı olduktan sonra bu hiç dert değil. Aklı başında seven adam bunları dert etmez,eşini de üzmez dillendirmez.. Benim fikrim.
Takma kafana, kim mükemmel ki
Tabiki kendimi ambalaj olarak dusunmuyorum böyle bir cevap da bekliyordum zaten fakat cok acik giyinen birisi değilim ve bu yüzden böyle bir benzetme yaptim. Sonuçta herkesin beklentileri farklı olabilir ben sadece karsimdaki ne dusunur diye endişeleniyorum .Sen boyle dusunuyosan karsindaki de seni ambalaj olarak görür.. Hayat böyle
Teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için finallerim biter bitmez kendimi buna adayacagim zaten
İnşallah dediğiniz gibi olur
Tabiki kendimi ambalaj olarak dusunmuyorum böyle bir cevap da bekliyordum zaten fakat cok acik giyinen birisi değilim ve bu yüzden böyle bir benzetme yaptim. Sonuçta herkesin beklentileri farklı olabilir ben sadece karsimdaki ne dusunur diye endişeleniyorum .
Ay of hayır tabiki de, kadın cinsindenim kanıtlamak için ne yapmam gerekiyor ? Yenim,aylardır uyeyim aktif kullanmiyorum neden bende yazıp rahatlamiyorum diye açtım başlığıBiz karsinizdakini bilemeyiz ki. Bu saatte yeni uye boyle konular acinca hic masum gelmiyor. Neyse ya hayirlisi..
Ay of hayır tabiki de, kadın cinsindenim kanıtlamak için ne yapmam gerekiyor ? Yenim,aylardır uyeyim aktif kullanmiyorum neden bende yazıp rahatlamiyorum diye açtım başlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?