Bi bakar mısınız lütfen..

sakura21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
73
106
43
31
Merhaba hepinize ,burayı hep okurum da hiç konu açacağım aklıma gelmezdi meseleye gelirsek 20 yaşındayım 170 boy 64 kiloyum etrafimdaki herkes her zaman cok güzel olduğumu söyler çok sukur fakat bir problemim var ve bu bende ciddi anlamda ozguvensizlik meydana getiriyor genetik yapimdan oturu (annemin de öyle) cildim aşırı yumuşak ustune ergenliğimde alıp verdiğim kilolardan kollarimdan diz kapağımın arkasına kadar her yerim çatlak dolu ve kolumu bile sıksanız portakal kabuğu gibi oluyor yanı disardan bakıldığında güzel fakat iç kısmı yaşlı bir kadın vücudu gibi vucudum var ve bu durumu çok kafaya takmış durumdayım
Muhakkak pilatesle şununla bununla bir yere kadar toplarım fakat yarın bir gün evlenecek olsam eşim hayalkirikligina uğrar mı diye çok korkuyorum .hepimizin elbette kusurları var fakat benim vücudum gerçekten hiç abartmiyorum poğaça hamuru gibi ve selülit çatlak dolu :'( sizin esleriniz fiziksel kusurlariniz hakkinda bisey diyorlar mi
Bu konuda ban ne söylersiniz
Tesekkur ederim şimdiden

Ay benzetmene cok guldum pogaca hamuru
Ne demek istedigini anladim ben, benim bi arkadasim var oyle beyaz tenli su gibi kiz ama etleri siki degil yumusacik kocasinin hic sikayetci oldugunu sanmiyorum
Takma kafaya

Benim etlerin sıkıdır. Hani görsen naber pehlivan der şap şap vurursun. Ama karnında, dizlerimde bile çatlaklarım var. Kolunun altını saymadım bak, tabi ki var.
Eşimin fark ettiğini bile sanmıyorum o derece bir şey söylemedi.

Erkekler için inan ki fazla kasıyoruz. Türk erkeği komple kıllı mıllı bir şey zaten. Kendilerine baksınlar.

Dersen ki kendim üzülüyorum, sıkılaştırmanın yollarını düşün.

Yumuşacıksın işte, eşin niye şikayet etsin.
Hamur gibi ohh

Eşim bana hiç fiziksel yönden olumsuz bişey demedi, doğum sonrası oluşan çatlaklarıma rağmen.

Eşinle aranda sevgi, saygı olduktan sonra bu hiç dert değil. Aklı başında seven adam bunları dert etmez,eşini de üzmez dillendirmez.. Benim fikrim.

Takma kafana, kim mükemmel ki

Aynen bende beyaz tenliyim ay ne bileyim tabiki her şey fizik değil fakat ambalaja aldandik aldık diye aklının ucundan geçirse aşırı üzülürüm

Aynen bende beyaz tenliyim ay ne bileyim tabiki her şey fizik değil fakat ambalaja aldandik aldık diye aklının ucundan geçirse aşırı üzülürüm

Sen boyle dusunuyosan karsindaki de seni ambalaj olarak görür.. Hayat böyle

Doğum yaptım hiç çatlağım yok. Çatlak nedir bilmem. Ama pek çok başka kusurum var. Ne yapalım? Top model değiliz.

Ay kafana taktigin seye bak kiyamam yaa..

Bosver kuzum, az yagli ye spor yap sıkilasir vucudun, catlaklarida takma. Dis görünüş budalasi herifler disinda kimse sorun yapmaz bunu. Ona denk gelme olasiliginda cok dusuk.

Adam olan seven yapmaz yani

Teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için finallerim biter bitmez kendimi buna adayacagim zaten

İnşallah dediğiniz gibi olur

Sen boyle dusunuyosan karsindaki de seni ambalaj olarak görür.. Hayat böyle
Tabiki kendimi ambalaj olarak dusunmuyorum böyle bir cevap da bekliyordum zaten fakat cok acik giyinen birisi değilim ve bu yüzden böyle bir benzetme yaptim. Sonuçta herkesin beklentileri farklı olabilir ben sadece karsimdaki ne dusunur diye endişeleniyorum .

Biz karsinizdakini bilemeyiz ki. Bu saatte yeni uye boyle konular acinca hic masum gelmiyor. Neyse ya hayirlisi..

Biz karsinizdakini bilemeyiz ki. Bu saatte yeni uye boyle konular acinca hic masum gelmiyor. Neyse ya hayirlisi..
Ay of hayır tabiki de, kadın cinsindenim kanıtlamak için ne yapmam gerekiyor ? Yenim,aylardır uyeyim aktif kullanmiyorum neden bende yazıp rahatlamiyorum diye açtım başlığı

Ay of hayır tabiki de, kadın cinsindenim kanıtlamak için ne yapmam gerekiyor ? Yenim,aylardır uyeyim aktif kullanmiyorum neden bende yazıp rahatlamiyorum diye açtım başlığı

Bak guzelim boyun posun gayet guzel. Sporla sekillendirebilirsin. Seven insan sorun etmiyor merak etme... Cok sukur sagliklisin daha ne olsun

Özgüvenini yüksek tut bu tarz düşünceleri kafandan at. Sen mal/eşya değilsin ki seni ambalajın için alsın. 'Ambalaja aldık aldandık' diye birşey diyorsa o adamdan hayır gelmez zaten... Sen kendine değer verkin insanlar seni fiziksel özelliklerin için değersizleştiremesin.

Ilerdeki hayat arkadasinizi dogru secin ki sorun yasamayin eminin en güzel mankenler en ünlü kadinlarin da vücudu ile sorunlari vardir. Benim karnim da hala pogaca haamuru gibi dogum yapali bir seneyi gecti karnimda bacaklarimda catlaklar var önceden varmiydi illaki bacaklarim da vardi ama simdiki gibi degildi eski halimden eser kalmadi nerdeyse ama esim beni sevdigi icin sorun etmiyor tabiki eski halim daha cok hosuna gidiyor eminim kendimde memnun degilim spora da gidiyorum zaten eski halime döncem insallah. Demem o ki seven insan fazla görsellige bakmaz tabi bakarda okadar degil seni sen oldugu icin sevmeli

20 yaşında bir kızın öyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.Belki annene benzediğini düşünüp evham yapıyorsundur.
Annene benzeyebilirsin ama en az 20 yıl sonra ve tabii kendine annenden iyi bakmazsan.
Zayıflamak çatlak yapabilir veya cilt yapın yüzünden olabilir.

Ne güzel zayıfsın biraz sporla hiç bir yumuşaklığın kalmaz ayrıca o kadar takma erkekler bizim ladar takmıyor yok selülitin çıkmış yok yumuş yumuşmussun

Karnımda 15 cmlik karaciğer ameliyatı izi + trafik kazası sonucu 10 cmlik omuz ameliyatı izi olan bonus olarak catlak ve selülitleri de bulunan biri olarak söyleyebilirim ki erkekler bunları takmıyor kafaya.

Yok ya kocalar ambalaja aldandık filan demez, sanmıyorum ama kendin için spora başlayabilirsin ve bol su tüketmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…