Bi bakar mısınız lütfen..

takmamaya çalış yapabileceğin hiç bir şey yok çünkü. Plates falan işe yaramaz çatlak için, sağlık için yap ama. Tedavisi şuan yok. Krem fayda etmiyor, Lazer yaptıranlar bile %20 sonuç alabiliyor, fiyatları da epey var. Seni kabul eden böylede kabul eder, herkesin kusurları var. Bence bu kusur bile değil.

Valla ne demek istediğinizi hiç anlamadım ben
Karnımda 15 cmlik karaciğer ameliyatı izi + trafik kazası sonucu 10 cmlik omuz ameliyatı izi olan bonus olarak catlak ve selülitleri de bulunan biri olarak söyleyebilirim ki erkekler bunları takmıyor kafaya.
Çok geçmiş olsun, umarım benimki de takmaz

Yok ya kocalar ambalaja aldandık filan demez, sanmıyorum ama kendin için spora başlayabilirsin ve bol su tüketmeye
Benim bir arkadaşıma sevgilisi öyle demişti şerefsz

Diyorum ki 20 yaşında bir kız löp löp olmaz :) Gençliğin verdiği bir sıkılık vardır.
Annenin öyle olduğunu söylemişsin.Ona benzemekten korkuyor olabilirsin.
İnan ki gorsen sonuna kadar hak verirsin arkadaşlarım bile bazen söyler havayla şişirilmiş gibi derin derler o derece
Ama burdakilerin dedikleri gibi takmaz inş bende sporla artık ne yapabiliyorsam yapicam

Spor yapmayan herkesin başına gelebilecek bir durum bu. Yaşın henüz çok genç, kas yoğunluğunu arttırıp sıkılaşman gerek. Sadece pilates ile olacak iş değil, cardio ve hafif bir ağırlık idman programı uygulamalısın.

catlaklar halledilir bebegim.kremler var adini ogrenip soylerim istersen.ayrica selülit icin de spor yap sıkılaşirsan problem kalacagini dusunmuyorum. hem adam seni sevdikten sonra kusurlarin guzel gelir ona sen canini sikma

Benim bir arkadaşıma sevgilisi öyle demişti şerefsz[/QUOTE]

Ya sevgili der de eş demez bence

Merhaba canim:) selülitler için squat kesin çözüm. çatlakların için de bio oil diye bi yag var epey iyi geliyormus çok yakın arkadaşım kullandı.

Boy pos yerinde millette guzel diyormus amaciniz ne onu anlamadim? Sukretmek yerine kusur cikarmayin kendinize hanimlar hepiniz guzelsiniz.Sukretmek gerek.Sikilasmak icin plates sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…