Bi bakar mısınız?

Şartlar öyle gerektirdi bunun için hesap sorun diye yazmadım. Sorduğum soruyla alakali fikriniz varsa dinlerim..

2 yıl boyunca nasıl dayandın??? Ha durumu olmaz anlarım..... Ama maaşıda gayet iyiymiş, Allahım evlenemiyorum diye üzülüyorum ama böyke cimri eşim olacağına yalnız ölürüm daha iyi... 500 de gayet az, bnm sadece yarım bacak lazer seansım 260.....

Zaten 500den fazlasini isteseniz de veremez ki,adamin maasi ortada.4-5 binle artik bir sey yapilmiyor anca ucu ucuna gecinirsiniz ölmeyecek kadar.
Keske tum kadinlar calissa, hatta hayat musterek bazen erkekler de evde oturma luksune sahip olabilse ne guzel olurdu,herkes daha mutlu ,daha esit.

Hayat şartları denen bir şey var. Yoktan mı yaratsın bazı insanlar.
Cimriliğini şimdiden düşüneceğinize çalışıp kendi imkanınızı yaratabilirsiniz.

Eşim günlük para kazanıyor öyle çok bı geliri yok evimiz de kira aldığı parayı ne olursa olsun eve getirir ortak harcariz ihtiyacım neyse onu alırım ev alışverişini o yapar ama benim de sınırım yoktur maaşından artan para evde dursun sizinde ihtiyacınız kadar harcayin o yanına harçlık alsın günlük evden çıkarken

Aynen belki bu ay ihtiyacin olmayacak Allah askina ev hanimlari her ay kiyafet mi aliyor snki

Herkesin yasam standarti farklidir ama dusununce normalde hic vermiyormus. Oyuzden ilk etapta 500 yeterli gelir diye dusunuyorum. Sadece kendine harcarsin. Yani disari cikmaktir, kuafordur, kozmetiktir.. Bence giyim alisverisine de birlikte gidin ona aldir

Eğer eşiniz tutumlu ve birikim yapabilen birisi ise siz limiti çok yüksek olmayan bir kredi kartı alıp ondan harcama yapın eşiniz borcunu ödesin her ay. Maaşının artan kısmı ile eşiniz birikim, yatırım yapsın. Cüzdanınız için de bi nakit tutar belirleyin mesela 150 TL gibi o azaldıkça eşiniz versin. Biz 6 senedir öyle yapıyoruz çalıştığım dönem de dahil, çok rahat oluyor. Ama tabi eşim ben söylemeden halleder kredi kartı borcunu vs.

Benim artık kredi kartım yok esim el koydu hakettim ama bunu
Yasak elma daki Halit gibi ya
Şaka bir yana,500 yeter gibi sigara falan da içmiyorsan sonuçta hergun arkadaslarinla yemege veya kahve icmeye gitmeyecegine gore ayda 2 kez gitsen bi kahve bi pasta 50 tutsa eder 100,geriye kalır 400, kuaföre versen 100, kalir 300 bir ay bunu köşeye atsan oteki ay gelcek yine 500 etti 800 gider ayakkabi bluz canta vsde alirsin yine artırırsın yeter bence yani
Sonucta her ay üst baş almiyoruz ben almiyorum sahsen zaten birsuru var.
Ben kozmetik konusunda baya sıkıntılıyım ona harcadığım parayi duymak istemezsin yine kartını alıyorum eşimin mesela,market alisverisi vs evde aniden biten şeyler lazim oluyor. Geçen dedim ki butikci abla var burda yeni seyler getirmis tamam git al dedi gittim aldım biseyler. Yine veriyor yani. Hakkını yiyemem simdilik böyleyse yeter gibi duruyor surekli gezen biri degilsen. Ben surekli gezmiyorum sıkıcı zaten ya Onun harici lokanta eğlence falan durumlarinda beyefendi zaten yeterince harcıyor. Esinde mutfak masrafini vs hallediyormus zaten 500 yeter bence . Surekli dışarı yemegi yiyen biri olsaydin hic yetmezdi ama

Canim neden sabitliyorsun ki, gidisata gore alirsin yada kredi karti kullanirsin.

Bizimde borclarimiz war bizde 5 - 6 bin arasi aliyor ki elimize kalan para o maaştan, cok az bir para gülersin
Ben borc odedigimiz halde 500 ü geçik para harciyorum yani sabit tutma. Bir miktar al yetmezse dewamini alirsin yada kredi karti kullanirsin

Sosyal yaşamini hem.eşinle, hem arkadaslarinlada ihmal etme, borcta bile olsaniz..

Eşinizin sadece pinti olmadığı, sizi bir birey ve de hayat arkadaşı olarak görmediğini içim acıyarak görüyorum.

Normal bir evlilikte bir kadın “kuaförde ağda benim için bir ihtiyaç” dediğinde eşin bunu kabul etmesi gerekir. Evlilik bunu gerektirir.

Neyse uzatmayayım, evlilik dersi vererek. Siz bu çarkın içinde mutlusunuz sanırım. Bana laf düşmez.

Kişisel yorumum: Evet size 500₺ yeter, ama 500 istediğinizde eşiniz size 250₺ verecektir. O yüzden siz 1000₺ istiyorum deyin, o da 500₺ versin.

Bu arada bebek bezini beraber markete gittiğinizde alın. Size verdiği paradan değil. O zaman eski hesap olur. Bebek ihtiyaçları zaten 500’ü de geçer.

Eşinizin kazandığı para iyi demissiniz ama bugünün şartlarında heledemutfaga iyi harciyosaniz anca yetiyodur. Şimdi asgari ücretle geciniyoz diyenler ziplamasin lütfen. Bende eşler arasında para konuşmaya karşıyım ama belliki sizi mecbur etmiş bu duruma. Ne demek canım benim için gerekli bı harcamayı illada ona ispatlamam mi lazım. Kredi kartı versin eve de para biraksin. Kartta sonuçta yetmiyor. Minibüse atılıyor kapıya süt geliyo parada lazım. Saçma yerlere harcamadiginizi hesabın yine aynı gittiğini anlarsa bı daha sorun etmez bence

bencede 500 yeter
sen ufak ufak 500 başla ,
ve her ay aldıgın parayı sonuna kadar harcama , herzaman kenara biraz para at ,
ve bundan kocanın haberi olmasın sakın , hayat bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…