- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Şartlar öyle gerektirdi bunun için hesap sorun diye yazmadım. Sorduğum soruyla alakali fikriniz varsa dinlerim..neden çalışmadınız? neden bebekten sonra çalışmayı düşünmüyorsunuz?
neden eşinizin parasından harçlık almayı düşünüyorsunuz?
okumadınız mı?
neden neden? neden bunu kendine yapar bayanlar?
500 iyidir. Yetmezse zam isterseniz nolcek
Hayat şartları denen bir şey var. Yoktan mı yaratsın bazı insanlar.2 yıl boyunca nasıl dayandın??? Ha durumu olmaz anlarım..... Ama maaşıda gayet iyiymiş, Allahım evlenemiyorum diye üzülüyorum ama böyke cimri eşim olacağına yalnız ölürüm daha iyi... 500 de gayet az, bnm sadece yarım bacak lazer seansım 260.....
Eşim günlük para kazanıyor öyle çok bı geliri yok evimiz de kira aldığı parayı ne olursa olsun eve getirir ortak harcariz ihtiyacım neyse onu alırım ev alışverişini o yapar ama benim de sınırım yoktur maaşından artan para evde dursun sizinde ihtiyacınız kadar harcayin o yanına harçlık alsın günlük evden çıkarkenMerhaba arkadaşlar bana bi yardimci olun lütfen. Işin içinden çikamiyorum. 2 senedir evliyim. Kredi borcumuz falan vardi. Eşim bana pek para vermiyordu. Borcumuzdan dolayi.
Hiç sosyal bi yasantim yoktu. Ayda yilda bi giyim alisverisi yapabiliyodum.
Borcumuz bitince her ay 500 vericem sadece senin kisisel ihtiyaclarin için dedi. Yani mutfakti, evin giderleriydi falan hepsini eşim kendi hallediyor.
Şuan borcumuz bitti. Aylik geliri 4 binle 5 bin arasinda degisiyor her ay. Ev kendimizin. Araba var. Sigara falan kullanmiyoruz. Bogazina çok duskun oldugu icin mutfaga baya harciyor.
Borcumuz da olmadigina gore artik sizce bana her ay duzenli olarak ne kadar vermesi gerekiyo? Tabi ki herkesin gideri farklidir. Kimisi lukse cok duskundur. Ben oyle degilim ama mesela arkadalarimla disari cikmak isterim haftada bir kez falan. Giyim alisverisi falan yaptigim da pazardan da alirim. Normal magazalardan da.. Yani marka takintim falan yok..Kuafor falan derken sizce 500 yeterli mi? En az ne kadar vermesi gerekiyo maaşına gore?
Her ay düzenli olarak istememin sebebi şu; onceden para istedigim de gel gidelim beraber alalim ne eksigin varsa derdi. Cikarip nakip para hic vermezdi. Eksigimi alirdi ama cebimde 5 kurus olmazdi bi yere gittigim zaman falan.
Ben bu sekilde istemiyorum. Anlamissinizdir beni..Bu arada hamileyim. Bir de bebek bezi falan var.
Aynen belki bu ay ihtiyacin olmayacak Allah askina ev hanimlari her ay kiyafet mi aliyor snkiEşim günlük para kazanıyor öyle çok bı geliri yok evimiz de kira aldığı parayı ne olursa olsun eve getirir ortak harcariz ihtiyacım neyse onu alırım ev alışverişini o yapar ama benim de sınırım yoktur maaşından artan para evde dursun sizinde ihtiyacınız kadar harcayin o yanına harçlık alsın günlük evden çıkarken
Eğer eşiniz tutumlu ve birikim yapabilen birisi ise siz limiti çok yüksek olmayan bir kredi kartı alıp ondan harcama yapın eşiniz borcunu ödesin her ay. Maaşının artan kısmı ile eşiniz birikim, yatırım yapsın. Cüzdanınız için de bi nakit tutar belirleyin mesela 150 TL gibi o azaldıkça eşiniz versin. Biz 6 senedir öyle yapıyoruz çalıştığım dönem de dahil, çok rahat oluyor. Ama tabi eşim ben söylemeden halleder kredi kartı borcunu vs.Merhaba arkadaşlar bana bi yardimci olun lütfen. Işin içinden çikamiyorum. 2 senedir evliyim. Kredi borcumuz falan vardi. Eşim bana pek para vermiyordu. Borcumuzdan dolayi.
Hiç sosyal bi yasantim yoktu. Ayda yilda bi giyim alisverisi yapabiliyodum.
Borcumuz bitince her ay 500 vericem sadece senin kisisel ihtiyaclarin için dedi. Yani mutfakti, evin giderleriydi falan hepsini eşim kendi hallediyor.
Şuan borcumuz bitti. Aylik geliri 4 binle 5 bin arasinda degisiyor her ay. Ev kendimizin. Araba var. Sigara falan kullanmiyoruz. Bogazina çok duskun oldugu icin mutfaga baya harciyor.
Borcumuz da olmadigina gore artik sizce bana her ay duzenli olarak ne kadar vermesi gerekiyo? Tabi ki herkesin gideri farklidir. Kimisi lukse cok duskundur. Ben oyle degilim ama mesela arkadalarimla disari cikmak isterim haftada bir kez falan. Giyim alisverisi falan yaptigim da pazardan da alirim. Normal magazalardan da.. Yani marka takintim falan yok..Kuafor falan derken sizce 500 yeterli mi? En az ne kadar vermesi gerekiyo maaşına gore?
Her ay düzenli olarak istememin sebebi şu; onceden para istedigim de gel gidelim beraber alalim ne eksigin varsa derdi. Cikarip nakip para hic vermezdi. Eksigimi alirdi ama cebimde 5 kurus olmazdi bi yere gittigim zaman falan.
Ben bu sekilde istemiyorum. Anlamissinizdir beni..Bu arada hamileyim. Bir de bebek bezi falan var.
Haklisiniz ama mecbur kaldim buna çünkü eşim de biraz pintilik var. Ona gore kuafor de agda yapmak gereksiz evde kendim de yapabilirmisim. Kozmetcinin önunden bile gecmez mesela bin kere kavga edip oyle aldiririm ihtiyaclarimi.. Gel gidip beraber alalim diyodu kavga edip almdan dönerdik. Kredi kartini verse yine harcamami gorup gereksiz olduguni dusunecek ister istemez yine kavga cikacak. Yani her harcamami bilmek zorunda degil sıkıldım artik çok konustum bu konuyu. Sonunda boyle duzenli olmasina karar verdik. Karisi olarak hakkim neyse en az onu vermesi gerekli yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?