Bi bakarmisiniz.

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
hayatinizdaki kişi yani sevgiliniz, esinizde olabilir, tatile bir erkek arkadasinin yanina gitse o erkek arkadasinin da kiz arkadaslariyla gece clublerinde hep beraber takilsalar ve iletisiminiz kopuk ise bi de ustune bu kizlarla sosyal medyada takiplesip fotolarda etiketlenip yorumlasiyorsa nasil karsilarsiniz. Hayir ben mi abartiyorum bilmek istiyorum.

Hayir kesinlikle abartmiyorsunuz. Bunlari okuyunca, özellikle iletisiminiz kopuk dediginiz icin acaba sevgiliniz ilsikinizi sizin kadar ciddiye almiyor mu? olabilir mi? Yani ciddi bir iliskide olup, sizsiz tatilde farkli kizlarla gece klubüne gidip, sosyal medyadan takiplesmesi hic normal degil. Bunu ancak sizinle de ciddi düsünmeyen, gününü gün eden birisi yapar bence. Iliskinizin boyutu nedir?

6 aydir beraberiz. Sevgisinden de eminim :/ ama kendisine karisilmasini istemiyor. Guvenmesini istiyor

6 aydir beraberiz. Sevgisinden de eminim :/ ama kendisine karisilmasini istemiyor. Guvenmesini istiyor
6 ay cok uzun bir süre degil. Sevgisinden emin olmaniz güzel birsey ama yaptiklari seven bir insanin yapacagi seyler degil. Arkadasinin yanina tatile gitmesine göz yumabilirsiniz ama farkli kizlarla gece klubünde eglenmesi ve üstüne sizinle düzenli iletisimde olmamasi hic hos degil. Bunu kabul etmek veya etmemek sizin karariniz tabiki ama bu iliskiye bu sekilde devam ederseniz cok yipranirsiniz.

Kizlarin cok iyi kizlar oldugunu muhabbetlerinin cok iyi oldugunu felan soyluyor ben arkadas edinemeyecekmiyim felan diyo.

Kizlarin cok iyi kizlar oldugunu muhabbetlerinin cok iyi oldugunu felan soyluyor ben arkadas edinemeyecekmiyim felan diyo.
Yok artik. Peki kendisi ordayken neden iletisiminiz düzenli degil? buna hangi bahaneyi üretiyor cok merak ettim.
Siz ayni seyi yapsaniz o nasil bir tepki verir? Kiz arkadasinizin yanina gidip, orda ynei tanistiginiz cocuklarla gece klubüne gidip egleneceksiniz. Ardindan o cocuklari sosyal medyadan ekleyip konusacaksiniz. Bunu kendisi kabul eder miymis? Bence bunu sorun kendisine.

Bunlari yapan birinin sevgisinden nasil emin olabiliyorsunuz? Bu gun bunlari yapiyorsa yarini dusunmek bile istemiyorum yol yakinken kendisine mutluluklar dileyin. Hatta sen benden daha iyilerine layiksin deyin :))

6 aylık sevgilide güven olusturmussa bu yaptıklarından neden şüpheye düşüyorsunuz ki
Cunku erkek arkadasimin aldatma zihniyetinde olmadigini biliyorum sevildigimi de biliyorum. Ama o insanlarla cabuk samimi olabiliyor. Kiz erkek ayirt edemiyor. Ve ben bunun bana gore yanlis oldugunu soyledigimde guvenen insan kiz erkek ayrimi yapip karismaz diyor.

Okadar güveniyorsaniz sevgilinize, sevgisine ozaman bunu da dert etmemeniz gerekmektedir. Sizin anlattiginiza göre herseyinden eminsiniz. Ozaman neden kendinize dert ediyorsunuz ki? Anlayamadim.

kavga sebebi

Bende yaşamıştım bunu sonu iyi olmadı yani

Aynısını diyorum işte
Madem güveniyosun sorun ne ?

Aynısını siz yapsanız yine diyecek mi acaba kız erkek ne farkeder diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…