- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
-
hayatinizdaki kişi yani sevgiliniz, esinizde olabilir, tatile bir erkek arkadasinin yanina gitse o erkek arkadasinin da kiz arkadaslariyla gece clublerinde hep beraber takilsalar ve iletisiminiz kopuk ise bi de ustune bu kizlarla sosyal medyada takiplesip fotolarda etiketlenip yorumlasiyorsa nasil karsilarsiniz. Hayir ben mi abartiyorum bilmek istiyorum. Bu arada sevgilime guvenim sonsuz o ayri bir konu.
Hayir kesinlikle abartmiyorsunuz. Bunlari okuyunca, özellikle iletisiminiz kopuk dediginiz icin acaba sevgiliniz ilsikinizi sizin kadar ciddiye almiyor mu? olabilir mi? Yani ciddi bir iliskide olup, sizsiz tatilde farkli kizlarla gece klubüne gidip, sosyal medyadan takiplesmesi hic normal degil. Bunu ancak sizinle de ciddi düsünmeyen, gününü gün eden birisi yapar bence. Iliskinizin boyutu nedir?hayatinizdaki kişi yani sevgiliniz, esinizde olabilir, tatile bir erkek arkadasinin yanina gitse o erkek arkadasinin da kiz arkadaslariyla gece clublerinde hep beraber takilsalar ve iletisiminiz kopuk ise bi de ustune bu kizlarla sosyal medyada takiplesip fotolarda etiketlenip yorumlasiyorsa nasil karsilarsiniz. Hayir ben mi abartiyorum bilmek istiyorum.
6 aydir beraberiz. Sevgisinden de eminim :/ ama kendisine karisilmasini istemiyor. Guvenmesini istiyorHayir kesinlikle abartmiyorsunuz. Bunlari okuyunca, özellikle iletisiminiz kopuk dediginiz icin acaba sevgiliniz ilsikinizi sizin kadar ciddiye almiyor mu? olabilir mi? Yani ciddi bir iliskide olup, sizsiz tatilde farkli kizlarla gece klubüne gidip, sosyal medyadan takiplesmesi hic normal degil. Bunu ancak sizinle de ciddi düsünmeyen, gününü gün eden birisi yapar bence. Iliskinizin boyutu nedir?
6 ay cok uzun bir süre degil. Sevgisinden emin olmaniz güzel birsey ama yaptiklari seven bir insanin yapacagi seyler degil. Arkadasinin yanina tatile gitmesine göz yumabilirsiniz ama farkli kizlarla gece klubünde eglenmesi ve üstüne sizinle düzenli iletisimde olmamasi hic hos degil. Bunu kabul etmek veya etmemek sizin karariniz tabiki ama bu iliskiye bu sekilde devam ederseniz cok yipranirsiniz.6 aydir beraberiz. Sevgisinden de eminim :/ ama kendisine karisilmasini istemiyor. Guvenmesini istiyor
Kizlarin cok iyi kizlar oldugunu muhabbetlerinin cok iyi oldugunu felan soyluyor ben arkadas edinemeyecekmiyim felan diyo.6 ay cok uzun bir süre degil. Sevgisinden emin olmaniz güzel birsey ama yaptiklari seven bir insanin yapacagi seyler degil. Arkadasinin yanina tatile gitmesine göz yumabilirsiniz ama farkli kizlarla gece klubünde eglenmesi ve üstüne sizinle düzenli iletisimde olmamasi hic hos degil. Bunu kabul etmek veya etmemek sizin karariniz tabiki ama bu iliskiye bu sekilde devam ederseniz cok yipranirsiniz.
Yok ya ,elin kızlarıyla akacak ,kokacak , sen de ses etmeyeceksin ,öyle mi ? Oldu caniiimm ,kib,bye de :)6 aydir beraberiz. Sevgisinden de eminim :/ ama kendisine karisilmasini istemiyor. Guvenmesini istiyor
Yok artik. Peki kendisi ordayken neden iletisiminiz düzenli degil? buna hangi bahaneyi üretiyor cok merak ettim.Kizlarin cok iyi kizlar oldugunu muhabbetlerinin cok iyi oldugunu felan soyluyor ben arkadas edinemeyecekmiyim felan diyo.
Cunku erkek arkadasimin aldatma zihniyetinde olmadigini biliyorum sevildigimi de biliyorum. Ama o insanlarla cabuk samimi olabiliyor. Kiz erkek ayirt edemiyor. Ve ben bunun bana gore yanlis oldugunu soyledigimde guvenen insan kiz erkek ayrimi yapip karismaz diyor.6 aylık sevgilide güven olusturmussa bu yaptıklarından neden şüpheye düşüyorsunuz ki
Okadar güveniyorsaniz sevgilinize, sevgisine ozaman bunu da dert etmemeniz gerekmektedir. Sizin anlattiginiza göre herseyinden eminsiniz. Ozaman neden kendinize dert ediyorsunuz ki? Anlayamadim.Cunku erkek arkadasimin aldatma zihniyetinde olmadigini biliyorum sevildigimi de biliyorum. Ama o insanlarla cabuk samimi olabiliyor. Kiz erkek ayirt edemiyor. Ve ben bunun bana gore yanlis oldugunu soyledigimde guvenen insan kiz erkek ayrimi yapip karismaz diyor.
kavga sebebihayatinizdaki kişi yani sevgiliniz, esinizde olabilir, tatile bir erkek arkadasinin yanina gitse o erkek arkadasinin da kiz arkadaslariyla gece clublerinde hep beraber takilsalar ve iletisiminiz kopuk ise bi de ustune bu kizlarla sosyal medyada takiplesip fotolarda etiketlenip yorumlasiyorsa nasil karsilarsiniz. Hayir ben mi abartiyorum bilmek istiyorum.
Bende yaşamıştım bunu sonu iyi olmadı yanihayatinizdaki kişi yani sevgiliniz, esinizde olabilir, tatile bir erkek arkadasinin yanina gitse o erkek arkadasinin da kiz arkadaslariyla gece clublerinde hep beraber takilsalar ve iletisiminiz kopuk ise bi de ustune bu kizlarla sosyal medyada takiplesip fotolarda etiketlenip yorumlasiyorsa nasil karsilarsiniz. Hayir ben mi abartiyorum bilmek istiyorum.
Aynısını diyorum işteCunku erkek arkadasimin aldatma zihniyetinde olmadigini biliyorum sevildigimi de biliyorum. Ama o insanlarla cabuk samimi olabiliyor. Kiz erkek ayirt edemiyor. Ve ben bunun bana gore yanlis oldugunu soyledigimde guvenen insan kiz erkek ayrimi yapip karismaz diyor.
Yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum valla, cuk oluyor genelde :))6 aylık sevgilide güven olusturmussa bu yaptıklarından neden şüpheye düşüyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?