- 28 Ağustos 2013
- 74
- 52
- 88
- Konu Sahibi DonukPudra
-
offf sorma bugün de hatunlar gelcek bana
kendimi tutmalıyım, tutmalıyımmmmmmm
az az yemissin ama cok karistirmissin tatlimdisarda oldugundan mi bu kadar cesit var
Yarın tartı günü ama ben çalışmadığım için sizler ile pazartesi paylaşabilirim... Evde netim yok çünkü...
Bu arada akşam eşimin yeğenleri ile yemeğe çıkıcaz umarım az yerim
Son aldığım kararıda yazayım... Eylül başı itibariyle 1 ay kaçamaksız sıkı bir diyet planım var kurban bayramına kadar fit olmalıyım
kendimi hızlandırmam gerek
bugün cok önemli tatlim, yarin ki kaderimizi belirliyor, bütün hafta sıkıp son gün biraz kacirinca tarti da göremiyoruz basarimizibu aksam ben yemeyecegim, sürekli "yarin tarti günü" diyecegim icimden ve sekersiz caylarimi icip gelecegim beni asıl esim geldikten sonra zor günler bekliyor bebiskom oralarda herseye hasret kaldigi icin benden kekler kurabiyeler yapmami istiyor yapipta yemezsem sorun yok, ama yersem
o zaman kesin yiceksin İlkay eşin de kesin birlikte yemek isteyecektir.... Benim eşim bazen yalnız yediğinde şikayet ediyor...
limonun yaptigi gibi kenarindan tirtiklasampaylasmaz kiiiii git kendine de al der ben de bi catal, bi ısırık derken
ya inasnın canı çekiyo, yemiyorum dye trip atıyo
ilkay tebrik ederimvücudun atmış direncini.. artık kim tutar seni..
ben biraz yemeklerimi kaçırdım.. daha dogrusu kacırmadan ziyade düzensiz yiyebildik.:44::44: yok seminerdi yok toplantıydı yemek saatlerine bile yetişemedik kimi zaman.:26:
kilo bildirimimi yarına yaparım evcazımda oluncaama verdiğimi sanmıyorum hatta almış bile olabilirim acayip şişlik var
kızlar allah benim bünyemi nasip etsin sizlere 54 kilodan 52,5 kiloya düşmüşüm ben bişi yapmadığım halde sadece 2 gün falan akşam ekmek tüketmedimsabah öğle akşam bol bol yesem sadece ekmek yemesem hemen kilo veriyorum ekmek bana çok kilo aldırıyor
kactan düştun ne kadar vermis oldun canim :44: aksam pek yememissin ya dondurmadan bisey olmazilkaycık bende 57.9
sanırım bende 2 hafta da 1 kilo verenlerdenim
neyse dünkü menüm:
sirkeli ballı su, nesfit
1 kase ayran aşı (soğuk yoğurt çorbası)
4 tane mercimekli köfte
2 minikcik pizza (ince dilimlenmiş köy ekmeğine yapmıştım)
ve bir dilim muhallebili tatlı
türk kahvesi
akşam 1 kase ayran aşı
1 bardak sirkeli ballı su
1 külah dondurma
ve 33cl. bira
akşam dışardaydık da :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?