bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım daha dün :) bende zayıflayanlardanım,bu kiloya düşene kadar bittim tükendim ama :) 8 ayda tam 14 kilo verdim.

Selam Kızlar

28.03.2013 Menüm

Sabah iki dilim tost ekmeği arası peynir
1 bardak şekersiz çay

Ara neskafe

öğlen
iki dilim karpuz
iki kaşık pilav

ara iş yoğunluğundan dolayı yok (fırsat bulamadım )

Akşam eşim evde olmadığından 1 topkek
çok az salata

1lt su

Yarın tartı günü ama ben çalışmadığım için sizler ile pazartesi paylaşabilirim... Evde netim yok çünkü...

Bu arada akşam eşimin yeğenleri ile yemeğe çıkıcaz umarım az yerim

Son aldığım kararıda yazayım... Eylül başı itibariyle 1 ay kaçamaksız sıkı bir diyet planım var kurban bayramına kadar fit olmalıyım
kendimi hızlandırmam gerek

az az yemissin ama cok karistirmissin tatlim disarda oldugundan mi bu kadar cesit var

sabah 10 dan gece 12 ye kadar dışarda olduğumuz için, baya bişiler yedik erkek arkadaşım alıyor zorla bana da yediriyor
ben kendime söylemiyorum bişiler onunkileri tırtıklıyorum

bugün cok önemli tatlim, yarin ki kaderimizi belirliyor, bütün hafta sıkıp son gün biraz kacirinca tarti da göremiyoruz basarimizi bu aksam ben yemeyecegim, sürekli "yarin tarti günü" diyecegim icimden ve sekersiz caylarimi icip gelecegim beni asıl esim geldikten sonra zor günler bekliyor bebiskom oralarda herseye hasret kaldigi icin benden kekler kurabiyeler yapmami istiyor yapipta yemezsem sorun yok, ama yersem

o zaman kesin yiceksin İlkay eşin de kesin birlikte yemek isteyecektir.... Benim eşim bazen yalnız yediğinde şikayet ediyor...

gunaydin kizlar

Sanirim bugün asli ve bircan olmayacak ve kilolarini soyleyemeyecek

29 ağustos persembe

Sabah
*süt

Arada sekersiz neskafe

Öğle
*az patates kizartmasi
*yogurt
1 dilim kepekli ekmek

Arada 2 adet burcak biskuvi

Elma

Aksam yemegi yapmak canim istemedi .. aksam arkadaslarla toplandik bi arkadasin evinde, börek, cheseecake, sarma ve tuzlu kurabiye vardi hicbirine elimi sürmedim saat 10 olmustu çünkü :26:

Kilo bildirimim

Baslangis kilo : 55.8
Gecen haftaki kilo : 55.6
Bu haftaki kilo : 54.5

Bu haftaki kayip 1 kilo 100 gram iki haftada bi kilo verecegim galiba ben

ilkay tebrik ederim vücudun atmış direncini.. artık kim tutar seni..

ben biraz yemeklerimi kaçırdım.. daha dogrusu kacırmadan ziyade düzensiz yiyebildik.:44::44: yok seminerdi yok toplantıydı yemek saatlerine bile yetişemedik kimi zaman.:26:

kilo bildirimimi yarına yaparım evcazımda olunca ama verdiğimi sanmıyorum hatta almış bile olabilirim acayip şişlik var

asli bence gecen haftanin yerine de kilo verdim:26: her hafta 1 kilo verebilecegimi sanmiyorum ama neyse ben evrene güzel mesajlar yollayayım "cok güzel kilo veriyorum, saglikli bir sekilde kilo veriyorum, amanda haftada bi kilo veriyorum "

Siskinlik yarina iner tatlim bugün yesilcay falan ic

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar allah benim bünyemi nasip etsin sizlere 54 kilodan 52,5 kiloya düşmüşüm ben bişi yapmadığım halde sadece 2 gün falan akşam ekmek tüketmedim sabah öğle akşam bol bol yesem sadece ekmek yemesem hemen kilo veriyorum ekmek bana çok kilo aldırıyor

Son düzenleme:
ilkaycık bende 57.9
sanırım bende 2 hafta da 1 kilo verenlerdenim

neyse dünkü menüm:
sirkeli ballı su, nesfit

1 kase ayran aşı (soğuk yoğurt çorbası)
4 tane mercimekli köfte
2 minikcik pizza (ince dilimlenmiş köy ekmeğine yapmıştım)
ve bir dilim muhallebili tatlı

türk kahvesi

akşam 1 kase ayran aşı

1 bardak sirkeli ballı su

1 külah dondurma
ve 33cl. bira

akşam dışardaydık da :18:

canım yaşın kaç
bende 3-5 yıl önce ekmeği kesince güzel kilo verirdim ama yaş ilerledikçe kilo vermekte sıkıntı oluyor artık

kactan düştun ne kadar vermis oldun canim :44: aksam pek yememissin ya dondurmadan bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…