Bi beni bana bıraksanız ya !

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Selam kızlar,
Aslında süper enerjik, içinizi açacak bi konuyla merhaba diyecektim size. Ama olmayacak, yine moralimi bozmaya çalışan biri var mutlu anımda. Bu kez annem ve bilerek yapmıyor.

Bilenleriniz var boşanmadan sonra ailemin yanında bir süre tatili geçirdim, düğün vs atlattık. hem evimi değiştirmek için, hem de tatil için çıkmıştım ıkı hafta önce.

Eve gittiğimde merak edenler için, büyük eşyalara dokunmamış ancak çeyiz sandığına varana kadar götürmüş, alyans, tek taş, set tenezzül edip almış olduğunu gördüm ki koymuştum oraya zaten ama alması durumunun ne denli vahim olduğunu gösterdi. iyice nasıl bir insan olduğunu anlamamı sağladı. Daha saçma sapan aldıklarına örnekler verirdim de cok spesifik olacağından deşifre olmak istemiyorum.
Bunları görünce zaten kafamda bir ampül yandı.

Sonrasında bir iki ev baktık. 1+1 evlere bile 700 den aşagı kira istemiyorlar.
Benim evim cok güzel ve geniş. Artı kiram çok uygun. dar bi eve eşyamı da sığdıramam.
Ev sahibim ve komşularımdan cok memnunum. Bu durumda tekrar düşündüm ve böyle bi sıkıntıya değmeyeceği kanaatine vardım. Maddeci bir insan değilim. Onun götürdüklerinden sonra esyalarım da evim de bana kendimi hiç kötü hissettirmedi.

Aynı evimde kalmaya karar verdim yani.

Sonrasında güzel bir tatile çıktım arkadasımla. Daha sonra başka bir arkadasımla devam ettik tatile.

Çok dinlendirici, gevşetici, aynı zamanda heyecanlı güzel bir tatil oldu. Uzun zamandır yapmak istediğim aktiviteleri de yaptım. Tazelenmemi, kendimi çok iyi hissetmemi sağladı yani bu tatil.

Dün eve döndüm ve annemle kafa yapılarımız hiç uymuyor.
Basta yaşantımla ilgili bana hoşuma gitmeyen bir üslupla karıştı. Çocukmuşum da bana sahip oluyormuş gibi konuşarak.
Bugün de laf arasında yeni ev bulmaktan neden vazgeçtiğimden bahsederken kısaca bikaç lafı geçti bu insanın. Ordan bi aldı annem . Deşeledikçe deşeledi. Ben sadece neden evden vazgeçtiğimi anlatmak için bikaç bişey söyledim. O neler söylemedi ki ben bırakırsam o da alırmış. Bizi nasıl insanlara bulaştırdın. ona silmeseydin numarasını mesaj atıp diycektim ki şunu bunu götürmeyi unutmuşsun. işte kapının kilidini değiştirip valizini onun kapının önüne koyup gitcekmişim, gibi bir sürü ipe sapa gelmez cümleler. İnşallah bi daha evlenemez falan offf... Banane bizene bırak dedikçe... Kadın ben tatilde gevşerken, baya gerilmiş anlayacağınız.

Ben hayatımı kutardığıma şükrediyorum, diyorum anlamıyor. Anne yeter kapatalım dedikçe hızını alamıyor. Anne yeter artık, kafamı dağıtıp geldim sen kaldığın yerden devam ediyosun diyince de o açmıyomuş konuyu ben açıyomuşum.
Tamam bitirelim dedikçe beni suçlamaya başladı. Çıldırcaktım ya. Bir ara akrabalarının kızını sordu napmış diye. Onları mı takip ediyorum ben pehhh... Gerçekten bu tatili yapmamış olsaydım kesin çıldırırdım bu tartışma sırasında.
Yine iyi sakin kaldım.
Beni anlamıyor. Ben gözünün önünde her gün depresif olsam yıkılsam , bana destek olmaya çalışır. ben güçlü duruyorum,
hayattan zevk alıyorum ya oh ne de olsa belmiyum takmıyor, ben bütün zehrimi akıtabilirim oldu.

en son bana şunu bile dedi, "kolay mı benim yaşadıklarım? bi anneye neler yaşatıyosun?"
yahu ben bilerek mi yaşadım bunları bir, ikincisi asıl benim yaşadıklarım kolay mı? nasıl bi şakanın içindeyim...
oh yazdıkça rahatladım.

az önce dolma doldurmaya çağırdı. kin problemimiz yok allahtan da :))
ama benim sıkıntım durup durup başa sarmasından. çare olmuş mudur bu tartışma bilmiyorum.
içimi dökmek istedim kızlar. çünkü biliyorum ki ailelere çare bulunmaz :)

en çok da tatil kafamdan beni debeleyerek çıkartmasına gıcığım!!!
Okuduğunuz ve yorumlarınız için teşekkürler şimdiden...

Kimse neden. Yorum yazmamış merak ettim..
Eski konularınızı okumadım.konuyu bilmiyorum.Anladığım kadarıyla boşanıyorsunuz.hayırlısı olur sizin için inşallah.
Ve çok düzgün iyi biri Karşınıza çıkar ve tüm Yaşadığınız olumsuzlukları size unutturur inşallah.

Fiks anne sözleri işte. Bence seni etkilemesine izin verme.
Bizim ailede de öyle eleştirilr bitmez yıldırır. Ben artık duymamaya çalışıyorum güya iyilik için ama insanı aşağı ve çekiyor anlamıyorlar işte.
Güçlü durman su surectencok güzel çok takdir ettim. Umarım çok çok mutlu olursun yeni başlangıcında.
Güçlü durmaya devam et anneler işte böyle nr yapalım. Duymamaya çalış zor olsa da.

Kendinize ait mesleğiniz var mı? Mesleğiniz kendinize Zaman ayırmanızı sağlıyor mu? Anneler böyledir sakın üzmeyin Can'ınızı. Eğer Zaman'ınız kalıyorsa ve mesleğiniz varsa her şey cok daha kolay olur.

Eski konularınızı bilmiyorum ama tebrik etmeden geçemedim.

Boşanmanın ardından oldukça sakin ve mantıklı kalabilmişsiniz. Kendinizin kıymetini bilmeniz ne güzel.

Anneniz bile olsa bu bakış açınızı kimsenin bozmasına izin vermeyin. Zira kolay bulunan bir şey değil. Yakında bozacak gibi geldi çünkü dikkat edin!

Kimse neden. Yorum yazmamış merak ettim..
Eski konularınızı okumadım.konuyu bilmiyorum.Anladığım kadarıyla boşanıyorsunuz.hayırlısı olur sizin için inşallah.
Ve çok düzgün iyi biri Karşınıza çıkar ve tüm Yaşadığınız olumsuzlukları size unutturur inşallah.
Vallahi neden yorum yapılmadı bilmiyorum , ilk yorumcu olarak sana kocaman teşekkür sunuyoruz :)
Arada kaynağı sanırım konum.
Yeterince atraksiyonlu değil çünkü :))
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz icin

Fiks anne sözleri işte. Bence seni etkilemesine izin verme.
Bizim ailede de öyle eleştirilr bitmez yıldırır. Ben artık duymamaya çalışıyorum güya iyilik için ama insanı aşağı ve çekiyor anlamıyorlar işte.
Güçlü durman su surectencok güzel çok takdir ettim. Umarım çok çok mutlu olursun yeni başlangıcında.
Güçlü durmaya devam et anneler işte böyle nr yapalım. Duymamaya çalış zor olsa da.
Teşekkür ederim. Çok doğru söylemişsin anlatmaya çalıştığım buydu aslında, beni aşağıya çekiyor. Ben adım atarak geri de bırakıyorum bazı şeyleri, ama sanki bir iplé zorla çekip tekrar aynı kötü günlerin içine cekilmeye çalışıyorum.
Artık bi şekilde geçiçek, içten içe bana acıyor sanırım. O kafadan bir çıkabilse..

Kendinize ait mesleğiniz var mı? Mesleğiniz kendinize Zaman ayırmanızı sağlıyor mu? Anneler böyledir sakın üzmeyin Can'ınızı. Eğer Zaman'ınız kalıyorsa ve mesleğiniz varsa her şey cok daha kolay olur.
Evet mesleğim var ve yeterli zamanım da var çok şükür.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Evet mesleğim var ve yeterli zamanım da var çok şükür.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Eski konularınızı bilmiyorum ama tebrik etmeden geçemedim.

Boşanmanın ardından oldukça sakin ve mantıklı kalabilmişsiniz. Kendinizin kıymetini bilmeniz ne güzel.

Anneniz bile olsa bu bakış açınızı kimsenin bozmasına izin vermeyin. Zira kolay bulunan bir şey değil. Yakında bozacak gibi geldi çünkü dikkat edin!
Teşekkür ederim guzel yorumunuz icin.
yok ben onun kafa yapısını bozmak istiyorum.
En azindan susmasını istiyorum :)

Anne rahatlamak istemiş sizden de bi iki allah onu bildiği gibi yapsın evet anne nerelere vurayim başımı haklısın falan duyup!!! ahan da tamamdır bi daha "hata" yapmicak yavrummm ohh demek istemiş.. siz mantikli ve olgun durunca biraz korkmus anlamiyor mu acaba olmus..

Anne yüreği böyle hafifliyor sanırım.. yoksa sizin mutlu rahatlamis halinizi zehirlemek ister mi hiç?

Benim evim cok güzel ve geniş. Artı kiram çok uygun. dar bi eve eşyamı da sığdıramam.
Ev sahibim ve komşularımdan cok memnunum. Bu durumda tekrar düşündüm ve böyle bi sıkıntıya değmeyeceği kanaatine vardım.
Gerçekten kutluyorum...işte bu. Sen niye gideceksin ki bassın o gitsin.
Annen de üzülüyor işte kendince ne yapsın kinlenmiş.bosver duyma geç.

Ben annemlerdeyim tatil olduğu için.
Bilmiyorum ki iyiligimi istiyodur heralde :işsiz::KK59:
Senden ne istiyor derken. Gercekten ne istiyor?
Yani neyini elestiriyor? Arkadaslarinla tatile cikmani mi? Bosanmani mi.? Ayri eve cikmamani mi?
Neyinden sikayetci? Muhakkak iyi niyetledir ama ne istedigini anlamadim.

Anne rahatlamak istemiş sizden de bi iki allah onu bildiği gibi yapsın evet anne nerelere vurayim başımı haklısın falan duyup!!! ahan da tamamdır bi daha "hata" yapmicak yavrummm ohh demek istemiş.. siz mantikli ve olgun durunca biraz korkmus anlamiyor mu acaba olmus..

Anne yüreği böyle hafifliyor sanırım.. yoksa sizin mutlu rahatlamis halinizi zehirlemek ister mi hiç?
Öyle mi diyorsunuz, ben orada hata yapmışım o zaman.
Ya hem gerçekten kapatmak istiyorum. Geride bırakmak istiyorum. Hem de konuşsam annem devam etcek gibi geliyor. Ki olaylar tazeyken konuşuyorduk da artık gerçekten kötü hissettirecek her şeyden uzak olmayi tercih ediyorum.
Ama mantıklı geldi.

Gerçekten kutluyorum...işte bu. Sen niye gideceksin ki bassın o gitsin.
Annen de üzülüyor işte kendince ne yapsın kinlenmiş.bosver duyma geç.
Teşekkür ederim, o gitti zaten. Ben de ev eşya değiştireyim diye bi gazla gittim ama sonra çok mantıksız geldi. Yeni bir hayat kafada başlar. Kafamı degistirmedikten sonra ülke de değiştirsem boş diye düşündüm.

Back
X