- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Evet ciddi bir adımMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Git konularına bak, benim dilim varmıyor, gonuşturmayın beni.Gözüm bir yerden ısırıyor bu üyeyi derkeeeen bu yorumu gördüm. Ama hatırlayamadım, olay neydi yav?
Bu arada bırakın akışa canım, su akar yolunu bulur. Ne zaman evleneceğiz diye soramayacağınıza göre yapacak bir şey yok.
Biz çıkalım, kudra falan da yoktur inşallah....gençlere mutluluksGit konularına bak, benim dilim varmıyor, gonuşturmayın beni.
Bu aile ile tanıştırma olayı ciddiyet alameti olmaktan en son milenyum başlangıcında kalkmamış mıydı? Bu çoook kullanıldı da.
Ha şu yemek yapamayan reis bu. Şimdi hatırladım.Git konularına bak, benim dilim varmıyor, gonuşturmayın beni.
Bu aile ile tanıştırma olayı ciddiyet alameti olmaktan en son milenyum başlangıcında kalkmamış mıydı? Bu çoook kullanıldı da.
Biz de saf saf tarif vermiştik o geceHa şu yemek yapamayan reis bu. Şimdi hatırladım.
Çocuklu bir sevgilisi falan varmış hatta.
Yemek yapmayı öğrendiniz mi? Bakın ailenin gözüne girmek için börek, çörek bir şeyler yapıp götürün bence.
Ne tatlı kadınlar vardı ya. :) Kan gövdeyi götürüyor, kenarda pilav tarifi veriliyor.Biz de saf saf tarif vermiştik o gece.
babannesinin elini öpmüştüm,
Hayır.. Bu arada ailelerle aileler tanışır..Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Aynen öyle bence de.Aileyle tanışsan ne olur,tanismasan ne olur? Bugün prensessin,yarın 'paşa'larini üz,senden kötüsü olmaz. Ailesinin seni bilmesi ilişkiye bir gram katkı yapmayacağı gibi anca ayrilsan ailenin yeni gelin adaylarıyla kıyaslayacak bir doneleri olmasına yarar...
Ben eskiden (hiç istemeden) tüm sevgililerimin anasıyla tanışirdim. Ayrılırken de gayet rahat ayrıldım hepsiyle.
Bence önemsiz bir şey, büyütmeye değmez.
Sen yine de çok aileye griip çıkmamaya dikkat et, çok muhabbet tez dedikodu getirir Türk aile yapısında
Bir de en kültürlü benim,en iyi üniversitede ben okuyorum,benim diplomam sizinkileri döver gibi birşeyler söylüyorduNe tatlı kadınlar vardı ya. :) Kan gövdeyi götürüyor, kenarda pilav tarifi veriliyor.
Büyük bir kıyım olmuştu o konuda. :)
O değil de konu sahibi olayı detaylı bilmiyorum. Valla araştıracak gücüm de yok, başkası için pek kendimi yormak istemiyorum şu an. Ama adamın gözü dışarıda diyorlar, siz de daha seviyorum diyorsunuz. İyi misiniz siz?
Ben kaynanama zorda kalmadıkça anne demedim.Aynen öyle bence de.
Bazı arkadaşlarım heriflerin anneleriyle pek sıkı fıkı olurlardı. Anne diyen bile vardı.Nereden annesi oluyorsa artık. Bir insanın bir tane annesi olur benim bildiğim. Oğluyla ilişkin var diye annelik mi yapmış oluyor, gıcık oluyordum. Sonra evlendi, kadın bunun ağzına etti. Gördü anneyi.
Bence ciddi bir adımdır. Bir erkek kolay kolay aileyle tanıştırmaz kız arkadaşını.Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Bende de 'Aynen öyle bence de.
Bazı arkadaşlarım heriflerin anneleriyle pek sıkı fıkı olurlardı. Anne diyen bile vardı.Nereden annesi oluyorsa artık. Bir insanın bir tane annesi olur benim bildiğim. Oğluyla ilişkin var diye annelik mi yapmış oluyor, gıcık oluyordum. Sonra evlendi, kadın bunun ağzına etti. Gördü anneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?