Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kaynanama zorda kalmadıkça anne demedim. Ah bu buldumcukluk, başa bela. Onun zoruna yaptıkların evlenince zoruna gidiyor, e kayniş de diyor sen hayırdır.
Ben dememeye şimdiden karar verdim. Çünkü niye diyeyim? Kendi anneme haksızlık olur. O da benimkine demesin.
Ne annelik etmiş de anne diyeceğim yav? Bakan büyütene anne denir benim bildiğim. Şimdi sevdiğin adamı doğurmuş diyecekler olur, tamam işte beni doğurmamış ki adamı doğurmuş.

6. Ayda babaannesinin elini öpmüşsünüz.
Ondan 6 ay sonra ailesiyle tanışmışsınız.
Demekki babaanne çok da önemli detay değilmiş

İlişkiye, kişilere göre değişir.
Cinsellik dahi yaşadığınız adamla aileyle tanıştım-tanışmadım ciddi adım attım-atmadım mı diye burada mı soracaksınız?

Ay bir de o var Yengenç Hanım, değil mi? Bak şimdi kendi kızı olsa ayıp karşılar. Ama oğlunun sevgilisi gelip gittikçe keyif alır. Çünkü neden? Ben horozumu saldım, tavuğu olanlar düşünsün diye iğrenç bir bakış açıları var. Ayrılınca da esas düşüncelerini ortaya salıyorlar işte.
Valla konu sahibi öyle fazla gelip gitme derim. Ortada resmiyet yokken içten içe ayıplarlar bunlar seni bak.

babannesi ile tanışmak planlanan bir şey değildi çünkü.Babannesinin lavabo ihtiyacı oldu ve eve geldi. Yani o arada da elini öptüm tanışmış olduk.Ailesi ile olan tanışma,planlandı.

E çünkü onun çocuğu sen değilsin, sevgilin olacak şahıs. Ve bu aşşırı normal. Anormal olan, kızların erkek annelerinden ütopik beklentilere girmesi.

babannesi ile tanışmak planlanan bir şey değildi çünkü.Babannesinin lavabo ihtiyacı oldu ve eve geldi. Yani o arada da elini öptüm tanışmış olduk.Ailesi ile olan tanışma,planlandı.
O da sizin ailenizle tanışmak isterse ciddi adımdır derim ben.
Bu olanlar değil.

mecburiyetden bir tanışma ve el öpme yani :)

Ç.kü düşsün onların horozlarının.

Doğuda yaşadığım için sanırım en çok burada görüyorum aile ile tanışan veya tanıştıranları. Özellikle erkekler. Hem sevgililerini hem normal kız arkadaşlarını aileleriyle tanıştırabiliyorlar. Ciddi bir adım mı pek sanmıyorum.

Ciddi olduğu anlamina gelmez yani kimisi evlenmeyi dusunmese de tanistirabilir.
Ben her onume geleni tanistirmazdim mesela ama surece uzun surenlerden tanistirdigim olmustu evlilikle alakasi yoktu. Kendim tanismadim pek denk gelmediyse. Kişiye bağli

Ayyy su anda bir yakınımız aynı dedigin gibi.

Ortada söz nişan bir şey yok. Anne diyor, baba diyor, dede diyor, elticiğim diyor.

Kendi annesiyle oğlanın annesini telefonda konuşturmuş, dünürlerin tanışması diyor.

Ay kim dünür kim gelin kafayı yicem. Akılsız kız daha geçen sene ayni şeyleri baska bir oglanin anne babasina yapiyordu. Her sene yeni bir kaynana.

eger sizin ve karsi tarafin ailesi geleneksel ise (yani klasik turk ailesi iste, isteme olur, ailelere hurmet edilir vs) anne babaniz olmadan erkegin ailesi ile tanismayi dogru bulmuyorum. karsi tarafa dogru mesaj vermiyor bu. bence yapmayin kizlara, bacilar. erkek tarafi bir sey saniyor kendini sonra. oncelikle aileler tanissin ondan sonra gidin tanismaya bence. sonra deplasmanda kaliyorsunuz hep.

İyi de bu aileyle tanışma değil ki Aileyle tanışmada karşı tarafı ailene tanıtırsın, birbirlerini bir çay veya yemekte tanırlar. Sizinki farklı bir durum.

Yani adam kart horoz , 40lık gözü hala karı kızda saçma sapan bir tip demişler konu sahibesi ben de bu adam başkalarına bakacak diye korkuyorum demiyor muydun? Şu adam için değer mi Allah aşkına, adam altından yapılma falan mı bu kadar kendini küçük düşürüyorsun? babaanne ihtiyaçtan kaka yapmaya gelmiş yüzünü gormüşsün buna da aile tanışması diyecek kadar yerlere sürüme kendini rica ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…