Ben dememeye şimdiden karar verdim. Çünkü niye diyeyim? Kendi anneme haksızlık olur. O da benimkine demesin.Ben kaynanama zorda kalmadıkça anne demedim.Ah bu buldumcukluk, başa bela. Onun zoruna yaptıkların evlenince zoruna gidiyor, e kayniş de diyor sen hayırdır.
Ay bir de o var Yengenç Hanım, değil mi? Bak şimdi kendi kızı olsa ayıp karşılar. Ama oğlunun sevgilisi gelip gittikçe keyif alır. Çünkü neden? Ben horozumu saldım, tavuğu olanlar düşünsün diye iğrenç bir bakış açıları var. Ayrılınca da esas düşüncelerini ortaya salıyorlar işte.Bende de 'sen Allah'ın bir lutfusun,gözlerimin Nurusun,seni gören şifa bulur, gel de evim şifa bulsun' modunda, oğluyla küssem iş cikisima gelip aramı yapmaya çalışan, her fırsatta evine çağıran, ben gelicem diye çikolatalar şaraplar alan bir manyak vardı. Ama ben oğlunu terkedip üzünce annemi arayıp 'ne biçim kız yetiştirmissin,evimden çıkmıyor, insanda ahlak olacak' diye beni kotulemişti
Hayatta güvenmem erkeğin annesine , neyse ki son beş yılda tüm bulduğum adamların anasıyla dil ve mesafe engelim var da,böyle şeyler yaşamıyorum bir daha. Yeminle Türk erkeklerinden tiksindirdi beni anaları
babannesi ile tanışmak planlanan bir şey değildi çünkü.Babannesinin lavabo ihtiyacı oldu ve eve geldi. Yani o arada da elini öptüm tanışmış olduk.Ailesi ile olan tanışma,planlandı.6. Ayda babaannesinin elini öpmüşsünüz.
Ondan 6 ay sonra ailesiyle tanışmışsınız.
Demekki babaanne çok da önemli detay değilmiş
İlişkiye, kişilere göre değişir.
Cinsellik dahi yaşadığınız adamla aileyle tanıştım-tanışmadım ciddi adım attım-atmadım mı diye burada mı soracaksınız?
E çünkü onun çocuğu sen değilsin,Bende de 'sen Allah'ın bir lutfusun,gözlerimin Nurusun,seni gören şifa bulur, gel de evim şifa bulsun' modunda, oğluyla küssem iş cikisima gelip aramı yapmaya çalışan, her fırsatta evine çağıran, ben gelicem diye çikolatalar şaraplar alan bir manyak vardı. Ama ben oğlunu terkedip üzünce annemi arayıp 'ne biçim kız yetiştirmissin,evimden çıkmıyor, insanda ahlak olacak' diye beni kotulemişti
Hayatta güvenmem erkeğin annesine , neyse ki son beş yılda tüm bulduğum adamların anasıyla dil ve mesafe engelim var da,böyle şeyler yaşamıyorum bir daha. Yeminle Türk erkeklerinden tiksindirdi beni anaları
O da sizin ailenizle tanışmak isterse ciddi adımdır derim ben.babannesi ile tanışmak planlanan bir şey değildi çünkü.Babannesinin lavabo ihtiyacı oldu ve eve geldi. Yani o arada da elini öptüm tanışmış olduk.Ailesi ile olan tanışma,planlandı.
Anam hiç deme bende bir merak bende bı merakİmam nikahı ney gız?
Cool kadinsin biliyorum .....benimde birçok erkek arkadaşımı ailem tanıyordu ama hepsiyle evlilik düşünmedim kendimden yola çıkarak cevap veriyorum yoo ciddi adım denilemez
mecburiyetden bir tanışma ve el öpme yani :)babannesi ile tanışmak planlanan bir şey değildi çünkü.Babannesinin lavabo ihtiyacı oldu ve eve geldi. Yani o arada da elini öptüm tanışmış olduk.Ailesi ile olan tanışma,planlandı.
Ç.kü düşsün onların horozlarının.Ay bir de o var Yengenç Hanım, değil mi? Bak şimdi kendi kızı olsa ayıp karşılar. Ama oğlunun sevgilisi gelip gittikçe keyif alır. Çünkü neden? Ben horozumu saldım, tavuğu olanlar düşünsün diye iğrenç bir bakış açıları var. Ayrılınca da esas düşüncelerini ortaya salıyorlar işte.
Valla konu sahibi öyle fazla gelip gitme derim. Ortada resmiyet yokken içten içe ayıplarlar bunlar seni bak.
Aaa luffffen tonton nanaklaridaababaannesinin elini öptüysen tamamdır o iş.
Anam bulamadım gıı hele benide aydınlat neymiş bu imam neyinAnam hiç deme bende bir merak bende bı merakdur şimdi mesjlari aşağıdan yukarıya sondan başa dogru okumaya devam anlayacaam
Ayyy su anda bir yakınımız aynı dedigin gibi.Aynen öyle bence de.
Bazı arkadaşlarım heriflerin anneleriyle pek sıkı fıkı olurlardı. Anne diyen bile vardı.Nereden annesi oluyorsa artık. Bir insanın bir tane annesi olur benim bildiğim. Oğluyla ilişkin var diye annelik mi yapmış oluyor, gıcık oluyordum. Sonra evlendi, kadın bunun ağzına etti. Gördü anneyi.
eger sizin ve karsi tarafin ailesi geleneksel ise (yani klasik turk ailesi iste, isteme olur, ailelere hurmet edilir vs) anne babaniz olmadan erkegin ailesi ile tanismayi dogru bulmuyorum. karsi tarafa dogru mesaj vermiyor bu. bence yapmayin kizlara, bacilar. erkek tarafi bir sey saniyor kendini sonra. oncelikle aileler tanissin ondan sonra gidin tanismaya bence. sonra deplasmanda kaliyorsunuz hep.Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Elticiğim mi?Anne diyor, baba diyor, dede diyor, elticiğim diyor.
babannesi ile tanışmak planlanan bir şey değildi çünkü.Babannesinin lavabo ihtiyacı oldu ve eve geldi. Yani o arada da elini öptüm tanışmış olduk.Ailesi ile olan tanışma,planlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?