- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.666
- 1.123
eşime okutayım hemen.Konuyu imam okusa benim ne suçum günahım vardı ulan der
Bence okutmaeşime okutayım hemen.
ne namussuz imamlar var der eminimBence okutma
konu sahibinin çok doğru bir ilişkisi yok ama bu kadar dalga geçilecek bir durumu da yok bence.sen naif bir dille uyarmışsın her zamanki gibi.keşke herkes öyle yapsaydıBak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…
Okudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorumBak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…
O halde kendine yazık et anasını satayım.Okudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorum
Peşinden istediği kadar gelsin. Reddedeceksin her seferinde. İradeni kontrol edeceksin.Okudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorum
Doktor musunuz ? Alanınızı söyler misiniz ? Veya özelden konuşabilir miyiz ?Peşinden istediği kadar gelsin. Reddedeceksin her seferinde. İradeni kontrol edeceksin.
Sen zaten terk ederken hep geri geleceğini bilmenin rahatlığıyla gidiyorsun.
Ama kendi içinde tamamen bitirirsen, ne yaparsa yapsın hayır diyebilirsin.
Seninkinin aşk olduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten bak psikoloğa git, anlat. O seni anlar ve yol gösterir.
Doktorum, henüz uzmanlık seçmedim. Konuşabiliriz tabi kiDoktor musunuz ? Alanınızı söyler misiniz ? Veya özelden konuşabilir miyiz ?
Mesaj atamadım size,siz yazar mısınız ?Doktorum, henüz uzmanlık seçmedim. Konuşabiliriz tabi ki
midem mermad kistediniz diye anlıyorum. nasıl yapıldığını bilsem kistederim ben, sevaptır.Mermad ne bu arada, marmelad gibi bisey mi
bu saçlar bende olsaydı ben de yaşardım. şelale gibiO değil de yaşamışım bu hayatı, o yaşta Fransız manitam vardı, Remyciğim sabahlar olmasınlı geceler sonrası bana ELLERİYNEN kruvasan yedirirdi. Öbüşüyoruz diyor özlüyoruz diyor delirecem. Senin yaşındakiler duvardan duvara vurmalı sevişiyor. Sen de sekiz saniye için elalemin veledine pilav tarifi almaya kalk. Senin yaşadığın hayat mı şimdi?????????
Artık senden emin olduğu anlamına gelir illa evlilik olarak degerlendirmek yanlış bence .Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
HahaaâaaaaKiz istemez misin şöyle aslan gibi 20li yaslarda gencecik bir çıtır...
Duvardan duvara vuracak, yorulmak nedir bilmeyecek, seks ufku geniş, keyifli fantezileri olan, heyecanlı, tazecik bir adam...
Napıcan bu moruğu?
Kıçındaki kıllar pişmaniyeye dönmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?