Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu bunu geçtim de 8 saniyeyi iki ile çarpınca 16 dakika mi hesaplıyorsun canım sen ?
Hadi taş çatlasa 30 saniye olsun.
Oha !
Disimizin kovuguna yetmez.
Adam pişmaniye olmuş sen 2 kere yaptı diye seviniyor gibisin.
20 yaşında ilik gibi kızın peşinden gittiği keko da keko olsa gam yemem

Bak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…
konu sahibinin çok doğru bir ilişkisi yok ama bu kadar dalga geçilecek bir durumu da yok bence.sen naif bir dille uyarmışsın her zamanki gibi.keşke herkes öyle yapsaydı

Bak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…
Okudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorum

Okudum.. teşekkür ederim ama ayrılamıyorum ayrılsam da peşimden geliyor sorun orda anladınız mı ? yani ayrılma olayı olmuyor başaramıyorum
O halde kendine yazık et anasını satayım.
Adam 70 yaşına geldiğinde ulan bu dede kim de.

Peşinden istediği kadar gelsin. Reddedeceksin her seferinde. İradeni kontrol edeceksin.

Sen zaten terk ederken hep geri geleceğini bilmenin rahatlığıyla gidiyorsun.

Ama kendi içinde tamamen bitirirsen, ne yaparsa yapsın hayır diyebilirsin.

Seninkinin aşk olduğunu düşünmüyorum.

Gerçekten bak psikoloğa git, anlat. O seni anlar ve yol gösterir.

Doktor musunuz ? Alanınızı söyler misiniz ? Veya özelden konuşabilir miyiz ?

bu saçlar bende olsaydı ben de yaşardım. şelale gibi

Artık senden emin olduğu anlamına gelir illa evlilik olarak degerlendirmek yanlış bence .

Tabii hemen gelinlik bakmaya başla , hatta ona küçük süprissler yapıp, buluşmaya da gelinlikle git jxjsjdjd
Tanıştırmak demek onaylatmak demek , eğer geri dönüş olmazsa ELENMİŞ oluyorsun

Hahaaâaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…