- 29 Mayıs 2021
- 14.315
- 93.165
- 548
- 36
Benim kaç kere orgazm olduğumu sayamamam lazım, sayınca kendimi seks yapmış saymıyorum.O pozisyon senin bu pozisyon benim djdkms
Yerlerde yuvarlanmali, kan ter içinde kalmalı, çığlık çığlığa...
Ay bunlari yaşamak varken 8 saniye........
Balkon duvarina sürtülmüş muz sokarım yine de bu adamla yatmam.
8 saniye ne ya?
8 saniyenin başarı sayıldığı tek yer olimpiyat oyunlarindaki 100 metre koşuları.
Bence sayılmaz sevismeye vakit yok
Meme sıkmacaya deniyormuş. Kudra öğretti bana da.Honka ne ahretliğim ilk kez duydum da djsksm
sevmediğini ben de hisediyordum..ama neden gelinlik etiketi vs ne gerek var ?Yav ne dalgası, herkes gerçeği söyledi sana.
Adam çok hızlıGelinliğin etiketi kesildi bir kere.
Kizim 8 saniye diyorsun ne dalgasi? Ilk karısının ne sebeple boşandığı çok açık degil mi? Sen niye bu adama adadin kendini?Siz gerçekten resmen dalga geçiyorsunuz benimle.Tamam gece gece moralimi bozdunuz,sabaha kadar mutlu ve huzurlu uyuyabilirsiniz tamam mı ? Saf saf sizin yazdıklarınıza cevap veriyorum ama siz resmen dalga konusu ettiniz.Neymiş gelinlik etiketiymiş.Ya tamam sevmiyor beni kullanıyor huzurla uyuyun şimdi çok kırıcısınız gerçekten
Yüzüğünü atacaktı sana atmadı mı?Eee söz nişan ne zaman inşallah?
Çünkü hala ailesiyle niye tanıstim bir düşün diye yazan sensin.sevmediğini ben de hisediyordum..ama neden gelinlik etiketi vs ne gerek var ?
Onu bilmiyorum ben. Üyelerin kendi muhabbetleri onlar, takılma bence.sevmediğini ben de hisediyordum..ama neden gelinlik etiketi vs ne gerek var ?
Hala ailesi ile tanıştım, ne kadar böyük bir adım diyorsun çünkü. 50 000 defa anlattık, bu numara eskidi be.sevmediğini ben de hisediyordum..ama neden gelinlik etiketi vs ne gerek var ?
Bir muzdan medet ummanın ne demek oldugunu henüz bilmiyor. Adamın şişme bebeği gibi olmak ne demek anlayamiyor. Seks yapiyorlar ama anlayamiyor. Muhakeme yeteneği yok, baglanti kuramıyor. 2 kere oluyor diye seviniyor. Züğürt tesellisi...bak sen lotusun dediği balkon duvarına sürtmeli muz konusunu oku ne demek istediğimizi anlarsın. o zaman direkt sen kaçacaksın adamdan.
Ben pes edip gidip yatıyorum.Başladığınız yere geri döndük farkında mısınız?
Hakaretler de geldi mi bu iş tamamdır.
8 saniyenin tadını alsan boyle konuşmazsınBenim kaç kere orgazm olduğumu sayamamam lazım, sayınca kendimi seks yapmış saymıyorum.
Dışarıdan takip ediyordum dayanamadım şu yorumunuzu görünce.
Ablacım bunu kendine neden yapıyorsun? Bak okudum tek tek yorumları, hani şu yanı da iyi diyebileceğimiz hiçbir şeyi yok adamın.
Evet gözü dışarıda demek alıntıladığım sorunun cevabı da.
Yani ya çok safsın ( kötü anlamda demiyorum, insanları tanımıyorsun anlamında) , ya da kendine itiraf etmemek için görmezden geliyorsun her şeyi.
Su gibi kızmışsın, genceciksin, hemşiresin, mis gibi bir hayatın olabilecekken, neden bu kötü adamla ömrünü heba ediyorsun?
Kendi başına halledemiyorsan destek al canım. Valla bak dışarıdan tarafsız bakınca, durumun hiç iyi görünmüyor
Bak sana ne güzel mesaj yazdım. Hiç takmadın bile. Ne yapabiliriz ki daha fazla. Sen yazılanları ciddiye almıyorsun ki ciddi cevap alasın…Siz gerçekten resmen dalga geçiyorsunuz benimle.Tamam gece gece moralimi bozdunuz,sabaha kadar mutlu ve huzurlu uyuyabilirsiniz tamam mı ? Saf saf sizin yazdıklarınıza cevap veriyorum ama siz resmen dalga konusu ettiniz.Neymiş gelinlik etiketiymiş.Ya tamam sevmiyor beni kullanıyor huzurla uyuyun şimdi çok kırıcısınız gerçekten
Ne zaman düştük aman allahim lutfen dusmemis olayimO değil de kırmızılar bakın hele ziyaretçi sayımız kaç bu konuda? Ekşiye falan düşmeyelim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?