Çok diyorum bak ben annemlere 2 haftada bi gidiyorum hadi senin 2 hatta 3 kati olsun 2 haftada 3 defa gidelim diyorum ama git napayım tutuyomuyum annene gitme diye diyorAyyy tam delirmelik. Çıkmasaymış anasının koynundan çok meraklıysa...
Böyle iş olmaz. Ne kadının ne erkeğin ailesinde bu kadar vakit geçirmesi doğru değil.
Yeni bir düzen kurmaya çalıştığınızı, artık sizin ayrı bir aile olduğunuzu söyleyin.
Haftada birden fazla gitmeyin. Asla!
İşiniz çok zor.
Böyle adamlar/kadınlar evlenmese keşke.
Ablası 8 sene oldu hala hergun görüşüyor bizdende öyle bekleyecekler sanmiyorum azalcagniAyni benim kocanin modelinden bu:)) anci bacim ailesine duskun 5 sene oldu dusun sen haftada 1 gidiyoruz. Ilk zamnlar dah sık gidiyorduk. Evden cıksak bir yere gitsek hadi annemlereede gidelim der mesela.hayir demiyorum cocugumuz var. 1 2 saat ugrayip eve geciyoruz. Aliştim artik. Ve insan cok bunliyor bende evcimenimdir. Zamanla iliman davran alisir die düşünyorum. Aileinede cok taviz verme verimce cıllıgı cıkıyor gercekden mesefeni koru gittigin zaamanda...
Bu sabah dedim senle yalnız kalmak istyorm die öğlen yine dedi yine dedim akşam yine dediİnatlaşmadan söyleyin eşinize, annenlere gitmek istemiyorum degilde, kendi evimde seninle birlikte vakit gecirmek istiyorum diye, surat asmayın sürekli bu konu icin, gitmek istemediğinizi söyleyin normal davranın. Sabır gerektiren bir durum tamamen düzelip normale döner mi bilmiyorum ama siz kararli olun.
Çok diyorum bak ben annemlere 2 haftada bi gidiyorum hadi senin 2 hatta 3 kati olsun 2 haftada 3 defa gidelim diyorum ama git napayım tutuyomuyum annene gitme diye diyor
Ablası 8 sene oldu hala hergun görüşüyor bizdende öyle bekleyecekler sanmiyorum azalcagni
Kayınvalideye çok giden erkek mi aldatiyormus yoksa kadınlar için de geçerli mi bu:))Çok zor bununla uğraşmak. Ben şahsen gerekirse kavga ederim. "Ben annenlerde oturmak için evlenmedim seninle" deyin. İnatla gitmeyin.
Bazı analar çok seviyor kendilerine bağımlı yavrularını. Sizin görümce dikkat etsin de aldatılmasın. Böyle yapan herkesin sonu aldatılmak oldu benim çevremde. Kimse kayınvalidesinde oturmak için evlenmiyor sonuçta. Herkes evinde rahat etmek ister.
İsterse kendi gitsin anasının evine, siz gitmeyin. Benim anneme de gidilmeyecek seninkine de deyin, sınırınızı koyun.
Sizin dirayetli durmanız lazım.
Allahım 6 aylık evli adam eşinin koynundan çıkmayacağı yerde anasının dizinin dibine koşuyor. Sakın bu adama çocuk falan yapmayın, daha kendisi çocuk.
Ben kadın gördüm aldatılan. Erkek görürsem onu da yazarım :)Kayınvalideye çok giden erkek mi aldatiyormus yoksa kadınlar için de geçerli mi bu:))
Eşinle değil de, kayınvalidenle evlenmişsin. Bu ne ya! Sabah anneme gidelim,akşam anneme gidelim. Sanki kimsede anne yok bi tek eşinde anne var. Eşin Çoooooook fazla abartmış.Yeni evlisin bu kadar sık gidilmez ki. Eski evli de olsan bu kadar aşırı gidilmez. Çok meraklıysa annesine,orda kalsın niye evlen ki ???Hanimlar 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz gunden beri esimin ailesine 1 gün gitmesek 1 gün muhakkak gidiyoruz 2 gün gormesek hem eşim bana söyleniyor hem ailesi aşırı derecede surat asiyor darılıyor konuşmuyorlar bizimle biz istemedigimiz halde köyden gelince yağ sebze meyve veriyolar gitmedigimizde ise bi kere esim pekmez canı cekip istemişti gelene canımız feda gelmezsen faydalanamazsin dedi resmen şok geçirdim ilk başlarda naslsa zamanla azaltrm die haftada 1 gün anca evimde yemek yapardm (ki yemek yapmayı evimle uğraşmayı eşimle başbaşa olmayı çok seviyorum) şimdi azalttik çok şükür çünkü gidiyordum eve geldiğim saat 11 civarı oluyor. Gece 12 buçukta çamaşır astgmı biliyorum ve artk bunalıp esime biraz söylenmiştim tartışma cıktı. Kendi ablası 8 senelik evli nerdeyse hergun annesindeler nadiren kvalidesine gidiyor evinde resmen hiç durmuyo e bunlar da böyle alışıp bizden de aynısını bekliyorlar. Ama ben evcimen bi insanım hiç arkadaşlarıma gitmem pek dışarı çıkmam 2 haftada bi anneme giderim 10 dklik mesafe olmasına rağmen ve haliyle bu durum beni bunaltıyor. Haftada 3 sefere düşürmüş azaltmistik bu seferde kvalde bu çarşamba ve cuma gezmeye gidelim dedi te sabahtan akşama kadar onunlaydım dünde sabahtan ona gittim akşam ordaydım bugün sabah kalkar kalkmaz eşim diyoki annemlere gidelim bende dedim bugünde senle geçirmek istiyorum günümü dedim bende anneme gitmek istiyorum dedi neyse ikna ettim tamam dedi öğlen 12de bana diyorki ben dışarıya cikcam seni annemlere gotureyimmi yok hayır istemiyorum dedim eve saat 5 de geldi direk uyudu 7 de kalktı mutfakta yemek yapiyodum yanıma gelmiş diyorki annemler ablamlardayms hadi çaya bizde gidelm. Artık delirecek gibi oldum bin defa denilmez ki ya. Halbuki bugünü başbaşa gecirelim dedm hiç yanımda bile durmadı. Bende gonulsuz dedimki sabahtan beri çok isteklisin tamam gidelim . Aman oraya gitmiyon buraya gitmiyon naparsan yap gitmeyelim sürat egip durma bana ben ablama gidiyom dolabini tamir edip gelecem dedi gitti. Bana bi yardim edin böyle nasıl sürecek nasıl azaltcam ben bunu yaevime cekmeyen biri değilim aşırı derecede titizim evim herzaman düzenlidir kıyafetlerini ütüsüz giydirmem 3 çeşitten az yemek yapmam isteklerini de hep karşılarım ailesini severim saygıda duyarim ilgilenmeye çalışırım hep :/ bunlarin aile de böyle gelinler devamli kayınvalideye gider beraber yaşayanlarda çok ama ben baştan evlenmeden demistim esime haftada en fazla 2 die
Inada bndirmemek için ne yapmalıyım kiBenzer şeyleri yaşadım inanın o kadar iyi anliyorum ki evliligin ilk yılı özellikle kanıtlama çabası galiba gitmedim sizinim demek istiyolar anlamadim. Ama zamanla geçti gitti suan ayri sehirlerdeyiz 6 ay görmeden durabiliyolar. Zamanla evlerine daha cok alışıyorlar özellikle cocuk olduktan sonra.birde nacizane tavsiyem bu konuda cok tartışmayın daha da kıymete biniyo daha cok gitmek istiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?