- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Öyle değil işte. Onunki anneyse seninki de anne.Çok diyorum bak ben annemlere 2 haftada bi gidiyorum hadi senin 2 hatta 3 kati olsun 2 haftada 3 defa gidelim diyorum ama git napayım tutuyomuyum annene gitme diye diyor
Yo gidelim diyo işte hatta benim annemleri de kendisi diyo hep hadi annenlere gidelim gitmiyorz epeydir die ben biyere gitmeyi sevmiyorum sorun ordaÖyle değil işte. Onunki anneyse seninki de anne.
O da senin annenlere gelsin.
Ayy beni anlattın. Bende tam ev kuşuyumYo gidelim diyo işte hatta benim annemleri de kendisi diyo hep hadi annenlere gidelim gitmiyorz epeydir die ben biyere gitmeyi sevmiyorum sorun orda
Farkındayım çünkü evde olduğunda da genelde telefonla uğraşıyo sevdiğini biliyorum da ne yapacagmi bilmiyorumPekmez muhabbetinde şok geçirecek bir şey yok, annesi oğluna nazlanmış trip atmış işte. Niye bu kadar takılıyorsunuz? Onların iletişimi.
Bence eşinize evde senle vakit geçirmek istiyorum demek yerine başbaşa olmak için onun seveceği durumlar yaratın. Ne olduğunu, karakterini bilmiyorum ama belli ki sizinle başbaşa vakit geçirmek çok da cezbetmiyor eşinizi ki bu kadar sık aile evine gidiliyor. Heyecanınızı yakalamak için bir şeyler yapın bence, asıl problem orada gözüküyor.
Işte benm annemlere gitmem 10 günü 15 günü buluyo hoş annemin bi oğlu gurbette okuyodu yeni geldi bi kızı gurbette evli 5 6 ayda bi görüyor onun için annem sorun yapacak biri degil zaten kendiside pek evde durmuyo gitsem de bulamamAyy beni anlattın. Bende tam ev kuşuyum
Böyle kv dostlar başınaIşte benm annemlere gitmem 10 günü 15 günü buluyo hoş annemin bi oğlu gurbette okuyodu yeni geldi bi kızı gurbette evli 5 6 ayda bi görüyor onun için annem sorun yapacak biri degil zaten kendiside pek evde durmuyo gitsem de bulamamonun annesigile diyorum 4 gun de bi gidelim yok illa 2 gün geçtimi gidilecek. Kvalidemde bal gibidir çok iyidir kızım kızım der hep sarılması öpmesi ilgisi anneminkinden daha fazladir bile diyebilirim yemeklerini hazır eder bulasiga da pek yanastrmaz bile biz gidince senin üstün batmasın yeni kıyafetlerin die :) sevmesem gitmem de zaten ama bu kadar çok beklenti beni boğuyor çünkü ben bekarken resmen evden çıkmazdım şimdi evle sorumlulugumda arttı evle uğraşmak beni mutlu ediyo
Her konuda böyle değil bu 2 hafta gitmeyince yine o diyor annenlere gidelim diye bana ama yorumunuza katılıyorum çok doğru:)Eğer edilgen durursanız sizi manipüle ederek ikna etmeye devam eder. Bir yetiskin insan olarak sakince kendi fikrinizi söyleyin sinirlenmeden. Istemediğiniz birsey size dayatılıyor ise bunu tolere edemezsiniz psikolojik olarak. Sadece bastırır, alttan alır gecistirirsiniz. Ancak bir zaman sonra patlak verir. Ne yazık ki türk aile yapısında, özellikle eğitim seviyesi düştükçe, evlilik kadının bir erkek tarafından yonlendirilenbilmesi gibi sinsice bir tahakkum iceriyor.
Bunların köylerinde mi diyim ne diyim bu böyle dolayısıyla beklenti içine gidiyolar bendende. Annemlere gelince onu dediğimde oldu ama benim abim benimle küs sorun çıkarıyor yüzümüze bakmıyor falan o Evde abin olmasa ben oraya da giderim sık sık benim annemde kim varda diyorİyide kendi kızı kendi annesine gidiyormus kaynanasına değil ki
Sende o zaman bunu söyle benimkilere gidelim diye tuttur bigün size bigün bize
Veya her defasında oranı buranı agrıt canım ben gelmiyim sen istiyorsan git de
Adam hala evlendigini ayrı bir evi sorumlulugu vs oldugunu idrak edememiş
O zaman adamı eve baglayacak bişeyler yapınBunların köylerinde mi diyim ne diyim bu böyle dolayısıyla beklenti içine gidiyolar bendende. Annemlere gelince onu dediğimde oldu ama benim abim benimle küs sorun çıkarıyor yüzümüze bakmıyor falan o Evde abin olmasa ben oraya da giderim sık sık benim annemde kim varda diyor
Abla dün 3 sefer hayır dediğim halde annemlere gidelim dedi dün bende demistim hadi biraz çıkalım gezelim dışarda diye dışarı buzlu sonra gidelim dedi :)) hayırda ben sabahtan akşama kadar tek basıma evdeyim onu bekliyorum canım sıkılmıyor onun niye ben varken 2 3 saatte canı sıkılsın ki sonrada uyuyacak zaten sohbet etmeyen ilgilenmeyen biri değilim ama elinde telefon o zamanda nadir konuşuyor cevap veriyor bana. Özlediği ve alışamadığı için olabilir çünkü biz 3 gün balayına gittik döndüğümüz gün direk annemi özledim ben geliyom anneeeemm diye kosa kosa annesine gittik :) kvalidem iyi iyiliğine bisey demem hatta diyorum ya kendi annemden yeri geliyor daha yakın geliyo bana ama bu herzaman onlarda olmamızı gerektirmiyoki bi süre idare et diyosun böyle alışıp devamını beklemeyecekler mi önceden böyleydin de şimdi noldu demeyecekler mi :)Böyle kv dostlar başına
Evde canı mı sıkılıyormuş yoksa özlediği için mi gitmek istiyor.
Belki de evine alışamadı orada rahat ediyor. Kavga çıkarma bak kv de de iyiymiş.
Evet can sıkıcı bi durum ama bi süre idare et.
Evde yapabilecek güzel şeyler bulabilirsin veya dışarı çıkabilirsiniz. Gerçi hava da soğuk.sinama tiyatro olabilir.
(yazdıklarıma baktım da sanki çocuk gibi adamın canı sıkılıyor hep kadın bişey yapıyor.
Çocuk değil ki bi oyuncak alalım yada çizgi film açalım)
Ben daha napim büyümü yapıyım adam eve bağlansın die derler ya karnı tok sırtı pek yeni oldugum icin ben mi bilmiyorum acaba :)O zaman adamı eve baglayacak bişeyler yapın
Evliliğiniz cok yeni ve adam sizden kacıyor gibi
Birlikte vakit gecirelim diyosunuz illa annemde ablam diyor
Adamın koşa koşa eve gelmesi lazımken kacarak uzaklasmak istiyor
Özel hayatınız nasıl bilmiyorum ama onu biraz canlandırabilirsinBen daha napim büyümü yapıyım adam eve bağlansın die derler ya karnı tok sırtı pek yeni oldugum icin ben mi bilmiyorum acaba :)
Her konuda böyle degilse çözüm daha kolay. Sizi anlayabilir. Yeni evlilerde alisilmis konfor alanindan çıkıldığı icin entegrasyon sürecinde sıkıntılar olabiliyor. Gecici bir süreçtir. Siz kendi fikirlerinizi belirtmekten cekinmeyin ama sakince :)Her konuda böyle değil bu 2 hafta gitmeyince yine o diyor annenlere gidelim diye bana ama yorumunuza katılıyorum çok doğru:)
Hadi gözün aydın nur topu gibi bir anneci Kocan olmuş.Abla dün 3 sefer hayır dediğim halde annemlere gidelim dedi dün bende demistim hadi biraz çıkalım gezelim dışarda diye dışarı buzlu sonra gidelim dedi :)) hayırda ben sabahtan akşama kadar tek basıma evdeyim onu bekliyorum canım sıkılmıyor onun niye ben varken 2 3 saatte canı sıkılsın ki sonrada uyuyacak zaten sohbet etmeyen ilgilenmeyen biri değilim ama elinde telefon o zamanda nadir konuşuyor cevap veriyor bana. Özlediği ve alışamadığı için olabilir çünkü biz 3 gün balayına gittik döndüğümüz gün direk annemi özledim ben geliyom anneeeemm diye kosa kosa annesine gittik :) kvalidem iyi iyiliğine bisey demem hatta diyorum ya kendi annemden yeri geliyor daha yakın geliyo bana ama bu herzaman onlarda olmamızı gerektirmiyoki bi süre idare et diyosun böyle alışıp devamını beklemeyecekler mi önceden böyleydin de şimdi noldu demeyecekler mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?