Bi fikir verin

5 sene sevgililikten sonra evlendik :) ne diyebilirm ki kaynvalideye

Yani Allah akıl fikir versin bu erkeklere.
Neden bizi zorluyorlar anlamıyorum..
Valla benimki ilk evlendigimizde her pazar ailesine kahvaltıya söz veriyordu
Üst üste üc pazar o söz vermesine hatta baska misafirlerde gelcek olmasına ragmen cinnet gecirip inadına gitmedim
Hem bana sormadan söz vermesi hem annesinin sürekli onu arayıp cagırması beni kaale almaması hemde bi pazarımız var ailesiyle sabahın körümden görüşmek istemedigim icin üc haftada sinir krizi gecirdim gitmedik
Sonrada bilerek her pazara bi plan yaptım öyle öyle oturdu

Benim abim de anneme çok düşkündü , evlendikten sonra hergün anneme gelirlerdi esiyle, bende annem de abime gizli gizli hep kızdık,esin hergün hergün buraya gelmek istemez diye, çünkü gelmek istemediğini anlıyorduk hem zaten neden istesin.
Abim annemi arardı ne yemek var diye, annem yemek az git eşin yapsın derdi el birliğiyle abimi evden uzaklastirdik, şimdi hafta bir geliyorlar en fazla, anneler bazi şeyleri görebilseler keşke..

O anneme gidelim dediğinde benim de annem var, o da benim için kıymetli deyip kendi annenize gidin. Günleriniz ayrı geçsin, sizi özlesin.
Pes edene kadar böyle devam edin.

Keşkee diyorum ya cumartesi sabahtan akşama kadar ordaydım bugün kvalide aramış dolaş gel gelmek istersen hadi die inşallah dedim geçtim

Ben bekarım ama annem der hep o kadar gelseniz ben sizi gönderirim diye. Yaşasın aklı başında, olgun anneler

anasının karnından nıye çıkmış ki,bi sorsana.ablası hele nıye doğmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…