- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ben her hafta gitmeye agız büküyordum sükredeyim o zamanOffffffff bu durumu en iyi anlayan kişiyim galiba.
Düzelmez bunlar maalesef. Ben 3.5 sene verdim düzelmedi.
Allah yardımcın olsun.
Yani Allah akıl fikir versin bu erkeklere.Ben her hafta gitmeye agız büküyordum sükredeyim o zaman
5 sene sevgililikten sonra evlendik :) ne diyebilirm ki kaynvalideyeHadi gözün aydın nur topu gibi bir anneci Kocan olmuş.
Dediğim gibi kavga edersen iyice uzaklaştırırsın.
Evde yapabilecek bişeyler bulabilirsin.
Yani biraz fazla geldi bana.sonuçta bizde evde sürekli eğlenmiyoruz ama evimizde oturup sıkılıyoruz icabında:)
Severek evlenmiştiniz demi canım? Neden birlikte zaman geçirmek istemesin ki.
En son çare baktın olmuyor, kv anlayışlıysa ona söyle tatlılıkla.
Valla benimki ilk evlendigimizde her pazar ailesine kahvaltıya söz veriyorduYani Allah akıl fikir versin bu erkeklere.
Neden bizi zorluyorlar anlamıyorum..
Naptnz pekiOffffffff bu durumu en iyi anlayan kişiyim galiba.
Düzelmez bunlar maalesef. Ben 3.5 sene verdim düzelmedi.
Allah yardımcın olsun.
Biz sadece bu sebepten değil başka sebeplerden de ötürü boşandık.Naptnz peki
O anneme gidelim dediğinde benim de annem var, o da benim için kıymetli deyip kendi annenize gidin. Günleriniz ayrı geçsin, sizi özlesin.Hanimlar 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz gunden beri esimin ailesine 1 gün gitmesek 1 gün muhakkak gidiyoruz 2 gün gormesek hem eşim bana söyleniyor hem ailesi aşırı derecede surat asiyor darılıyor konuşmuyorlar bizimle biz istemedigimiz halde köyden gelince yağ sebze meyve veriyolar gitmedigimizde ise bi kere esim pekmez canı cekip istemişti gelene canımız feda gelmezsen faydalanamazsin dedi resmen şok geçirdim ilk başlarda naslsa zamanla azaltrm die haftada 1 gün anca evimde yemek yapardm (ki yemek yapmayı evimle uğraşmayı eşimle başbaşa olmayı çok seviyorum) şimdi azalttik çok şükür çünkü gidiyordum eve geldiğim saat 11 civarı oluyor. Gece 12 buçukta çamaşır astgmı biliyorum ve artk bunalıp esime biraz söylenmiştim tartışma cıktı. Kendi ablası 8 senelik evli nerdeyse hergun annesindeler nadiren kvalidesine gidiyor evinde resmen hiç durmuyo e bunlar da böyle alışıp bizden de aynısını bekliyorlar. Ama ben evcimen bi insanım hiç arkadaşlarıma gitmem pek dışarı çıkmam 2 haftada bi anneme giderim 10 dklik mesafe olmasına rağmen ve haliyle bu durum beni bunaltıyor. Haftada 3 sefere düşürmüş azaltmistik bu seferde kvalde bu çarşamba ve cuma gezmeye gidelim dedi te sabahtan akşama kadar onunlaydım dünde sabahtan ona gittim akşam ordaydım bugün sabah kalkar kalkmaz eşim diyoki annemlere gidelim bende dedim bugünde senle geçirmek istiyorum günümü dedim bende anneme gitmek istiyorum dedi neyse ikna ettim tamam dedi öğlen 12de bana diyorki ben dışarıya cikcam seni annemlere gotureyimmi yok hayır istemiyorum dedim eve saat 5 de geldi direk uyudu 7 de kalktı mutfakta yemek yapiyodum yanıma gelmiş diyorki annemler ablamlardayms hadi çaya bizde gidelm. Artık delirecek gibi oldum bin defa denilmez ki ya. Halbuki bugünü başbaşa gecirelim dedm hiç yanımda bile durmadı. Bende gonulsuz dedimki sabahtan beri çok isteklisin tamam gidelim . Aman oraya gitmiyon buraya gitmiyon naparsan yap gitmeyelim sürat egip durma bana ben ablama gidiyom dolabini tamir edip gelecem dedi gitti. Bana bi yardim edin böyle nasıl sürecek nasıl azaltcam ben bunu yaevime cekmeyen biri değilim aşırı derecede titizim evim herzaman düzenlidir kıyafetlerini ütüsüz giydirmem 3 çeşitten az yemek yapmam isteklerini de hep karşılarım ailesini severim saygıda duyarim ilgilenmeye çalışırım hep :/ bunlarin aile de böyle gelinler devamli kayınvalideye gider beraber yaşayanlarda çok ama ben baştan evlenmeden demistim esime haftada en fazla 2 die
Keşkee diyorum ya cumartesi sabahtan akşama kadar ordaydım bugün kvalide aramış dolaş gel gelmek istersen hadi die inşallah dedim geçtimBenim abim de anneme çok düşkündü , evlendikten sonra hergün anneme gelirlerdi esiyle, bende annem de abime gizli gizli hep kızdık,esin hergün hergün buraya gelmek istemez diye, çünkü gelmek istemediğini anlıyorduk hem zaten neden istesin.
Abim annemi arardı ne yemek var diye, annem yemek az git eşin yapsın derdiel birliğiyle abimi evden uzaklastirdik, şimdi hafta bir geliyorlar en fazla, anneler bazi şeyleri görebilseler keşke..
Allah sabir versin vallahi zorAblası 8 sene oldu hala hergun görüşüyor bizdende öyle bekleyecekler sanmiyorum azalcagni
Ben bekarım ama annem der hep o kadar gelseniz ben sizi gönderirim diye. Yaşasın aklı başında, olgun annelerBenim abim de anneme çok düşkündü , evlendikten sonra hergün anneme gelirlerdi esiyle, bende annem de abime gizli gizli hep kızdık,esin hergün hergün buraya gelmek istemez diye, çünkü gelmek istemediğini anlıyorduk hem zaten neden istesin.
Abim annemi arardı ne yemek var diye, annem yemek az git eşin yapsın derdiel birliğiyle abimi evden uzaklastirdik, şimdi hafta bir geliyorlar en fazla, anneler bazi şeyleri görebilseler keşke..
Hahahah :) en son çarşamba gittim başlar yarın benim koca hadi anneme gidelim annem annem diyeEe çözüm bulabildin mi
Amanın da anasının kuzusu kocişim annesini mi özlemişşş hadi gidelim deHahahah :) en son çarşamba gittim başlar yarın benim koca hadi anneme gidelim annem annem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?