bi işler dönüyo ama........

buraya kadar soluksuz okudum ne çıkacak diye:)
çok güldüm sonunda:)
x le de görüşmese iyiydi..
arkadaş kötü olunca bi şekilde etkileniyorlar

x de öyle bi yaratıkki amannnnnn tanısan boğarsın..
bi de laf ettik mi biz kötü oluyoruz...

korkulan olmadı inşallah evliliğiniz boyuncada olmaz böyle olaylar.cidden günahını aldık eşinin :)

korkulan olmadı inşallah evliliğiniz boyuncada olmaz böyle olaylar.cidden günahını aldık eşinin :)

inşallah kimse yaşamasın böyle şeyler..
şüphesi bile yetiyo insana...
ben bağırdım diye susarsa böyle olur...
anlatmaya devam etse böyle olmayacak işte...

Ya bu konularda bende cok cin fikirkiyimdir tabiri caizse..benim aklima su geldi,erkek arkadasiyla bulusacaksa sizi neden annenizd gonderiyor,gitsin bulussun,,size annenizde kalin dediyse bence. Bu kadini sizin eve getirecek olabilir,icime dogan bu arkadasim,,,tamam siz annenize gidin ama biraz gec saatte tabi imkaniniz varsa eviniz annenize yakinsa yada arabaniz falan varsa pat diye eve gidin...muhtemelen sizi isten cikinca ariyip kontrol edecektir annenize gittinizmi diye,iste o zaman iyice suphelenin ve annenizde 2-3 saat durup pat diye eve gidin anahtarinizla iceri girin...ya insallah durum boyle degildir ama ben kendi esimde dahil bu baska kadinlar konusunda erkeklere asla guvenmem...insallah yaniliyorumdur ama aklima gelenbu

hep birlikte yanılmışız canım....

Ya bu konularda bende cok cin fikirkiyimdir tabiri caizse..benim aklima su geldi,erkek arkadasiyla bulusacaksa sizi neden annenizd gonderiyor,gitsin bulussun,,size annenizde kalin dediyse bence. Bu kadini sizin eve getirecek olabilir,icime dogan bu arkadasim,,,tamam siz annenize gidin ama biraz gec saatte tabi imkaniniz varsa eviniz annenize yakinsa yada arabaniz falan varsa pat diye eve gidin...muhtemelen sizi isten cikinca ariyip kontrol edecektir annenize gittinizmi diye,iste o zaman iyice suphelenin ve annenizde 2-3 saat durup pat diye eve gidin anahtarinizla iceri girin...ya insallah durum boyle degildir ama ben kendi esimde dahil bu baska kadinlar konusunda erkeklere asla guvenmem...insallah yaniliyorumdur ama aklima gelenbu

Cok sevindim arkadasim yanildigima ama elimde degil bende supheci bir insanim..

Çok güldüm ya halimize neler kurduk.
Ne çıktı..
İyice kuşkucu olduk çıktık bu erkek milleti yüzünden hep
Sizin için sevindim

Ya eşin kadir gecesi doğmuş ya da herkes eşinin günahını almış bilemedim şimdi

Yanılmanıza sevindim :)

ne nasıl yani noldu şimdi?????????
yani sırf şüpheniz yüzünden adamın günahını aldık.lütfen kocanıza hakkını helal etmesini söyleyin.

biz kadinlar ne kadr tehlikeliyiz ya bosuna gunahini aldik kocasinin.
bugun simartilmayi hakediyo esiniz bence,yazik adama ya.
opucuklere bogun onu sevidginizi soyleyin bence bugun.

ama guzel plan kizlar, kadin gucu iste bu be

öncelikle hayırlısı olsun. ilk baş eşin arkadaşıyla akşamını geçirse de, niçin senin evde olmanı istemiyor. Ben iyi düşünüyorum, belki de seni düşünerek canı sıkılmasın diye annene git demiştir. Çünkü arkadaşıyla buluşamayınca, bende annenlere geliğim neyapığım evde demiş. demekki seni düşünerekten söylemiş.

arkadaşı eşini eve bırakışına gelince, erkekler detaycı değildir bayanlar gibi. O yüzden birşeyi anlatıyorsa birşeyi kesin anlatmıyordur. Bunu çok iyi biliyorum.
Yani güzel güzel eşini dinleyip, sohbet eder havasında, ona yolculuk nasıl geçti gibi birşeyler sorsaydın eğer ağzından laf almak için, öğrenirdin.
Neyse ki herşey tatlıya bağlandı. Sende bilip bilmeden eşini suçlama!

Ayrıca seni aldatıyor da olsaydı, yapacak birşey yok. Aldatmak isteyen erkek, er yada geç bunu yapacaktır. Temenimiz tabiki bu değildir.
Kendini üzmen paranoyak olman senin sağlığına zararlıdır. Bide çalışıyorsun, iş hayatında bunları gizlemek çok zordur. Allah kolaylık versin.
Böyle durumlarda, gideyim onu takip edeyim falan hiç hoş şeyler değildir aslında. Çünkü öylesi durumda eşin haksizken, haklı duruma gelecektir ve sen haksız duruma.
niye? çünkü onu ispiyonladın! örn. suçlusun!

Eğer bir gününü arkadaşıyla geçirmek istiyorsa, geçirsin. Fakat bu senin illa evden çıkıp gitmen anlamına gelmemeli. İlk baş konuyu açtığında, acaba eve geldiğinde senin evde olmanımı istemedi falan diye düşünmüştüm. Ama cumartesi sen zaten çalışıyorsun galiba ve eşin evde oluyor. yalnız kalsa orda kalıyor zaten değilmi?

yani diyeceğim oki, ayrılıktan bahsediyorsun, tolerans çerçevenden eşine bahsetmen güzel, fakat ayrılığı bukadar dillendirme. Ayrılıktan bahsettikce, en ufak problemde bile, ayrılma isteyecektir. Boşuna sokma kafasına. Üzmeyin birbirinizi. Kolay gelsin

Çok güldüm ama eşinize üzülmedim. Önceden üzdüklerine saysın, bir daha da böyle birşey yapmasın öyle değil mi?

Konu tatlıya bağlanmış gibi ama sizin asıl kafanıza takılan konuyu (adamla nasıl haberleştiği konusu)eşinizin bir gün sonra açıklaması hem de sorulmadan şüphe uyandırdı bende.
Tamam evde bilgisayar yoktur, eşinizin bilgisayar geçmişinde görüp de haberi olmamıştır belki bu konudan ama ya eşinizin birlikte olacağı bayan arkadaşı da buraya üye ise ve konuyu okuyup sizin olduğunuzu anlayıp eşinize bu konudan bahsettiyse ve planları bu şekilde bozulduysa.

Bu sayfayı bir saat kadar önce açıp okumuştum bir şey yazmadan bırakıp başka yerlere dalmışım nette o zamanda dışarıdan konuya bakan 2 kişi vardı aradan bir saat geçti o 2 kişi halen konuda. Bu bana biraz garip geldi açıkcası..

Belki çok paranoyakca ama olmayacak bir şey değil, sonuçta binlerce üyesi olan bir yer burası.. Siz yine de dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…