Kılcal damarlarda sorun varmışSanmam lazer sonuçta kesme biçme olma diye düşünüyorum. Ki benim anneminkiler parmak kalınlığındaydı annenizinkiler daha hafiftir umarım.. Kolayca atlatir
Çok teşekkürler ÖzgeÇok geçmiş olsun konu Hakkında benimde bilgim yok
Annem kem küm ediyor
Annem kem küm ediyor
Ameliyat denilince korktu sanırım
Doktor da önerim bu ama karar sizin demiş
İkna etmeye çalışıyoruz henüz
Annemde ilaçla düzelir diyor ama doktordan iyi mi bilecek ?BU yaş grubu niye böyle anlamam
KP 'de dizinden ameliyat olması gerekiyor mesela , bıçak altına yatacak dr ciddi demiş
Biran evvel ameliyat olmanız gerekiyor demiş fakat şimdi kem küm ediyor ben ilaç kullanırım geçer şu bu
İlerde gelebilecek hiç kötü şeyleri değerlendirmiyorlar ve sanırım ameliyattan korkuyor
ne DİYELİM artık bize Allah şifa versin demek düşer
Annemde ilaçla düzelir diyor ama doktordan iyi mi bilecek ?
Sonraki kontrolüne kadar uzatmaları oynasın
Olmadı zorla götürürüm valla, anlamam
Ahhaaa çok komikler gerçekten allah iyliklerini versin
Kp dün telefonda aynını dedi ilaçla kremle ben 1 ayda geçiririm dedi
Niye sen doktormusun ondan iyimi bilecen dedim ,ya daha kötüye giderse !
Oda bilmiyorum ya bakacam dedi artık baksın bakalım çaresine ne diyim.
Annenize şart demişse bence de gel anne dışarda yemek yiyelim dekendini hastanede bulsun
Sağlık bu şakaya gelmez,bende eşime diyorum babacığına söyle daha fazla risk almadan yaptırsın
Bir şekilde gönlünü yap hay Allahım çocuk gibi avutuYOruz resmen ameliyat olsunlar diye :)
Annem iki yıl önce varis ameliyatı oldu lazerle hatta genetik bişey bende de var ve ben de bir kaç yıla olmayı düşünüyorum. Ameliyat lokal anesteziyle yapılıyor annem çıktıktan sonra sadece bir kaç gün banyo yapamamıştı küçük iki tane dikişi vardı bacağında.Onun dışında bir ay boyunca varis çorabı kullandı ama varis çorabı kullanması çok önemli onu kullanmadan yürümesi hareket etmesi çok iyi değil varis tekrarlayabilir.Ama çorabı sabah giyerdi işe giderdi gelirdi hiç bir problem olmadı 2. gün normal hayatına devam etti anlayacağınız.Şimdiden geçmiş olsun içinizi ferah tutun çok küçük bir operasyon sonrası da rahat.
ben de öyle söylüyorum ama çok dar bir çorap giymesi çıkarması çok sıkıntılı bi de tek bacak kasığa kadar bir çorap arada giyiyor arada çıkarıyor.Aslında cok hareketli yada duragan yasiyorsa giymeye devam etmeli çorabı
Ne güzelAnnem iki yıl önce varis ameliyatı oldu lazerle hatta genetik bişey bende de var ve ben de bir kaç yıla olmayı düşünüyorum. Ameliyat lokal anesteziyle yapılıyor annem çıktıktan sonra sadece bir kaç gün banyo yapamamıştı küçük iki tane dikişi vardı bacağında.Onun dışında bir ay boyunca varis çorabı kullandı ama varis çorabı kullanması çok önemli onu kullanmadan yürümesi hareket etmesi çok iyi değil varis tekrarlayabilir.Ama çorabı sabah giyerdi işe giderdi gelirdi hiç bir problem olmadı 2. gün normal hayatına devam etti anlayacağınız.Şimdiden geçmiş olsun içinizi ferah tutun çok küçük bir operasyon sonrası da rahat.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun öyle uzun süre dinlenmesi gereken bir ameliyat değil yine de dr a siz de danisabilirsiniz.
Varis tedavi edilen birsey değil sadece ilerlemesi durdurulabilir bir hastalık.
Çorap giymesi önemli ama yerli marka olmasın gerci cin malı da ithal :/ alman iki firma var onlardan birini tercih edin derim
Benim annemde hep kullanmıyor maalesef arada çıkarıyor, doktor hep giy dediyse hep giyinmelisin desem de nafileben de öyle söylüyorum ama çok dar bir çorap giymesi çıkarması çok sıkıntılı bi de tek bacak kasığa kadar bir çorap arada giyiyor arada çıkarıyor.
bir yandan da hak veriyorum mesela benim annem ameliyat olduğunda yaz aylarıydı ağustostu hatta kadıncağız o sıcakta normal çorap bile giymek zorken onu giymek zorunda kalıyordu cendere gibi zaten o kadar sıkı bir çorap ki giyene kadar resmen kalori yakar zayıflarsın:)) anlıyorum da bi yandan ama işte söylüyorum ben de elimden geldiğince.dediğiniz gibi darısı başınıza inşallah.içinizi ferah tutun yeter ki hastalık dediğimiz böyle dermanı olan şeyler olsun:)Benim annemde hep kullanmıyor maalesef arada çıkarıyor, doktor hep giy dediyse hep giyinmelisin desem de nafile
Terletmeyen modeller var.bir yandan da hak veriyorum mesela benim annem ameliyat olduğunda yaz aylarıydı ağustostu hatta kadıncağız o sıcakta normal çorap bile giymek zorken onu giymek zorunda kalıyordu cendere gibi zaten o kadar sıkı bir çorap ki giyene kadar resmen kalori yakar zayıflarsın:)) anlıyorum da bi yandan ama işte söylüyorum ben de elimden geldiğince.dediğiniz gibi darısı başınıza inşallah.içinizi ferah tutun yeter ki hastalık dediğimiz böyle dermanı olan şeyler olsun:)
Markasını yazar mısınız ?Terletmeyen modeller var.
Ayrıca 6, 8ay da bir yenilemeniz lazım
Sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?