- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
amin cnm :) yok bekarım vallahi dha küçüğüm ben yaşım 23 :)Ay tanımayınca böyle oluyo
Bende evlisin çocuk istiyosun olmuyo sandım kendime kızdım patavatsızlık ettim diye
Hayırlısını versin diyeyim herkese uyar
Beni görmüyo musunuz ?
Beni beni Bihter'inizi
Casper hayalet mi oldum
Kılcal damarda pek ameliyat edilmiyor zaten aslında gerek de yok diye biliyorum estetik görüntü dışında bir zararı yok diye okudum hep zamanında. Neyse benim bilgiler de belki lazım olur birilerine.İki bacakta sorun var
Kılcal diye hatırlıyorum
Damar ultrasonu çekildi ona göre karar verdi zaten doktor
İşte benimde aslında merak ettiğim bu lazer ne durumda yapılıyo yapanlar memnun mu diye
2 arkadaşın ailesinden yapanlar olmuş memnunmuş
Çok geçmiş olsun
Yakın zamanda teyzem lazerle ameliyat oldu.
Çok memnun kaldı hatta annemide ameliyat ettirmek konusun da kararlı 
Şimdiden çok geçmiş olsun gözünüzde büyütmeyin bu kadar
ay bebelerden görmemişim senin konuyu
hiçbir fikrim yok ama..
lazer yapısı gereği kolay birşeydir diye düşünüyorum.. lazerle göz çiziyorlar falan ya..
kısa sürede iyileşsin inşallah anneciğin..
Kılcal damarda pek ameliyat edilmiyor zaten aslında gerek de yok diye biliyorum estetik görüntü dışında bir zararı yok diye okudum hep zamanında. Neyse benim bilgiler de belki lazım olur birilerine.Allah işinin ehli doktorlarla karsilastirsin.
'Kaynana kaynar kazana' diye bi başlık attırsaydım tutardı di mireytingi az konu açmışsın
Üşenenenler kırmızı yeri okusunu en alta yazmasaydın iyiydineyse okudumda zaten bi bilgim yok inşallah en az Ağrı'yla atlatır annen Allah şifa wersin
Öncelikle geçmiş olsun. Lazerle varis ameliyatı normal ameliyattan kat kat daha iyi. Doktorun dediği gibi fazla vakit kaybetmeyin.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum 1 ay gibi bir süre dişinizi sıkacaksınız
Allah razı olsun çok sağ ol : ) yüreğine sağlıkCanım benim varisle ilgili çok fazla bir bilgim yok ama öğrendikçe yazarım. Buarada çok geçmiş olsun annecigine. .inşallah sorunsuz bir şekilde atlatirsiniz bu dönemi. .dua edeceğim.
Adı ameliyat olunca ürküyo insan
Öyle bıçaksızsa daha ferahlatıcı tabi
Ama ilerisi ne olur bilemiyorum, kimisi keşke yaptırmasaydım daha beter oldum diyo ya o cinsten bi tedavi mi bilemiyorum
Keşke yaptırmasaydım daha beter oldum diyenler annem gibi yatmaktan sıkılıp çabuk ayaklanan kısımlardır cnm ben annemi nekadar tembihlesemde ne beni ne doktoru dinlenimedi sonuç malumbiraz sıkıcan dişini bol bol uzanicaksın hareket etmemeye çalışıcan yani ayakta fazla kalmamaya dikkat edin ...
Yaa zor olmuş sizinkiBen varım cnm :)) daha doğrusu annem geçen yıl ileri derece varisten dolayı lazerle ameliyat oldu ben hamileliğimin son ayında olduğum için gidemedim yanına çünkü uzaktaydımteyzem baktı anneme allah ondan binlerce kez razı olsun ... Doktor anneme bir yıla kadar dikkat edicen ilk 6 ayda ayakta bi saatten fazla kalmamaya dikkat ediceksin yoksa tekrarlar ameliyatın bi önemi kalmaz desede benim canımın içi annem dinlermi doktoru 10gün sonra ayaklandı bir ay sonra gezmelere çıktı :) sonuç ; eskisi kadar olmasada yine aynı ah anne ah ya bir de ameliyat sonrası sonda takılması gerek çünkü hissetmiyo tuvaletini benim anneme takmayı unutmuşlar karnı istemsizce çok şişmiş acilen farkedip takıncada teyzem iki torba dolusu dökmek durumunda kalmış canım teyzem ya:) yani bakım çok önemli vede hastanede refakat eden biri muhakkak olmalı basit bi ameliyat değil çok geçmiş olsun allahım şifa verir inşaallah cnm
Yıllar önce annem varis icin tedaviye gidiyodu ama iğneyle temizliyolardı onun varisleri lazer değil.. Gidiyodu seans bitince cıkıyodu gayet normal yani zor bişey olsa ufacık sülük yok edemez heralde diye düsünüyorum kafaniz rahat olsun yani hayli hayli izniniz yeter hatta tekiniz dinlenmek icin izin alin bari o bahaneyle derim ben:)
Çorabı var hep giyerdi, ilaç ta kullanıyodu ilaca rağmen ilerleyince lazer ameliyatı önerdi doktorVarisin derecesine göre değişiyor heralde ayaklanma durumu, benim bildiğim varisliler hep varis çorabıyla gezerler ameliyat olan duymadım bilgim yok malesef, cok geçmiş olsun ameliyat operasyon şu bu dendim mi insan ürküyo
Sanmam lazer sonuçta kesme biçme olma diye düşünüyorum. Ki benim anneminkiler parmak kalınlığındaydı annenizinkiler daha hafiftir umarım.. Kolayca atlatirLazerli de hiç kesme biçme olmuyordur herhalde ?
Anneme akşam biraz anlattım rahatlasın diye
Teşekkür ederim
Çorabı var hep giyerdi, ilaç ta kullanıyodu ilaca rağmen ilerleyince lazer ameliyatı önerdi doktor
Çok sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?