Bi konuda benden 'karma karışığım'

Yakın zamanda teyzem lazerle ameliyat oldu.
Çok memnun kaldı hatta annemide ameliyat ettirmek konusun da kararlı 

Şimdiden çok geçmiş olsun gözünüzde büyütmeyin bu kadar

Beni görmüyo musunuz ?
Beni beni Bihter'inizi

Casper hayalet mi oldum

ay bebelerden görmemişim senin konuyu
hiçbir fikrim yok ama..
lazer yapısı gereği kolay birşeydir diye düşünüyorum.. lazerle göz çiziyorlar falan ya..
kısa sürede iyileşsin inşallah anneciğin..

Kılcal damarda pek ameliyat edilmiyor zaten aslında gerek de yok diye biliyorum estetik görüntü dışında bir zararı yok diye okudum hep zamanında. Neyse benim bilgiler de belki lazım olur birilerine. Allah işinin ehli doktorlarla karsilastirsin.

Yakın zamanda teyzem lazerle ameliyat oldu.
Çok memnun kaldı hatta annemide ameliyat ettirmek konusun da kararlı 

Şimdiden çok geçmiş olsun gözünüzde büyütmeyin bu kadar

Genetik herhalde değil mi ?
Beni de bulur kesin
Allah başka dert vermesin ne diyeyim
Çok sağ ol

ay bebelerden görmemişim senin konuyu
hiçbir fikrim yok ama..
lazer yapısı gereği kolay birşeydir diye düşünüyorum.. lazerle göz çiziyorlar falan ya..
kısa sürede iyileşsin inşallah anneciğin..

Dedim yönetici onayı mı gerekiyo ama yok milletin ilk dk yorum yapıldığına göre öyle değildir
Çırpındım durdum konum görünsün diye

Amin çok sağ ol

Yok ilaç tedavisi işe yaramadığı için şu an lazer ameliyat önerdi doktor süre geçerse lazer bile işe yaramazmış
Amin çok teşekkürler

Dedim yönetici onayı mı gerekiyo ama yok milletin ilk dk yorum yapıldığına göre öyle değildir
Çırpındım durdum konum görünsün diye

Amin çok sağ ol

reytingi az konu açmışsın

Üşenenenler kırmızı yeri okusunu en alta yazmasaydın iyiydi neyse okudumda zaten bi bilgim yok inşallah en az Ağrı'yla atlatır annen Allah şifa wersin

Öncelikle geçmiş olsun. Lazerle varis ameliyatı normal ameliyattan kat kat daha iyi. Doktorun dediği gibi fazla vakit kaybetmeyin.

Üşenenenler kırmızı yeri okusunu en alta yazmasaydın iyiydi neyse okudumda zaten bi bilgim yok inşallah en az Ağrı'yla atlatır annen Allah şifa wersin

O hışımla düşünememişim pardon : ) bende üşengeçim ordan aklıma geldi de geç geldi demek ki
Amin çok teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun. Lazerle varis ameliyatı normal ameliyattan kat kat daha iyi. Doktorun dediği gibi fazla vakit kaybetmeyin.

Çok sağ ol
Bende beklememekten yanayım, ne kadar erken o kadar iyidir tabi

Çok geçmiş olsun
Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum 1 ay gibi bir süre dişinizi sıkacaksınız

Canım benim varisle ilgili çok fazla bir bilgim yok ama öğrendikçe yazarım. Buarada çok geçmiş olsun annecigine. .inşallah sorunsuz bir şekilde atlatirsiniz bu dönemi. .dua edeceğim.

Çok geçmiş olsun
Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum 1 ay gibi bir süre dişinizi sıkacaksınız
Teşekkür ederim

Canım benim varisle ilgili çok fazla bir bilgim yok ama öğrendikçe yazarım. Buarada çok geçmiş olsun annecigine. .inşallah sorunsuz bir şekilde atlatirsiniz bu dönemi. .dua edeceğim.
Allah razı olsun çok sağ ol : ) yüreğine sağlık

Ben varım cnm :)) daha doğrusu annem geçen yıl ileri derece varisten dolayı lazerle ameliyat oldu ben hamileliğimin son ayında olduğum için gidemedim yanına çünkü uzaktaydım teyzem baktı anneme allah ondan binlerce kez razı olsun ... Doktor anneme bir yıla kadar dikkat edicen ilk 6 ayda ayakta bi saatten fazla kalmamaya dikkat ediceksin yoksa tekrarlar ameliyatın bi önemi kalmaz desede benim canımın içi annem dinlermi doktoru 10gün sonra ayaklandı bir ay sonra gezmelere çıktı :) sonuç ; eskisi kadar olmasada yine aynı ah anne ah ya bir de ameliyat sonrası sonda takılması gerek çünkü hissetmiyo tuvaletini benim anneme takmayı unutmuşlar karnı istemsizce çok şişmiş acilen farkedip takıncada teyzem iki torba dolusu dökmek durumunda kalmış canım teyzem ya:) yani bakım çok önemli vede hastanede refakat eden biri muhakkak olmalı basit bi ameliyat değil çok geçmiş olsun allahım şifa verir inşaallah cnm

Yaa zor olmuş sizinki
1 sene de uzun bi süre
1 saat ayakta kalınmadan yaşamakta çok zor
Demek herkesin bir değil, bazı arkadaşların annesi eşi olmuş daha kolay diye bahsettiler

Size de çok geçmiş olsun sağ ol

Yıllar önce annem varis icin tedaviye gidiyodu ama iğneyle temizliyolardı onun varisleri lazer değil.. Gidiyodu seans bitince cıkıyodu gayet normal yani zor bişey olsa ufacık sülük yok edemez heralde diye düsünüyorum kafaniz rahat olsun yani hayli hayli izniniz yeter hatta tekiniz dinlenmek icin izin alin bari o bahaneyle derim ben:)

Varisin derecesine göre değişiyor heralde ayaklanma durumu, benim bildiğim varisliler hep varis çorabıyla gezerler ameliyat olan duymadım bilgim yok malesef, cok geçmiş olsun ameliyat operasyon şu bu dendim mi insan ürküyo

Lazerli de hiç kesme biçme olmuyordur herhalde ?
Anneme akşam biraz anlattım rahatlasın diye
Teşekkür ederim

Çorabı var hep giyerdi, ilaç ta kullanıyodu ilaca rağmen ilerleyince lazer ameliyatı önerdi doktor
Çok sağ ol

Sanmam lazer sonuçta kesme biçme olma diye düşünüyorum. Ki benim anneminkiler parmak kalınlığındaydı annenizinkiler daha hafiftir umarım.. Kolayca atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…