Bi konuda benden 'karma karışığım'

Hiç bilgim olan bir konu değil, ancak bi varis çorabını biliyorum o da uzaktan gördüm :)
Geçmiş olsun demek istedim.
Acil şifalar anneye ^_^
Bende Fransızım ondan yine 40 soru işareti belirdi aklımda neyse ki düşündüğüm gibi değilmiş
Çok sağ ol teşekkür ederim : )

Bizimki lazer degildi canim sari noktada yirtilma sebebiyle ameliyat olmustu annem, %5 goren gozu su an cok daha iyi durumda %50lerde falan, buna da sukur
Evet kuafor konusuna baktim canikom cok sagol

Bizimki lazer degildi canim sari noktada yirtilma sebebiyle ameliyat olmustu annem, %5 goren gozu su an cok daha iyi durumda %50lerde falan, buna da sukur
Evet kuafor konusuna baktim canikom cok sagol
Ay sizin daha ciddiymiş çok geçmiş olsun, sonuç iyi olmuş ama çok şükür

Kızım 13 aylıktı o zaman 4 ay oldu işte operasyon olalı. Annem zorlanmadı, hatta ben bırakmak istemedim "bırak sen git işine bak ben iyiyim" dedi. Bir daha da sıkıntı yaşamadık çok şükür.

Kızım 13 aylıktı o zaman 4 ay oldu işte operasyon olalı. Annem zorlanmadı, hatta ben bırakmak istemedim "bırak sen git işine bak ben iyiyim" dedi. Bir daha da sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Aklımda hiç soru işareti kalmadı böylece çok sağ ol
Tamamen aynı durumdaymışız
Bende 1 hafta zaten kesin izin alırım, sonrasında eşim alır olmadı

Aklımda hiç soru işareti kalmadı böylece çok sağ ol
Tamamen aynı durumdaymışız
Bende 1 hafta zaten kesin izin alırım, sonrasında eşim alır olmadı

Dönüşümlü izin alma fikri güzel, atlatırsınız inşallah kısa zamanda.

canım benim babam oldu 3-4 gün sonra kahveye gitmeye başladı. gerçi lazerle olunca minik minik izler oluyor ve belirli bir süre bandajda kalması gerekiyor ama hasta ayağa çabuk kalkıyor. babam odaya geldikten 1 saatsonra hastane bahçesine sigara içmeye inmiş düşün anestezi yöntemi ile yapıyorlar. hastanın isteğine bağlı ya genel yada lokal olarak. 1 haftada toparlar anneniz kendisini. zaten o sarjı 1 hafta kalan kalması gerekiyor sonra varis çorabı der doktorunuz.

Yaşayan örnekler görmek çok güzel ( :
Oh çok sevindim
Babanıza da geçmiş olsun, arada torun baksın sigara cıks sağlığa zararlı

Yaşayan örnekler görmek çok güzel ( :
Oh çok sevindim
Babanıza da geçmiş olsun, arada torun baksın sigara cıks sağlığa zararlı
teşekkür ederiz cnm 1 sene olacak bu ayın 19unda nerdeyse :) torun olmadığı için kahveye giderek avutuyor kendini :)

Geçmiş olsun. Eşim oldu varis ameliyatı. Ama lazer, köpük yöntemi vs. araştırdık pek guvenemedik. Öncelikle varisin şiddeti önemli. Tek bacak mi ikisi de mi? Eşim iki bacaktan açık ameliyatla, diz altı varislerinden oldu oldukça yoğundu. Ameliyat sonrası bir gece kaldık. Bana tutunarak yürüdü eve geldik. İstirahat suresi çok uzun olmadı açıkçası. Bi kaç gün sonrasında araba kullandı ve biraz da yuruduk varis çorabı aramak için. Açıkçası uzun zaman tam hatırlamıyorum ama 1 haftada toparlandı dikisleri alındı diye hatırlıyorum. Yatmak gibi bir durumu olmuyor kendi işini görebiliyor. Belki birkaç gün destekle kalkar. Ameliyattan sonra uyuşukluk geçince çok ağrısı oldu. O da kişiden kişiye değişir bence. Ameliyatı da 2 saat sürdü. Bir kaç doktora danisip öyle karar verin. Ve damar ultrasonu cektirin muhakkak bel altından. Kaçak nerede tam tespit için. Benim esiminki diz altindanmis ama yukarıdan baldır kısmından da olabilirmiş.

Ve evet maalesef irsi. Ayakta aynı pozisyonda çok dikilmeyin. Çok oturmayin, akşamları ayağınızı bi on, onbeş dakika vücuttan yukarıya dikin. Yine gün icinde ayaklarinizi one ve geriye gidebildiği kadar gerdirme hareketi yapın. Anneniz de yapsın bunları ki ilerlemesin.

Ay bu kadar acikladim ama kılcal damarlar mi yoksa normal damar varisi mi diye sormadim? :)

İki bacakta sorun var
Kılcal diye hatırlıyorum
Damar ultrasonu çekildi ona göre karar verdi zaten doktor

İşte benimde aslında merak ettiğim bu lazer ne durumda yapılıyo yapanlar memnun mu diye
2 arkadaşın ailesinden yapanlar olmuş memnunmuş

Çok geçmiş olsun

canım varis tedavisi gören arkadaşım var ama ameliyat falan olmadı yani.
annene ameliyat önerdiyse doktor demek ki çok ileri.
sanmıyorum ki ameliyattan sonra kısa vadede kızına bakabilsin.
senin direk alternatif çözümü planlasan iyi edersin.
bakıcı ya da kreş düşünmez misin?

sonuçta yaşlılar bizim ki değil, hem daha hassas oluyorlar hastalık konusunda hem de iyileşme süreleri daha uzun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…