- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.670
- 498
- Konu Sahibi bombycinus
Cem Yılmaz geldi aklıma. :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseye cuma Kandil mesajı atmam. Bayramda da değer verdiklerimi ararım. Yine mesaj atmam. O yüzden bu konuda yaşamadım ama birkaç arkadaşım geç yazar mesela. Ama hiç yazmayan olmadıBuna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Bana da muhabbet kuşlu fotoğraf atıyorlar. Yanında birkaç özlü söz falan oluyor. Gözüm kanamasın diye hemen sohbeti siliyorumHıc okumuyorum Bı de msjda degıl, ınternetten kan aglayan gul fotosunu almıs ustune hayırlı cumalar yazmıs o resmi atan var.
Sohbeti silmekle kurtulamıyorsun kı, bigun bir bakıyorsun galerinde duruyor fotolarBana da muhabbet kuşlu fotoğraf atıyorlar. Yanında birkaç özlü söz falan oluyor. Gözüm kanamasın diye hemen sohbeti siliyorum
Ahaah o yüzden fotoğraf atmayp direkt yazmıştım ben. Adam da güzelce uzun uzun cevap yazardı bir paragraflık. O yüzden şüpheye düştümBana da muhabbet kuşlu fotoğraf atıyorlar. Yanında birkaç özlü söz falan oluyor. Gözüm kanamasın diye hemen sohbeti siliyorum
Haklısınız da işte takmamayı berecemiyorum biri okundu yapıp, cevap yazmayıncaWatsaap durumuna at. Daha iyi bnce :) o kadar da fazla kafaya takmaya değmez
Hayatta bu kadar hassas olursanız çok üzülürsünüz. Üzüntü de hastalık getirir evlerden uzak. Yapmayın.Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Hayatta bu kadar hassas olursanız çok üzülürsünüz. Üzüntü de hastalık getirir evlerden uzak. Yapmayın.
1 paragraflık ne yazardı merak ettim?Ahaah o yüzden fotoğraf atmayp direkt yazmıştım ben. Adam da güzelce uzun uzun cevap yazardı bir paragraflık. O yüzden şüpheye düştüm
Benim annem her cuma mesajına cevap yazmıyor mesela, yaşlılar böyle yapabiliyor, okuyup bırakıyorlar.Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Siz Cuma mesajı işlerini bırakıp,Haklısınız da işte takmamayı berecemiyorum biri okundu yapıp, cevap yazmayınca
Doğru valla, sadece cuma mesajı değil, başka arkadaşlarım da mesajlarıma cevap yazmadıkları zaman hemen kurmaya başlyprum kafamda. Bu kendimi bldim bileli böyle ama nasıl bu sorun düzeltilir bilmiyorum. Ortaokuldaylen ve lisedeyken arkadaş gruplarından çok dışlanmıştım, hala da insanlar benden içten içe hoşlanmıyorlar gibi gelir.Siz Cuma mesajı işlerini bırakıp,
bu soruna odaklanın.
Alt tarafı yazılmayan bir cevap için niye bu kadar dertlenip kafanıza takıyorsunuz?
İnsanlardan cevap-onay alamamak sizi niye rahatsız ediyor?
İşler istediğiniz gibi ilerlemeyince niye niyet okumaya, altta yatan bir sebep olup olmadığını anlamaya çalışıyorsunuz?
Bunlar önemli sorular.