• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kusur mu yaptım acaba

Kendime göre dindar biriyim ama birilerine
'hayırlı Cumalar' , 'Cumanız mübarek olsun' diye mesaj göndermenin mantığını anlayabilmiş değilim.
Ben bunu anlayamamışken, muhatabın,
mesajı gördüğü halde niye cevap vermediğini hiç anlayamıyorum doğal olarak.
Üzerine bir de buna kafa yormak, beni fersah fersah aşıyor o nedenle yorum yok, üzgünüm.

Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. :110:Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Kimseye cuma Kandil mesajı atmam. Bayramda da değer verdiklerimi ararım. Yine mesaj atmam. O yüzden bu konuda yaşamadım ama birkaç arkadaşım geç yazar mesela. Ama hiç yazmayan olmadı

Hıc okumuyorum Bı de msjda degıl, ınternetten kan aglayan gul fotosunu almıs ustune hayırlı cumalar yazmıs o resmi atan var.
Bana da muhabbet kuşlu fotoğraf atıyorlar. Yanında birkaç özlü söz falan oluyor. Gözüm kanamasın diye hemen sohbeti siliyorum

Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. :110:Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Hayatta bu kadar hassas olursanız çok üzülürsünüz. Üzüntü de hastalık getirir evlerden uzak. Yapmayın.

E bende hic karsilik vermem cuma msjida atmam
Hatta durumda paylasmam paylasilan duruma yorumda yapmam
Yani hic boyle alinacaklarini dusunmemistim

Ahaah o yüzden fotoğraf atmayp direkt yazmıştım ben. Adam da güzelce uzun uzun cevap yazardı bir paragraflık. O yüzden şüpheye düştüm
1 paragraflık ne yazardı merak ettim?
Hem aile büyüğümüz diyorsun hem amca ya da abi değil her mesajinda adam diyorsun. Bu msjda ve bu kadar irdelemede bir şey var gibi açık açık söylesen daha mantıklı yorum gelir

Dünya sizin için yaşaması çok zor bir gezegen olmalı....

Ben kimsenin cuma mesajına cevap vermiyorum. Derhal kellem kesile...

Benim annem her cuma mesajına cevap yazmıyor mesela, yaşlılar böyle yapabiliyor, okuyup bırakıyorlar.

Haklısınız da işte takmamayı berecemiyorum biri okundu yapıp, cevap yazmayınca
Siz Cuma mesajı işlerini bırakıp,
bu soruna odaklanın.
Alt tarafı yazılmayan bir cevap için niye bu kadar dertlenip kafanıza takıyorsunuz?
İnsanlardan cevap-onay alamamak sizi niye rahatsız ediyor?
İşler istediğiniz gibi ilerlemeyince niye niyet okumaya, altta yatan bir sebep olup olmadığını anlamaya çalışıyorsunuz?
Bunlar önemli sorular.

Siz Cuma mesajı işlerini bırakıp,
bu soruna odaklanın.
Alt tarafı yazılmayan bir cevap için niye bu kadar dertlenip kafanıza takıyorsunuz?
İnsanlardan cevap-onay alamamak sizi niye rahatsız ediyor?
İşler istediğiniz gibi ilerlemeyince niye niyet okumaya, altta yatan bir sebep olup olmadığını anlamaya çalışıyorsunuz?
Bunlar önemli sorular.
Doğru valla, sadece cuma mesajı değil, başka arkadaşlarım da mesajlarıma cevap yazmadıkları zaman hemen kurmaya başlyprum kafamda. Bu kendimi bldim bileli böyle ama nasıl bu sorun düzeltilir bilmiyorum. Ortaokuldaylen ve lisedeyken arkadaş gruplarından çok dışlanmıştım, hala da insanlar benden içten içe hoşlanmıyorlar gibi gelir. :((

Ya bi bana mı ters geliyo bu toplu mesajlar bilmiyorum, hem duruma koyuyolar hem toplu gönderiyolar ve bunu yapan listemin yarısı olduğunu düşünürsek resmen taciz ya pata küte mesaj yağıyo sinir oluyorum abi duruma koyuyosun zaten ordan da cevap verebiliriz niye rahatsız ediyosunuz, hiçbirine de cevap yazmıyorum valla tek tek onla mı uğraşcam her özel günde yada her cuma. Bende içimden geldiğinde koyarım durumuma herkes okur tamam mesaj nedir ya çıkın şu kafalardan artık

Back
X