Bi kusur mu yaptım acaba

Ahaah o yüzden fotoğraf atmayp direkt yazmıştım ben. Adam da güzelce uzun uzun cevap yazardı bir paragraflık. O yüzden şüpheye düştüm

Adam da her hafta her hafta ne buluyor yaziyormuş o kadar bıkmıştır belki, ölene dek her hafta size bir paragraf şey yazmaya mi ugrasacak. 😂😂

Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. :110:Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
belki cumartesi görmüştür cuma geçti zaten diye yazmamıştır.dipnot: toplu gelen hiç bir mesaja cevap yazmıyorum

Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. :110:Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Bazen goruyosnz ama uygun olup yazamyosnz..sonra da unutuluyor.cok norml ya

Başka işin yok mu 🤣🤣

Doğru valla, sadece cuma mesajı değil, başka arkadaşlarım da mesajlarıma cevap yazmadıkları zaman hemen kurmaya başlyprum kafamda. Bu kendimi bldim bileli böyle ama nasıl bu sorun düzeltilir bilmiyorum. Ortaokuldaylen ve lisedeyken arkadaş gruplarından çok dışlanmıştım, hala da insanlar benden içten içe hoşlanmıyorlar gibi gelir. :KK43:(
Benden oldukca kucuksunuz sanirim o yuzden yazacagim şeye kizmayin ama benim de sizin gibi arkadaşım olsa bende hoslanmam sizden , dedigim gibi bunu kotu algilamayin abla elestirisi olarak gorun
Boyle seyleri kafaya takan , asiri hassas ve alingan olan insanlardan kimse hoslanmiyor cunku cevrenizdekilere kendini kotu hissettiriyorsunuz
Yapmayın, kendinizi gelistirin , bu konularda bol bol okuyun

derin sularda derin sularda hocamdan tavsiye isteyin versin size , daha rahat , daha huzurlu bir insan olursaniz cevrenizdeki herkes de o olumlu enerjiye kapilir gider merak etmeyin

50-60 yaşındaki insanın size cevap yazıp yazmamasına niye takılıyorsunuz ya🤔

Cuma mesajlarını okumadan silerim.
Sürekli dallı güllü toplu mesajlar atıyorsa whatsappdan engellerim.
Ben de böyle ters bir insanım.
Cuma mesajı atmayın böyle bir derdiniz de olmasın, buyurun kesin çözüm. Daha çok mesaj atan daha cennetlik olmuyor.

Benden oldukca kucuksunuz sanirim o yuzden yazacagim şeye kizmayin ama benim de sizin gibi arkadaşım olsa bende hoslanmam sizden , dedigim gibi bunu kotu algilamayin abla elestirisi olarak gorun
Boyle seyleri kafaya takan , asiri hassas ve alingan olan insanlardan kimse hoslanmiyor cunku cevrenizdekilere kendini kotu hissettiriyorsunuz
Yapmayın, kendinizi gelistirin , bu konularda bol bol okuyun

derin sularda derin sularda hocamdan tavsiye isteyin versin size , daha rahat , daha huzurlu bir insan olursaniz cevrenizdeki herkes de o olumlu enerjiye kapilir gider merak etmeyin
Ben de bu huyumdan hiç hoşlanmıyorum. İşime gücüme odaklanamıyorum acaba şöyle miydi, böyle miydi diye düşünmekten. İnsanlara çok acayip gelmiş ama böyle insanlar var, mesela ben. 😅
Keşke kafamdaki o sesi şıp diye kapatabileceğim bir düğme olsaydı da kapatsaydım.
Bu arada insanlara çok çaktırmıyorum, onun için buraya yazdım. Benim kafamda yüzlerce senryo oynarken, onların bir şeyden pek haberi olmuyor. 😅

Cuma mesajlarinin çoğuna dönmem bakmam bile
Eee ertesi gun ya da aksam acip görüldü yapsam da ne yazacağım ki ?
Açıkçası takılacak bir durum degil
O kadar da stalklamayin insanlari su saatte bakmis cevap yazmamis falan diye.
Böyle ufak seylere takıp soru yagmuruna tutan arkadaslar oldugunda kisa cevaplarla konuyu kapatmayi tercih ediyorum
Çünkü buradan bakınca hiç mi mesgalen yok da buna takildin diyesim geliyor

Ben de bu huyumdan hiç hoşlanmıyorum. İşime gücüme odaklanamıyorum acaba şöyle miydi, böyle miydi diye düşünmekten. İnsanlara çok acayip gelmiş ama böyle insanlar var, mesela ben. 😅
Keşke kafamdaki o sesi şıp diye kapatabileceğim bir düğme olsaydı da kapatsaydım.
Bu arada insanlara çok çaktırmıyorum, onun için buraya yazdım. Benim kafamda yüzlerce senryo oynarken, onların bir şeyden pek haberi olmuyor. 😅

Siz caktirmadiginizi saniyorsunuz ama insanlar anlar emin olun , o yüzden ozguven gelistirici kitaplar okuyun

Eğer sürekli sadece belli günler mesajı atiliyorsa bende ilk başlarda cevap veririm sonralarda cevapsız bırakırım.

Fakat sürekli iletişim halindeysek, mesajla kalmiyorsa cevapsız bırakmamaya çalışırım.

Bazen insan vakit bulamıyor , içinden gelmiyor ya da başka bir şey olabiliyor.

Alıngan insanlarla geçim zor oluyor.

Ben bayram kandil ya da cuma mesajı farketmez toplu atıldıysa hiçbir mesaja cevap vermem. Yaşı ya da kim olduğuda umurumda olmaz. Saygısızlık gibi geliyor toplu mesaj. Özensizlik resmen. Sizinkide öylemiydi

Back
X