Bi kusur mu yaptım acaba

Hıc sorma. Kutlamak isteyen gıtsın cuma namazı kılsın ayrıca bana kan aglayan gul fotosu atınca kutlamıs olmuyor
Kan ağlayan gül fotosu😀😀
Anneme çok geliyor o saçma fotoğraflardan o da telefon hafızası doluyo böle manyak şeylerle diye kızıyordu Anne otomatik kaydetmeyi kapat dedim bilmiyormuş bayağı sevindi tontişim😀😀

Doğru valla, sadece cuma mesajı değil, başka arkadaşlarım da mesajlarıma cevap yazmadıkları zaman hemen kurmaya başlyprum kafamda. Bu kendimi bldim bileli böyle ama nasıl bu sorun düzeltilir bilmiyorum. Ortaokuldaylen ve lisedeyken arkadaş gruplarından çok dışlanmıştım, hala da insanlar benden içten içe hoşlanmıyorlar gibi gelir. :((
Size başlangıç için bir iki kitap önermemi ister misiniz?

Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. :110:Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda

bugün cumartesi olduğu için olabilir canım

cuma mesajı , kandil mesajı, bayramlarda atılan toplu copy paste gelenler gibi her seferinde birbirinin aynısı yollanan mesajları açmadan siliyorum :D ve hiç de atmam.çünkü ne gerek var.Keşke ben de böyle dertsiz olsam da bunlara takılsam.kıskandım :(

Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. :110:Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda

valla buna mı takıldın :KK70:
ben hiç bir cuma mesajına cevap vermem.
o mesajlara cevap mı bekleniyor:KK53:

Kan ağlayan gül fotosu😀😀
Anneme çok geliyor o saçma fotoğraflardan o da telefon hafızası doluyo böle manyak şeylerle diye kızıyordu Anne otomatik kaydetmeyi kapat dedim bilmiyormuş bayağı sevindi tontişim😀😀
Konusmayi silsen galeriden cikiyor o fotolar zaten 😂

Bence boşverin hem bana kimse atmıyor cuma namazına beyler gidiyor beyler birbirine atsın bir kadına atmak ne bileyim tuhaf.Bizim okul grubunda bile beyler Allah kabul etsin diye konuşuyorlar çok gülüyorun yani hem ne bu böyle her cuma olduğunda yedi kat yabancı bile mesaj atacaksa NEREDE KALDI SOSYAL MESAFE :KK45:

Asikmisin adama? O tür mesajlar atmak zaten saçmada, adam her cuma uzun mesajmi yollasin?

Sana tavsiyem, kendine bir hobi bul, ve kendi yasina göre bir erkek. :KK14:

Ne münasebet ya, amca diyorum amca. Babamdan en az 10 yaş yaşlı. Tövbe estağfurullaaaahhh😒😒😒😒 40 yıl başı hanımefendi olayım dedim, büyüklerimize cuma mesajları atayım dedim yazıklaar olsun. Tüm hevesim kırıldı. Eyvallah🖐🏻🖐🏻🖐🏻 hanımefendiliğe lanet olsun, bundan sonra ful itlik serserilik

Eklentiler

• IMG_0462.webp
    IMG_0462.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_6137.webp
    IMG_6137.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 20
Ah ablacım çok minnoşsun.
Kaç yaşında adam, dişlerini arıyordur, keyfi yoktur, dur dur dur da uzar gider.
İnsanların sana değer vermesini mesaj ile ölçme boşver sen kendinden eminsen, daraltma onları da.
Ay bizim bir halamız vardı 50 yaşlarda.
Hayırlı pazartesiler diye mesaj mı olur.
Hayırlı salılar. Hayırlı çarşambalar
Bugune uyandık elhamdülillah mesajları WhatsAppda birde 😁 cevap vermeyene de trip

Böyle olma aman aman 🤗🤗

Back
X