Bi menü oluşturamadım henüz :(

Selam hemşom menü mü arıyorsunBenim yemek topiğim var baktın mı orayaBenim de var başka arkadaşların da tarifleri var belki işine yarar

Canım tarifler güzel de hangilerini yapsam bilemiyorum. Bi sürü şey buluyorum ama hangileri birbirinin yanına yakışır onu bilmiyorum. Yapması sorun değil. sadece adı belli bi menüm olsun istiyorum elimde. yoksa benimde aklımda sultan lokumu, bonibonlu papatya kurabiye, yeşil mercimekli salata, perde pilavı, tek kişilik güveçlerde etli sebzeli yemek filan var. Ama tarfilere baktıkça yok bu daha güzel bunu yapayım diyorum kafam karışıyor.

Tatlı olarak şerbetli bir tatlı düşünmüyor musunNe bileyim şekerpare ,revani falan

Tatlı olarak şerbetli bir tatlı düşünmüyor musunNe bileyim şekerpare ,revani falan

Farklı bi tarif bulursam neden olmasın ama bilindik olmasınmış. en baştada yazmıştım farklı tarifler görmek istiyorlar. ve kendileri de gerçekten farklı şeyler yapıyorlar. en azından çok bilindik şeyler yapılmıyor yani.

demek buraya saklandiniz bak buldum sizi hemsolarim

Anladım canım kolay gelsinAynı ben her misafir geldiğin de böyle oluyorumNe yapsam yapsam diye ölürüm

Canım nevretenin mutfagında milföylü elmalı pata var çok değişik

yani böyle günler insanı daha da şişiriyor üstelik birde değişik şeyler arıyorlarmış daha da şişmek için hey Allahım yaa birde evınde ne varsa onu yaparsın Allah ne verdıyse o hazırlanır yenır ne bu begenmemezlık oda ayrı bi görgüsüzlük hiçbirşey yememıs gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…