Kızmam canım günlere çok sık giderim ve sadece bikere yedim. Dedim yeni yeni yayılıyor heralde .Orman kebabı güzel fikir sevdim onu ama kıbrıs tatlısını burda galeta unlu tatlı diye bi kaç senedir zaten yapıyoruz desem bilmem kızar mısın
Amann yap etli ekmek ver ayranı bitsingece gece acıktım valla birde diyetteyim allah sabır versin canım umarım istediğin gibi birsey bulursun gece gece aklımada gelmıyo kı size iyi geceler hanımlar ben diyeti bozmadan uyuyorum
Bende tam menü soracak zamanı buldum demiiii
Bayıldım bu fikre tek sorunum nerden gül bulucam çiçekçiye gitmek gerek , çok orijinal ama yasasirtmak istiyorsan tatlini soyle susle
gul yapraklarini yumurtanin akina batir uzerine biraz toz seker serp
firina at, kuruyunca çkar ve tatlini susle
dun tvda fransiz asçi yapti çok guzel oldu
tabi yapraklari yiyebilirler
Eki Görüntüle 649222
Kızlar merhaba,
Allah başka dert vermesin inşallah. Eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanışıp kaynaşma amaçlı 2 haftada bir buluşuyoruz evlerimizde. Her seferind değişik bişeyler görmek istediklerini söylüyorlar imayla. şimdi böyla açık açık dile gelince kimse farklı bişey yapmıyor kiiii diye,ne pişireceğim ben diye kafama takılıyor. Daha bana gelmelerine var ama şimdiden menüm hazır olsun ki kafam rahatlasın, bide taşınma durumum var. hepsi birden kurcalamasın kafamı. Kimler ne önerecek bakalım. Öğleden sonra gezmesi olacak, altın günü gibi düşünün.
ne guzel fıkırler verıyorsunuz kızlar.banada aksam cayının yanına bır menu lazım esımın ısarkadasları gelıcekler pazartesıye ılk gelıslerı evımıze ne yapıcagmı bende karar veremedım bı turlu.konuyu gorunce atladım hemen bende :9 kou sahıbı kızmaz ıns :9
Saydığın yemeklere bakılırsa hemşeriyiz
Evet canım
Vay be iki yemekten tanıdın beni, hemşerimm benim. Madem ki hemşeriyiz bana menü hazırla hemen. Bu kutlu görevi sana veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?