Bi menü oluşturamadım henüz :(

sasirtmak istiyorsan tatlini soyle susle
gul yapraklarini yumurtanin akina batir uzerine biraz toz seker serp
firina at, kuruyunca çkar ve tatlini susle
dun tvda fransiz asçi yapti çok guzel oldu
tabi yapraklari yiyebilirler

Amann yap etli ekmek ver ayranı bitsin gece gece acıktım valla birde diyetteyim allah sabır versin canım umarım istediğin gibi birsey bulursun gece gece aklımada gelmıyo kı size iyi geceler hanımlar ben diyeti bozmadan uyuyorum

Orman kebabı güzel fikir sevdim onu ama kıbrıs tatlısını burda galeta unlu tatlı diye bi kaç senedir zaten yapıyoruz desem bilmem kızar mısın
Kızmam canım günlere çok sık giderim ve sadece bikere yedim. Dedim yeni yeni yayılıyor heralde .
Bu arada orman kebabı yazdım ama macar diyecektim .Tercih senin sulu olmaması gerek tabi.
Aaa bunu kesin biliyorsundur ama çok güzel bu yapmadıysan denemelisin haşhaşlı tatlı.

Bende düşündükçe acıktım yemekte yapamıyorum zeytin ekmeğe talim

Dr .Oetkerin çikolatalı Glazürüyle çilek kaplayabilirsin ortada durur.Ablamın bir gününde yapmıştım ortada çok şık duruyordu.

ne guzel fıkırler verıyorsunuz kızlar.banada aksam cayının yanına bır menu lazım esımın ısarkadasları gelıcekler pazartesıye ılk gelıslerı evımıze ne yapıcagmı bende karar veremedım bı turlu.konuyu gorunce atladım hemen bende :9 kou sahıbı kızmaz ıns :9

Bayıldım bu fikre tek sorunum nerden gül bulucam çiçekçiye gitmek gerek , çok orijinal ama ya

Güzel bir etli yemek yapsan bunda seçim sana ait
garnitürlü mısırlı pilav
Zeytinyağlı barbunya
:44:

Saydığın yemeklere bakılırsa hemşeriyiz

Bayıldım bu fikre tek sorunum nerden gül bulucam çiçekçiye gitmek gerek , çok orijinal ama ya

ben de dun ogrendim ama ilk firsatta yapmayi dusunuyorum
ayrica içki veya meyvesuyu bardagina da atiliyor çok sIk oluyor
ya da yazin misafirlere dondurma ikram ederken
yapip saklayabilirsin..

seflerin çok hosuma giden diger fikri ise
buz kalibina limon suyu ve kuçucuk bir dilim limon koyuyorsun (ya da mandalina ya da baska bir meyve)
buz olunca meyve suyu ya da sampanya bardagina atiyorsun hem çok sIk olmasi için hem tat vermesi için

Kızmam canım, yanaş iskeleye

şimdi normalde mevlüt filan olunca hem yemek hem pasta olur bizde
eğer sende öyle bişey düşünüyorsan şöyle yapabilirsin
pilav üstü ya azıcık et sote veya tavuk sote bunu kasede alt kısma et üzerine pilav koyup ters çevirirsin
yanına sebze haşla havuç patates brokoloi üzerine mayonezli azıcık sos...bunlar önce ayranla verirler genelde
sonra çay faslına gel,nce yaş pasta veya tatlı,
kurabiye ,börek ve bir kek yapabilirsin
burada yemekler bölümünde çok güzel tarifler var..
göz atmanıöneririm..mesela krem şantili kurabiye
buzluk böreği,sultan lokumu,bunlar hoşlarına gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…