Daha once ne gibi yemekler yapildi? Ona gore tavsiyelerde bulunalim
gün gibi olacaksa o zaman börek pasta tarzı şeyler olacak menünde.ben şöyle aklıma gelenleri sıralayayım.paçanga böreği(pastırmalı),kısır,mercimek köftesi yada kek kalıbında patates salatası.tatlı olarak tiramisu,profiterol olabilir.aklıma geldikçe yazarım gene.
Söyleyecektim aslında ama unuttumBiri kısır yapmıştı, 5 çeşit pastası vardı. Biri patates salatası yapmıştı, 3 çeşit pastası vardı. Biri karışık sarma dolma yapmıştı, 3 çeşit pastası vardı. Biri yine kısır yapmıştı 2 çeşit pastası vardı (ona katılamamıştım ama sormuştum), biri kıymalı kömbe ve kiraz yaprak srması yapmıştı, 2-3 çeşit pastası vardı. pastalar hep bilindikti o yüzden yazmadım. Klasik kuru pasta, ıspanaklı pasta, kek filan.
sen de meze tarzi seyler yapabilirsin
tatli olarak profiterol, ya da tiramisu
degisiklik olur... Bir de cici borek..
Sunumlari guzel olsun ama.. (resimlerdeki gibi)
Eki Görüntüle 649199 Eki Görüntüle 649206 Eki Görüntüle 649207 Eki Görüntüle 649209
madem amac tanısıp kaynasmak bu tıkınma merakı nedır anlamam
Mutlaka çayın yanında yenecek bişilermi olmalı.Şöyle bir menü nasıl olur
amerikan salatası
tavuk şnitzel
fırında elma dilim patates
kola
Bu da elde tabak olarak yenebilir hem pratikte olur.
Ne yapılırsa yapılsın elde tabak olur zaten. açık büfe gibi sıralarsam erinmiş tabak derler. tavuk şnitzel ya da tavuk kroket olabilir diyorum bende yemek olarak. Et yemeği mi yapsam diyorum geri. Canım fırında patates çok güzel fikir bana yapılsa bayıla bayıla yerim ama FARKLILIK peşindeyim. aaaa bunu yememiştim desinler ki bi daha evimde farklı olsun muhabbeti dönmesin.
bir menü daha geldi aklıma
mercimek köftesi
peynirli sigara böreği
makarna salatası
elmalı kurabiye
Ama bunlarda sırdan
Ben söylesem ayıp olurdu sıradan diye
Biraz ağır kaçabilir ve birazda riskli sevmeyen olabılır Güveçte kaşarlı mantar olabilir yada köfte yanına elma dilim patates amerikan salatası ve tatlı olarak havuç topları olabilir
Bende yadıktan sonra varkettim ben gece gece sanırım şuan ne olsa yerim diye düşünüp aklıma geleni yazdım acıktımmı ne
Tabi kahvaltıyla duruyorum hala acıkmış olmam çok normal
Fırında kumpir , patatesleri haşla borcama ser üstüne kaşar , sucuk mısır vs vs veya orman kebabı yapabilirsin , tava böreği ( iki patates haşla karabiber kırmızı toz biber tuz tamam ya da içeriği sana kalmış. ) , zenginleştirilmiş ( tavuk , mısır , maydonoz , dereotu ,havuç ,yoğurtlu mayonezli vs vs. ) makarna salatası ki bilindik olmasına rağmen en çok rağbet gören ve en önce bitendir.
Şimdiler de kıbrıs tatlısı çıktı yada vardı ben görmedim hiç geçenler de bir tanıdık yapmış yemeye doyamadım .Nette bir çok tarifi mevcut.
Bilmem az çok fikir edinebildin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?