arkadaşlar ben bir şey anladım bunu sizinlede paylaşıyım da bari siz bir an önce zarardan dönün
"odunlar yontulmak içindir sevilmek ve çıkılmak için değil" ama biz dinlemiyoruz.alıyoruz bıçağı yontcaz diye onları yontmaya çalışırkene kendimizi kesip parçalıyoruz sonra da kızıyoruz..odunları bırakalım kampanyası başlatsam katılır mısınız ?
ona şuan umursamıyor gbi görünüyorum cnm zaten
aramız düzelsin istiyorum ama böylede zor gibi görünüyo
O isterse düzeltir merak etme. Rahat ol.
o zamn demekki şuan düzelmesini istemiyo
az önce face girdim ordaydı bişi yazmadı 2dk sonra çıktım zaten
offf yaaaa offfff sinir oluyorum onaa
İşte herkesin anlatmaya çalıştığı bu. O istemiyorsa sen de isteme. Biraz bekle bakalım. Sanırım hep ilk adımı senin atmana alışmış, kendini vazgeçilmez filan sanıyor. Artık buna bir dur demek lazım. Sabahtan beri devam ediyor bu konu ve sürekli buna üzülüyorsun. Boşa geçen vakte yazık. Bak hiç salladığı yok. Birazcık düşünceli olsaydı senin ii teşekkrlr yazdığın mesajının üstüne giderdi zaten. Konuşmaya ve seni anlamaya çalışırdı. Facete bile tek kelime etmemiş. E bırak artık ne hali varsa görsün!
aynen bırak. sen onu takip ettikce kendini agırdan alıyor baksana. girme faceye de msne de...İşte herkesin anlatmaya çalıştığı bu. O istemiyorsa sen de isteme. Biraz bekle bakalım. Sanırım hep ilk adımı senin atmana alışmış, kendini vazgeçilmez filan sanıyor. Artık buna bir dur demek lazım. Sabahtan beri devam ediyor bu konu ve sürekli buna üzülüyorsun. Boşa geçen vakte yazık. Bak hiç salladığı yok. Birazcık düşünceli olsaydı senin ii teşekkrlr yazdığın mesajının üstüne giderdi zaten. Konuşmaya ve seni anlamaya çalışırdı. Facete bile tek kelime etmemiş. E bırak artık ne hali varsa görsün!
24 yaşında cnm ama zeka 5 falan işte
bnmkıde 23 yasında ya dun yıne kavga ettık bu sefer barısmıycam gorsun gununu
siz neden tartıştınız ki
terbıyesızlık yaptı konusmuyorum dun gece telı suratına kapattım bugunde hıc msj atmadım bıraz once ısyerıme geldı yne konusmadım ınat degılmı haddını bılsın ..............
ne yaptı cnm bu kadar tavır aldın....
ben adama bişi yapmadam ama bugünde hala ses yok unuttu beni heraldee
canım benım hattı degıstrmıstı ya bu kensı hattını dha degıstrmedı buna kız arkadasları msj atıyo buda cvp verıyomus vermıyorum dıyodu dun kendı agzıyla ıtıraf ettı bnde kustum dun gece telı suratına kapattım bde yazdımkı senı hayatımda zorla tutmuyorum ıstedgıne gıt dedım ondan snra ozur dılemıs msj atmıs bugun bn hıc msj atmadım o bna attı hep baktı cvp vermıyorum ıs yerıme geldı yne konusmadım
ay çok güzel yazmıssın kız... bir tane yetmiyor galiba bu erkeklere... sen yapsan ama kıamet kopar...canım benım hattı degıstrmıstı ya bu kensı hattını dha degıstrmedı buna kız arkadasları msj atıyo buda cvp verıyomus vermıyorum dıyodu dun kendı agzıyla ıtıraf ettı bnde kustum dun gece telı suratına kapattım bde yazdımkı senı hayatımda zorla tutmuyorum ıstedgıne gıt dedım ondan snra ozur dılemıs msj atmıs bugun bn hıc msj atmadım o bna attı hep baktı cvp vermıyorum ıs yerıme geldı yne konusmadım
aaa hangi kızlarla arkadşları mı bu kızlar? arkadaşları olsa ne olur ki başta mesajlaşmıyorum demiş zaten yani yalan söylemiş
ama en azından insan gibi özür diliyo bak onu yapamayan ayılarda varr:'(
yaa bi tanede normal erkek yok mu yaa hepsi bi tuhaf
ay çok güzel yazmıssın kız... bir tane yetmiyor galiba bu erkeklere... sen yapsan ama kıamet kopar...
peki sordun mu cnm sen bu kadına neden cvp verme gereği duyuyosun diye...hadi işle ilgili olsa neysede öylede değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?