bi odunla çıkıyorum

İlk başlarda böyle laflar ediyordu,şimdi etmiyor..canım anladım ki sizle bizim roller yer değiştirmiş..ilk ben çok ilgiydim o ilgisizdi ,sonra aşık oldu o ilgili..e tabi bu haliyle rahatlama oluyor sevdğini ve senin onun üzerine düştüğünü bilince..tavsiyem tıpkı o günlerde nasıl davranıyorsan öyle davran,rahat ol,rahat cvaplar ver,bakalım ne olacak..bu yapman için her sn onu düşünmemen lazım,sınavlarına odaklanmaya çalış canım oldu mu..bir hafta sonra bizimde finaller başlıyor canım,başarılarr sana..

Son düzenleme:
dogru dıyon belamı buldum ıste :)
bana olurumde senden vazgecmem dıyor nedense ınanamıyorum ya ıste bnm sorunum bu napımkı

cnm msj atmadan durabiliyom valla

canm biraz önce çok yakın bi arkadaşımla konuştum..o da aynen böle söledi çok üstüne gittin dedi naptığını bilmiyo artık dedi..

artık öyle yapacağım canmm napalım

ayıcığım uyanmış 3 saat önce face şöyle yazmış: içimdeki sıkıntıyla boğuşarak uyanmak ne berbat bişi...bu ne demekse artık
ama hala beni arayan soran yok

bütün erkeklerin genetiğinde birazz odunluk vardır kızlar..

gerçektende öyle ya... dün annemde çok hasta babam bizle kavga etti kendinize bakın hasta olmayın diye bağırdı annemde ona bağırdı sus ya başım ağrıyo zaten diye

adam evde hasta insanlar görmek istemiyomuş

bizde bayılıoz zaten hasta olmaya sağım solum odun

kuzucum bosver smdı ayını napıyosa yapsın tınlama

bırak bırazda o merak etsın senı

kız konusmaya basladgnzda sor bakım ıcınde ne sıkıntısı varmıs garıbın

evlilikteki konumuna zemin hazırlıosun.benim kocamda bi ara odundu onu yonttum zımparaladım kendime koca yaptım:))) üstüne nekadar düşersen okadar uzaklaşıo.zaten sen düşünüosun ilişkide bir düşünen yeter psikolojisi var erkeklerde:)

hatta bir süre hiç arama. bak nasıl seni arıyor hatta aradığında da açma 2-3 cevapsız olsun. iyicene meraklansın. öyle aç.

sağolun kızlar yardımlar için çok haklısınız erkek milletine bu kadar değer vermeye gelmiyo valla
atık üzgünde değilim seviyosa zaten illaki merak edip arayacak
yok sevmiyosa aramazsa artık canımız sağolsun zorla güzellikte olmuyo

bunlar sadece yazı da olmasın ama hayata da geçir canım. zorla olmaz, seviyorsa yapar bir şekilde

genelde kaçan kovalanır psikolojisi çok doğru üstüne düşmezsen üstüne o düşer :) önce alıştır sonra kendini çek bak nasıl yontulur

sana en az bir hafta süre 1 hafta içinde arayacak mutlaka yarında olur gece de olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…