kızlar daha net açıklayım dün en son 3 gibi konuşmuştuk..bende 19.30da msaj atmıştım ya soracaktım sanki aradan çok bi zaman mı geçti dedi
herneyse ben buna en son iyiyim demedim ama gece msjnı tekrar okudum en son iim demiştin ya yazmış
ya beni umursamıyon mu sen diyom tamam umursamıyom diyo :'/ sevmiyosan söle yeter artık ya dedim soru mu bu şimdi yazdı
gece 2.30a kadar msjlaştık nasıl yanlış hatırladın ya ben sana iim dememiştim dedim belli oluo dedi saatlerdir benle uğraştığına göre iyileşmişsin dedi
saatlerce sordum moralimi bozma kafamı şisirdin yeter sus falan dedi:26:
bende dedimm ki ya yanlış bşi mi soruyom sana neden yanlış hatırladığını soruyom dedim başın mı ağrıodu hastamıdın bi açıklma yapmıon dedim... o da hayır bişeyim yoktu aklımdan çıkmış olmaz mı bu kdar kötü bşi mi yaptım bunaltma artık ya yazmış bende kalbimi çok kırdın yazdım ama cevap yok:26: en son gece 2.30da msjı attım..biz tartışırkenfacede garip sözler paylaşmış yok köşeye sıkıştım gitsem olmuyo kalmak acı veriyo diye bu smz ne demek ya dedim sadece söz ne var bunda abartma dedi
bu odun ona aşık olmam için herşeyi yaptı yanında 1 dk fazka oturmam için yalvarırdı bende aşık olunca mı böyle oldu? finallerim başlıcak nasıl ders çalışcam ben ya hatasını anlar mı anlamaz bence aramaz da çok mutsuzum yaaaa:2:
tartışırken dedimki benle çıkmak için beni sevdiği için herşeyi yapan adama ne oldu dedim hiçbişe olmadı dedi sen suçlamalrınla beni bunaltısun hayatı dar ediosun dedi
ya ben mi hatalyım napım ben ya napıyım
bu adam gece çalışırken 1 saat uyumdan yanıma gelirdi beni görmeye şimdi ne oldu
canım asma suratını ilk gün zor gelir hemde çok zor ben telimi evde bırakıp işe gitmiştimaramamak için iş yerinden kendimi zor tuttum telimi merak edip duruyodum akşamı zor ettim ama iyiki evde bırakmışım dayanamaz msj atardımm sende bul bi çözüm kendini mesela ne yap biliyo musun ben çok yaptım mesaj merkezi varya +90 bilmem ne msj ayarlarında onu siliyodum başka bişey yazıyodum msj unutup msj gönderceğim zaman gitmiyodu msj bende çok güzel günler geçirmedim dedimya senn yaşadıklarını kendimde gördüm
odunsa iyi yontulabilir ya işlenmiş olsaydı oz aman napacaktın
işin şakası bir tarafa rubina daha önceki konularında da takip etmiştim seni. sanırım erkek arkadasının odun olmasının sebebi üstüne biraz fazla düşmen. çünkü herşeyi o düşünmeden hep sen yapınca maalesef bir süre sonra bu odunlar düşünme yetilerini kaybediyorlar. o yüzden yapman gereken ona bu düşünme yetisini yeniden kazandırman. ciddiyete doğru adım adım giden bir ilşkin olduğu için boş ver yol ver gitsin demiyecegim. tabi bu düşünme olayı önemli biraz uğraş
İlk başlarda böyle laflar ediyordu,şimdi etmiyor..canım anladım ki sizle bizim roller yer değiştirmiş..ilk ben çok ilgiydim o ilgisizdi ,sonra aşık oldu o ilgili..e tabi bu haliyle rahatlama oluyor sevdğini ve senin onun üzerine düştüğünü bilince..tavsiyem tıpkı o günlerde nasıl davranıyorsan öyle davran,rahat ol,rahat cvaplar ver,bakalım ne olacak..bu yapman için her sn onu düşünmemen lazım,sınavlarına odaklanmaya çalış canım oldu mu..bir hafta sonra bizimde finaller başlıyor canım,başarılarr sana..
bütün erkeklerin genetiğinde birazz odunluk vardır kızlar..
kuzucum bosver smdı ayını napıyosa yapsın tınlama
bırak bırazda o merak etsın senı
hatta bir süre hiç arama. bak nasıl seni arıyor hatta aradığında da açma 2-3 cevapsız olsun. iyicene meraklansın. öyle aç.doğru cnm tınlasamda bişi olmuyo zaten
hatta bir süre hiç arama. bak nasıl seni arıyor hatta aradığında da açma 2-3 cevapsız olsun. iyicene meraklansın. öyle aç.
evlilikteki konumuna zemin hazırlıosun.benim kocamda bi ara odundu onu yonttum zımparaladım kendime koca yaptım:))) üstüne nekadar düşersen okadar uzaklaşıo.zaten sen düşünüosun ilişkide bir düşünen yeter psikolojisi var erkeklerde:)
bunlar sadece yazı da olmasın ama hayata da geçir canım. zorla olmaz, seviyorsa yapar bir şekildesağolun kızlar yardımlar için çok haklısınız erkek milletine bu kadar değer vermeye gelmiyo valla
atık üzgünde değilim seviyosa zaten illaki merak edip arayacak
yok sevmiyosa aramazsa artık canımız sağolsun zorla güzellikte olmuyo
bunlar sadece yazı da olmasın ama hayata da geçir canım. zorla olmaz, seviyorsa yapar bir şekilde
genelde kaçan kovalanır psikolojisi çok doğru üstüne düşmezsen üstüne o düşer :) önce alıştır sonra kendini çek bak nasıl yontulur
sana en az bir hafta süre 1 hafta içinde arayacak mutlaka yarında olur gece de olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?