bi odunla çıkıyorum

arar cnm merak etme sn baksana ıcınde sıkıntı varmıs cocugun nasıl arasın :)

msj atınca sor bakım ıcınde ne sıkıntısı varmıs garıbın

senınkı kac yasında

yorumunu okuyunca aklıma şey geldi. hani derler ya erkegin ipini azıcık serbest bırakcan ama arada çekeeksin diye

kesinlikle öyle cnm çocuk gibiler ya 3 yaşındaki çocukla nasıl iyi eğitim alsın diye oynuyorsun onlarla da öyle oynayacaksın evli değilim 24 yaşındayım sadece 1 flörtüm oldu ama inan çevremdeki evlilerden ve sevgilileri olan insanlardan gördüklerim böyleydi :)

kızlaaaarrrr mesaj attı nasılsın ne yapıyorsun yazmışşşş..... cevap vermiyorum şimdilik

hadi gözün aydın :))) dedik biz de mi ve evet cvp atam uyuz olsun

Son düzenleme:
hadi gözün aydın :))) dedik biz de mi ve evet cvp atam uyuz olsun

evet tatlım bu kadar erken atacağını sanmıyodum demekki merak ediyomuş ama benim onun sürekli üstüne gitmemden sorcak fırsatı olmuomuş...
artık bol bol fırsatı olcak ama

evet tatlım bu kadar erken atacağını sanmıyodum demekki merak ediyomuş ama benim onun sürekli üstüne gitmemden sorcak fırsatı olmuomuş...
artık bol bol fırsatı olcak ama

neyse hatanı da görmüş oldun bu sayede
bundan sonra herşeyi o düşünsün. herşeyden elini ayağını çek.

biraz seyirci ol.bakalım neler yapabiliyor.sen bu fırsatı ver artık yazık çocuk kendini gösteremio:)) oysa allah bilir o ne centilmen düşünceli romantik bir erkek:)))

biraz seyirci ol.bakalım neler yapabiliyor.sen bu fırsatı ver artık yazık çocuk kendini gösteremio:)) oysa allah bilir o ne centilmen düşünceli romantik bir erkek:)))

başlarda öyleydi cnm ben aşık oldukça roller değişti

yardımlarınız için hepimizede çoook teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…