arar cnm merak etme sn baksana ıcınde sıkıntı varmıs cocugun nasıl arasın :)
yorumunu okuyunca aklıma şey geldi. hani derler ya erkegin ipini azıcık serbest bırakcan ama arada çekeeksin diyegenelde kaçan kovalanır psikolojisi çok doğru üstüne düşmezsen üstüne o düşer :) önce alıştır sonra kendini çek bak nasıl yontulur
nerde manyak var beni buluyo eski sevgilim vardı binbeterdi bu gene en iisi çıktı beemadem sıkıntın var ara kurtul ama dimiii
baska turlu sıkıntısı var demekkı kızzzz
senınkı kac yasında
yorumunu okuyunca aklıma şey geldi. hani derler ya erkegin ipini azıcık serbest bırakcan ama arada çekeeksin diye
kızlaaaarrrr mesaj attı nasılsın ne yapıyorsun yazmışşşş..... cevap vermiyorum şimdilik
evet geç cevap ver.meraklansın heyecanlansın:)
verme canım sakın 2-3 mesaj atsın. bi kaç kez arasın. iyice meraklandır
hadi gözün aydın :))) dedik biz de mi ve evet cvp atam uyuz olsun
evet tatlım bu kadar erken atacağını sanmıyodum demekki merak ediyomuş ama benim onun sürekli üstüne gitmemden sorcak fırsatı olmuomuş...
artık bol bol fırsatı olcak ama
neyse hatanı da görmüş oldun bu sayede
bundan sonra herşeyi o düşünsün. herşeyden elini ayağını çek.
biraz seyirci ol.bakalım neler yapabiliyor.sen bu fırsatı ver artık yazık çocuk kendini gösteremio:)) oysa allah bilir o ne centilmen düşünceli romantik bir erkek:)))
tabi baktı sen yapıyorsun o geri çekti. ben niye yapapyım diye düşünmüştür. zaten yapan biri var, zaten düşünen bir var.başlarda öyleydi cnm ben aşık oldukça roller değişti
yardımlarınız için hepimizede çoook teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?