kızlar şimdi cevap vermeyeceğim ama verdiğimde ne yazayım oturuyom teşekürler yazmayı düşündüm..triplere girmeyim resmi olayım diyorum
Bir de ona sakın sen nasılsın gibi bir şey sorma. Sadece onun sorduğuna cevap ver ve sessiz kal. Benim fikrim bu.
teşekkür et parantez içinde nezaketen yaz sonrada sen deyani (teşekkürler (nezaketen)sen?
iidir sen yazmayı düşünüyom ama iide değilim o da var
iidir tşkkr yazmayı düşünüyom ama iide değilim o da var
iii olmadığını o bilmesinnn.yani senin dünyanın onun eksenin etrafında döndüğünü düşünmesin.bu aşamadan bende geçtim hoş ben onu ilgi deliside yapmamıştım ama:))) erkek işte illa oyun oyna onla istio:))
Canımcım iyi olmadığını bilmesin zaten. Amaç o. Gayet rahatmışsın gibi, takmıyormuşsun gibi olsun. Ne güzel işte.
aynen hiç bir yerde görünme. %90 saat 22:00den sonra tutuşmaya başlayacaktır, nerde bu acaba diye. bizzat test edildi, onaylandı.napalım cnm oynarız artık
eski bi sevgilim vardı annemle sohbet etmemi kıskanıp bana para ver diye tutturup cüzdanımı falan karıştırırdı hep aklıma o gelio bu çocuk çok ii diyorm kendime
neyse zaten 2.msjıda atmadı belki yarın cvp veririm acelem yok
merak etsin istiyodum şimdi ediyodur umarım
hep face girerdim bugün ordada görmedi beni merak etsin isyiom
aynen hiç bir yerde görünme. %90 saat 22:00den sonra tutuşmaya başlayacaktır, nerde bu acaba diye. bizzat test edildi, onaylandı.
Genelde odundurlar ya .takmayacaksın valla hepsinde var odunluk.
bence aranız düzeldikten sonra ikide bir geçmişi açıp tekrar tekrar irdelemen yeniden kavga etmenize sebp olacaktır. o yüzden bunun kavgası yapılacaksa dediği zaman yapacaksın. yapmamışsan affetmişsen tekrar gündeme getirmen saçma olur. sadece uyarıda bulun bir dahki sefere bir şeyi söylerken düşünerek konuşsun, terbiye sınırlarını aşmasın.kızlar aklıma gelen bişeyi daha danışmak istedim oldu ki aramız düzelirse bana pişkin demesini affetmelimiyim yoksa o aşamaya geldiğimizde pşişkin sensin mi desem
bence aranız düzeldikten sonra ikide bir geçmişi açıp tekrar tekrar irdelemen yeniden kavga etmenize sebp olacaktır. o yüzden bunun kavgası yapılacaksa dediği zaman yapacaksın. yapmamışsan affetmişsen tekrar gündeme getirmen saçma olur. sadece uyarıda bulun bir dahki sefere bir şeyi söylerken düşünerek konuşsun, terbiye sınırlarını aşmasın.
sensin falan demen de çocukca olur. sakın öyle bir şey deme :)
canım yazdıklarını okuyamadım naptın dediklerimi yaptınmı????
canm 2 3 saat önce nasılsın ne yapıyorsun diye msj attı cevap vermedim...sonra o da başka msj atmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?