bi odunla çıkıyorum

kızlar şimdi cevap vermeyeceğim ama verdiğimde ne yazayım oturuyom teşekürler yazmayı düşündüm..triplere girmeyim resmi olayım diyorum

kızlar şimdi cevap vermeyeceğim ama verdiğimde ne yazayım oturuyom teşekürler yazmayı düşündüm..triplere girmeyim resmi olayım diyorum

Oturuyorum teşekkürler desen tripli bir tavırda olduğunu anlar bence.
Sonuçta resmiyet de, cadılaşmak da triptir.
Gayet normal bir şekilde iidir yazsan olur.
Kısaltma yapmak da mesajlarda karşındakini çok tınmadığını gösterebilir.
Hani onun için harf bile harcamıyorsun. Mesela canım ve cnm yazmak arasında fark var.

Son düzenleme:
Bir de ona sakın sen nasılsın gibi bir şey sorma. Sadece onun sorduğuna cevap ver ve sessiz kal. Benim fikrim bu.

Bir de ona sakın sen nasılsın gibi bir şey sorma. Sadece onun sorduğuna cevap ver ve sessiz kal. Benim fikrim bu.

doğru evett tamam teşekkürler zaten şuan cvp atmayacağım ama atcağım zaman için ddüşünüyorum

iidir sen yazmayı düşünüyom ama iide değilim o da var

iii olmadığını o bilmesinnn.yani senin dünyanın onun eksenin etrafında döndüğünü düşünmesin.bu aşamadan bende geçtim hoş ben onu ilgi deliside yapmamıştım ama:))) erkek işte illa oyun oyna onla istio:))

napalım cnm oynarız artık
eski bi sevgilim vardı annemle sohbet etmemi kıskanıp bana para ver diye tutturup cüzdanımı falan karıştırırdı hep aklıma o gelio bu çocuk çok ii diyorm kendime
neyse zaten 2.msjıda atmadı belki yarın cvp veririm acelem yok
merak etsin istiyodum şimdi ediyodur umarım
hep face girerdim bugün ordada görmedi beni merak etsin isyiom

aynen hiç bir yerde görünme. %90 saat 22:00den sonra tutuşmaya başlayacaktır, nerde bu acaba diye. bizzat test edildi, onaylandı.

kızlar aklıma gelen bişeyi daha danışmak istedim oldu ki aramız düzelirse bana pişkin demesini affetmelimiyim yoksa o aşamaya geldiğimizde pşişkin sensin mi desem

kızlar aklıma gelen bişeyi daha danışmak istedim oldu ki aramız düzelirse bana pişkin demesini affetmelimiyim yoksa o aşamaya geldiğimizde pşişkin sensin mi desem
bence aranız düzeldikten sonra ikide bir geçmişi açıp tekrar tekrar irdelemen yeniden kavga etmenize sebp olacaktır. o yüzden bunun kavgası yapılacaksa dediği zaman yapacaksın. yapmamışsan affetmişsen tekrar gündeme getirmen saçma olur. sadece uyarıda bulun bir dahki sefere bir şeyi söylerken düşünerek konuşsun, terbiye sınırlarını aşmasın.
sensin falan demen de çocukca olur. sakın öyle bir şey deme :)

Son düzenleme:

haklısın cnm çrş sınavım var eminim okula gelecek yanıma o zaman sölerim bidaha öyle bi söz duymak istemediğimi
bu arada başka msj atmadı bende cvp vermedim hala

canm 2 3 saat önce nasılsın ne yapıyorsun diye msj attı cevap vermedim...sonra o da başka msj atmadı

hmm anladım 1 saat daha bekle sonra yaz iyim die nie yazmadın derse çok uykm var yatcam de yat onu umursamadıgnı görünce yaklaşcaktır eminim sglıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…